danusia22 30.08.05, 17:28 gdzie można zadzwonic , jak widzimy bezpańskiego psa? do straży miejskiej? może ktoś zna numer zwierzęcego pogotowia opiekunczego? czy w Lublinie jest takie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Re: bezpańskie psy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 19:04 Do schroniska na ul. Pancerniaków. Oni zabiorą pieska, możesz też sama go zaweść. Ja oststnio zawiozłam tam małą psia sierotkę. Odpowiedz Link Zgłoś
danusia22 Re: bezpańskie psy 30.08.05, 19:11 dzięki masz może nr telefonu lub dokładny adres? Odpowiedz Link Zgłoś
kkkkk4 Re: bezpańskie psy 30.08.05, 19:17 Zadzwoń do informacji telefonicznej. A co do adresu- ja nie znam, ale wiem że schronisko mieści się na pancerniaków. Trzeba jechać prosto za makro tam Ci każdy powie gdzie dokładnie. Kiedyś dzwoniliśmy do nich zeby zabrali zamarznietego psiaka spod targu. Schronisko dysponuje rozwalajacym się żukiem, ale nigdy nie odmawiają przyjechania po wałesajacego sie psa. Tylko, że trzeba zadzwonić przed 16 bo potem nie ma kierowcy - jest tylko stróż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KamilX Re: bezpańskie psy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 19:23 Chyba to będzie ten numer 744 16 54 Odpowiedz Link Zgłoś