one9 01.08.05, 19:05 Są plany, ale czy to prawda??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cepelia Re: Ikea w Lublinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 19:07 Nieprawda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaa Re: Ikea w Lublinie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 17:35 Prawda. Za Obi mają budować. Juz są plany Odpowiedz Link Zgłoś
zorbi1 Re: Ikea w Lublinie? 03.08.05, 20:00 A skąd Tyy masz takie informacje ? Widziałeś je, te plany ? Będziemy czekać tyle co na Plazę ? 10 lat ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Ikea w Lublinie? IP: 195.117.192.* 04.08.05, 15:52 co wy ludzie z ta ikeja - sklep jak sklep, płaci wam za te posty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kloo Re: Ikea w Lublinie? IP: *.comernet.pl 04.08.05, 18:57 bardzo fajny - Odpowiedz Link Zgłoś
4gwiazdki Re: Ikea w Lublinie? 04.08.05, 19:10 Do przeciwników i miłośników IKEA. Miałem okazję widzieć Sklepy Ikea zarówno w Polsce jak i w Kanadzie. Muszę powiedzieć,że są ludzie zachwyceni zakupami w sieci tych sklepów.W Kanadzie ludzie na tym punkcie dostają szału....W Polsce również ludzie szczycą się,że w IKEA zrobili sobie zakupy. Ja natomiast nie zauważyłem w tych sklepach żadnej rewelacji.Wolę inne.Ale to rzecz gustu. W takiej sytuacji,kto ma zamiar kupować w tych sklepach-nie można mu zabronić.Nie można również nikogo zmusić do robienia tam zakupów.Dlatego jeśli taki sklep ma powstać w Lublinie-niech sobie powstaje.Nie wszyscy tam muszą chodzić i nie wszyscy tam muszą się zaopatrywać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Ikea w Lublinie? IP: 212.182.117.* 17.08.05, 10:07 > Kanadzie ludzie na tym punkcie dostają szału....W Polsce również ludzie szczycą się,że w IKEA zrobili sobie zakupy. > Ja natomiast nie zauważyłem w tych sklepach żadnej rewelacji.Wolę inne.Ale to > rzecz gustu. Inne tzn. jakie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi do przeciwnikow ikei IP: *.chello.pl 17.08.05, 13:23 moze w takim razie znacie jakies inne sklepy z ciekawym wzornictwem. i do tego niedrogie? bo ja jakos nie zauwazylam takowych w naszym pieknym miescie lublinie... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Ikea w Lublinie? IP: *.daewoo.lublin.pl / 195.205.71.* 17.08.05, 11:17 Moze GW by sie zainteresowała, ze tak często pojawiają sieoosty z pytaniami o IKEA i zrobilibyście prosze jakiś artykulik, co kiedy, jak, na jakim etapie są prace. Odpowiedz Link Zgłoś
rilian Re: Ikea w Lublinie? 17.08.05, 11:29 o tak, o tak, prosimy - najlepiej pana brzuszkiewicza albo józefczuka. ich teksty najbardziej lubię czytać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Ikea w Lublinie? IP: *.daewoo.lublin.pl / 195.205.71.* 19.08.05, 08:20 Dziennik Wschodni zrobił artykuł- Ikei w Lublinie nie bedzie.Patrzcie na stronce Dziennika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: et11 Re: Ikea w Lublinie? IP: *.adsl.inetia.pl 19.08.05, 06:15 Ikea w Lublinie? Wykluczone Rzecznik szwedzkiego koncernu rozwiewa nadzieje Nie będzie hipermarketu sieci Ikea w Lublinie. Przynajmniej przez najbliższe trzy lata. Szwedzki koncern stanowczo dementuje pogłoski o planach budowy sklepu na Lubelszczyźnie. – Przyglądamy się wielu miastom w Polsce, ale nie Lublinowi – wyjaśnia Joanna Łozińska, rzecznik warszawskiej centrali sieci Ikea. – Na razie Lubelszczyzna nas nie interesuje. Mamy konkretne plany inwestycyjne do końca 2007 r. Zakładamy budowę naszych sklepów w Łodzi, Szczecinie i Bydgoszczy. Innych miast nie będzie. A zatem pogłoski o tym, jakoby hipermarket miał stanąć na działce pomiędzy ul. Grenadierów, Pancerniaków i al. Witosa w Lublinie, okazały się przedwczesne. Ikea dementuje też plotki o tym, że jakaś firma zaczęła już nawet skupować ziemię pod budowę sklepu. – Zawsze sami kupujemy działki, na których mają stanąć nasze sklepy. Pośrednicy nie są nam potrzebni – zapewnia Łozińska. O ewentualnym powstaniu w Lublinie sklepu Ikea nie wie nic Urząd Miasta. – Kompletnie nie interesujemy się planami tego koncernu – mówi Henryk Korczewski, dyrektor Wydziału Strategii i Rozwoju UM. – Jeśli Szwedzi nie mają takiego zamiaru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uuu Re: Ikea w Lublinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 14:08 NIE PRAWDA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nomi Re: Ikea w Lublinie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.05, 16:42 Martwili sie niektórzy, że będzie. Teraz moga odetknąć. Odpowiedz Link Zgłoś
mali_bu Re: Ikea w Lublinie? 21.08.05, 17:32 Niektórym pomógł uwierzyć Kurier, którego jakiś dziennikarzyna w prosty sposób wywnioskował, że skoro teren wykupiła konkretna firma z Warszawy, a wcześniej w innych miastach robiła to samo i powstawały tam sklepy IKEA to i u nas sklep powstanie i to na miesiącach. Nie wystarczyło Kurierowi oświadczenia z Ikei, że sklepu nie będzie. Tymczasem takie sklepy powstają na świecie w naprawdę dużych miastach. Poza tym, kto powiedział, że meble i reszta produktów z tego sklepu są tanie? Toż to bzdury na resorach! Koncern tylko wypracował sobie solidną markę i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś