Dodaj do ulubionych

Warszawa -Lublin

02.08.05, 23:12
Jak najszybciej(oprocz samochodu!!) dojade z Warszawy(Okecie) do Lublina???
Dodam tylko ,ze Polski Expres jedzie 3,5 h . :o(
Szybciej sie nie da?
:o)
Obserwuj wątek
    • Gość: Geysir Re: Warszawa -Lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 23:31
      Oczywiście busy, jest ich mnóstwo. Na Okęcie będzie ok. 2.30.
      • Gość: lotnik Re: Warszawa -Lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 00:39
        samochodem jak dobrze pociśniesz (ale z razsadkiem) to około 2 godziny
        • Gość: ja Re: Warszawa -Lublin IP: *.nn / *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 10:50
          bez rozsadku mozna zejsc ponizej 1 godz.
      • kokolores Re: Warszawa -Lublin 03.08.05, 14:34
        Gość portalu: Geysir napisał(a):

> Oczywiście busy, jest ich mnóstwo. Na Okęcie będzie ok. 2.30.

A gdzie ja mam ich na Okeciu szukac???Jest tam jakis ogolny przystanek czy cos w
        tym rodzaju. Gdzie sie kupuje bilety ???
        • Gość: ona Re: Warszawa -Lublin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 14:52
          nie wiem czy na Okeciu sie zatrzymyja, na pewno zatrzymuja sie pod Holiday Inn,
          czyli wsiadasz w autobus lub tramwaj (7 lub 9) jadacy do Dw. centralnego,
          wysiadasz na Dworcu i przechodzisz pod Holday Inn. Tam masz chyba aktualnie 3-4
          firmy do wyboru o róznych godzinach i cenach, najtansza Misura - 20 zl. Jesli
          nie ma korkow w 2 h. jestes w L-nie. Bilet dobrze kupic na Okeciu, w w-wie za
          bagaz nie placisz. Powodzenia i milej podrozy. Uwazaj na bagaz w w-wie.
    • sylwek07 Re: Warszawa -Lublin 03.08.05, 15:06
      Z Okecia wsiadzasz w autobus 175 zatrzymuje sie na hali przylotow i wysiadasz
      kolo Marriota,idziesz w strone Holiday Inn i tam stoja busy do Lublina,odjazdy
      maja co prawie 1,5 godziny...
    • Gość: xpk Re: Warszawa -Lublin IP: *.dziesiata.com / *.dziesiata.com 03.08.05, 17:06
      tylko bus! polski experss to jakaś pomyłka w nazwie, expresem to on nie jest,
      wlecze się okropnie, do tego beznadziejne połączenia z innymi mistami, często
      odwiedzałam toruń i przerwa miedzy lublin-wawa, a wawa-bydgoszcz to 1,5
      godziny, tragedia, wtedy przerzuciłam sie na PKP,przerwa między przesiadką
      jesli już taka była to 15 min,
      a ja kiedyś w poniedziałkowy wieczór dojechałam z wawy do lublina w 1,5
      godziny! własnie busem, nie pamiętam jakiej firmy, ale bilet kosztował 20zł

pozdrawiam

• kokolores Dziekuje wszystkim! 03.08.05, 17:32
      • Gość: Jan Re: Dziekuje wszystkim! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 08:40
        A gdzie w Lublinie jest przystanek z tymi busami do Wa-wy?
        • Gość: anja Re: Dziekuje wszystkim! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 09:29
          najlepiej idz na Ruską tam odjezdzaja spod skarpy, albo z dworca PKS tam sa
          rozkłady. rozkłady są tez tutaj opolelub.webpark.pl/lublin.htm
    • sylwek07 Re: Warszawa -Lublin 04.08.05, 09:53
      raz widzialem jak Contbus kogos podwozil pod Ambasade Amerykanska wiec nie
      tylko jezdza na Okecie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka