Dodaj do ulubionych

Dzielnica dla studentki.....

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 21:04
Od pazdziernika bede szczesliwa (mam nadzieje;) studentka. Planuje zamieszkac
na stancji na osiedlu SŁAWINEK. Co myslicie o tej dzielnicy? Czy dobrze
wybrałam?

Bede wdzieczna za kazdy komentarz...

SERDECZNIE POZDRAWIAM!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Dzielnica dla studentki..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 21:18
      ostatnio pojawiła sie tam plaga szczurów...
      • Gość: Kasia Re: Dzielnica dla studentki..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 22:03
        Heh...dobre;) A dowiem sie tez czegos bardziej serio?
        • Gość: Klara Re: Dzielnica dla studentki..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 08:36
          Generalnie jest to dobra spokojna dzielnica domków. Bardziej popularna wśród
          studentów jest chyba tylko LSM bo bliżej.
    • sylwek07 Re: Dzielnica dla studentki..... 28.07.05, 09:18
      jeszcze jest tzw bliski Czechow na mieszkanie dla studentow
      • Gość: ja Re: Dzielnica dla studentki..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 12:11
        Kasiu, ja nie żartowałam z tymi szczurami. Ostatni Kurier Lubelski, wydanie
        piątkowo - sobotnie.
    • Gość: Bartek link o szczurach IP: *.pronet.lublin.pl 28.07.05, 12:40
      www.kurier.lublin.pl/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=17665
      • Gość: Kasia Re: link o szczurach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 16:17
        O kurcze!!! Bardzo dziekuje za te ostrzezenia!!! W takiej sytuacji nie wiem co
        postanowic...bo szczurow sie bardzo boje:\
        • Gość: ja Re: link o szczurach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 18:45
          wziąć stancję blisko centrum - będziesz się z koleżankami uczyła czy chodziła
          na imprezy, to po co masz jechać na koniec świata, czyli na Sławinek?
          Tam mieszkają ludzie, którzy dojeżdżają samochodami. Chyba,że masz samochód.
          A myślałaś o akademiku?
          • Gość: Kasia Re: link o szczurach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 18:52
            A jest gdzies akademik ktory nie wiaze sie z pomoca socjalna dla studentow?
            • Gość: Anka Re: link o szczurach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 22:09
              nie wiem, mieszkałam w akademiku 15 lat temu. Pytaj znajomych
            • Gość: H Re: link o szczurach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 23:23
              Gość portalu: Kasia napisał(a):

> A jest gdzies akademik ktory nie wiaze sie z pomoca socjalna dla studentow?
              Zdaje sie, że te dwa zbudowane parę lat temu zielono-zółte akademiki na
              Miasteczku są w pełni komercyjne.
              Pozdrowienia i miłego studiowania!
              • Gość: AliMB Re: link o szczurach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 09:05
                Mieszkam na sławinku i żadnych szczurów nie spotkałam.
                • Gość: Kasia Re: link o szczurach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 16:44
                  ALiMB nie slyszalas niczego od sasiadow o tych szczurach?
              • Gość: Kasia Re: link o szczurach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 16:42
                Dziekuje i rowniez pozdrawiam!
    • atakchcialam Re: Dzielnica dla studentki..... 30.07.05, 21:24
      up
    • Gość: meg Re: Dzielnica dla studentki..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 14:55
      Co myślicie o osiedlu Prusa? Czy to raczej spokojna okolica?

/pozdrawiam/
    • Gość: Bartek Re: Dzielnica dla studentki..... IP: *.pronet.lublin.pl 02.08.05, 18:49
      Moim zdaniem najlepszą dzielnicą jest LSM. Wszędzie blisko, zielono, czysto i w
      miarę bezpiecznie (przynajmniej dla mnie).
      pozdrawiam
      • Gość: meg Re: Dzielnica dla studentki..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 16:00
        ale to jest chyba w poblizu?
    • Gość: oo 0 ) Re: Dzielnica dla studentki..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 16:08
      ja tez mieszkam na Sławinku i jestem zadowolona bardzo :) mieszkam na jednej z
      ulicy, ktora niby jest zagrozona plaga szczurow ale bez obaw ... zadnych
      szczurow w pobliskiej okolicy nie zauwazylam... Kurier troche przesadził, zeby
      miasto w koncu cos z tym zrobiło :D a gdzie dokładnie na Sławinku? i jaki
      kierunek? moze bedziemy razem na uczelnie chodzic :) pozdrawiam! i naprawde
      polecam Sławinek:)
      • Gość: Kasia Re: Dzielnica dla studentki..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 21:12
        Masz moze gg?Równiez pozdrawiam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka