Dodaj do ulubionych

PODYPLOMOWE STUDIUM INFORMATYKI (KUL)

03.08.05, 22:28
Witam!Chcę dowiedzieć sie czegoś na temat Podyplomowego Studium Informatyki
(KUL). Czy warto poświęcać czas i pieniądze, jaki jest poziom itp?.
Nadmienię, że ukończyłam kierunek humanistyczny ale nie pracuję w zawodzie.
Być może ukończenie drugiego kierunku zwiększy moje szanse na znalezienie
pracy w Lublinie?.Z góry dziekuję za wszelki odpowiedzi!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: zbys Re: PODYPLOMOWE STUDIUM INFORMATYKI (KUL) IP: *.eranet.pl 04.08.05, 10:25
      Jesli chcesz poznac podstawy obslugi MS Windows to polecam. Na pewno
      informatykiem nie bedziesz - po tym studium, ale podstawy "komputerologii"
      poznasz.
      • e1w2ewa Re: PODYPLOMOWE STUDIUM INFORMATYKI (KUL) 04.08.05, 10:29
        Mam rozumieć, że uzyskane kwalifikacje nie dają uprawnień do uczenia
        informatyki w szkole???
        • Gość: zbys Re: PODYPLOMOWE STUDIUM INFORMATYKI (KUL) IP: *.eranet.pl 04.08.05, 10:39
          O to, to juz musisz sie dowiedziec w dziekanacie tego studium, ja tylko
          napisalem o jakosci ksztalcenia informatycznego. Z drugiej strony, jesli chcesz
          uczyc dzieci informatyki to mam nadzieje ze jest ona Twoja pasja a nie chcesz
          tego robic tylko z checi posiadania pracy. To jest powazna sprawa. Informatyka
          to jest krotko mowiac: matematyka w zastosowaniach. Zeby dobrze uczyc
          matematyki trzeba ja przynajmniej lubic i wysmienicie znac, z informatyka jest
          tak samo. U nas zbyt często dzieci sa krzywdzone, bo uczy je informatyki ktos
          kto zostal przekwalifikowany z innego przedmiotu, i robi to wyjatkowo
          nieudacznie. To byla tylko taka drobna dygresja, niekoniecznie dotyczaca
          Ciebie.
          • Gość: mona Re: PODYPLOMOWE STUDIUM INFORMATYKI (KUL) IP: 212.182.71.* 04.08.05, 12:55
            Jest propozycja aby w najblizszych latach skasować przedmiot o nazwie
            informatyka. Z komputerów dzoeci będą korzystać na lekcjach matematyki,
            j.polskiego i innych.
            Rozważ czy w Twoim przypadku wydanie sporej kasy ma sens.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka