kokolores 02.08.05, 23:12 Jak najszybciej(oprocz samochodu!!) dojade z Warszawy(Okecie) do Lublina??? Dodam tylko ,ze Polski Expres jedzie 3,5 h . :o( Szybciej sie nie da? :o) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Geysir Re: Warszawa -Lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 23:31 Oczywiście busy, jest ich mnóstwo. Na Okęcie będzie ok. 2.30. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lotnik Re: Warszawa -Lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 00:39 samochodem jak dobrze pociśniesz (ale z razsadkiem) to około 2 godziny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Warszawa -Lublin IP: *.nn / *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 10:50 bez rozsadku mozna zejsc ponizej 1 godz. Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: Warszawa -Lublin 03.08.05, 14:34 Gość portalu: Geysir napisał(a): > Oczywiście busy, jest ich mnóstwo. Na Okęcie będzie ok. 2.30. A gdzie ja mam ich na Okeciu szukac???Jest tam jakis ogolny przystanek czy cos w tym rodzaju. Gdzie sie kupuje bilety ??? :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Warszawa -Lublin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 14:52 nie wiem czy na Okeciu sie zatrzymyja, na pewno zatrzymuja sie pod Holiday Inn, czyli wsiadasz w autobus lub tramwaj (7 lub 9) jadacy do Dw. centralnego, wysiadasz na Dworcu i przechodzisz pod Holday Inn. Tam masz chyba aktualnie 3-4 firmy do wyboru o róznych godzinach i cenach, najtansza Misura - 20 zl. Jesli nie ma korkow w 2 h. jestes w L-nie. Bilet dobrze kupic na Okeciu, w w-wie za bagaz nie placisz. Powodzenia i milej podrozy. Uwazaj na bagaz w w-wie. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwek07 Re: Warszawa -Lublin 03.08.05, 15:06 Z Okecia wsiadzasz w autobus 175 zatrzymuje sie na hali przylotow i wysiadasz kolo Marriota,idziesz w strone Holiday Inn i tam stoja busy do Lublina,odjazdy maja co prawie 1,5 godziny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xpk Re: Warszawa -Lublin IP: *.dziesiata.com / *.dziesiata.com 03.08.05, 17:06 tylko bus! polski experss to jakaś pomyłka w nazwie, expresem to on nie jest, wlecze się okropnie, do tego beznadziejne połączenia z innymi mistami, często odwiedzałam toruń i przerwa miedzy lublin-wawa, a wawa-bydgoszcz to 1,5 godziny, tragedia, wtedy przerzuciłam sie na PKP,przerwa między przesiadką jesli już taka była to 15 min, a ja kiedyś w poniedziałkowy wieczór dojechałam z wawy do lublina w 1,5 godziny! własnie busem, nie pamiętam jakiej firmy, ale bilet kosztował 20zł pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: Dziekuje wszystkim! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 08:40 A gdzie w Lublinie jest przystanek z tymi busami do Wa-wy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anja Re: Dziekuje wszystkim! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 09:29 najlepiej idz na Ruską tam odjezdzaja spod skarpy, albo z dworca PKS tam sa rozkłady. rozkłady są tez tutaj opolelub.webpark.pl/lublin.htm Odpowiedz Link Zgłoś
sylwek07 Re: Warszawa -Lublin 04.08.05, 09:53 raz widzialem jak Contbus kogos podwozil pod Ambasade Amerykanska wiec nie tylko jezdza na Okecie Odpowiedz Link Zgłoś