marla_86 05.09.05, 17:58 Chciałam sie dowiediec czegos na temat tej szkoly od ludzi ktorzy w niej sie ucza.. tzn jaka panuje atmosfera i czy jezeli sie placi w terminie to sie zdaje?? ogolnie czy trzeba sie duzo uczyc?:D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zo_h Re: WSPA Lublin!!! 05.09.05, 18:31 marla_86 napisała: "czy jezeli sie placi w terminie to sie zdaje?" Tzn? Nie bardzo rozumiem to pytanie :D, moim zdaniem jest trochę pozbawione logiki, ale odpowiem. Nawet jeżeli płaci się w terminie to można nie zdać (jeżeli chodzi Tobie o egzaminy). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mrau Re: WSPA Lublin!!! 05.09.05, 22:38 to nie jest uczelnia typu "placisz- zdajesz"... nawet jak zaplacisz to zwyczajnie mozesz nie zdac... zreszta jezeli nie zaplacisz w terminie, nie wniesiesz do dziekanatu wniosku o przedluzenie platnosci itd to wylatujesz automatycznie- nie cackaja sie jak w innych prywatnych placowkach oswiatowych... a co do samej wyspy to uczelnia jest naprawde spox, uczyc sie trzeba, moze nie jak na medycynie ale trzeba... zapraszam na forum wspa www.forum.wspa.pl tam ludzie z kierunku ktory cie interesuje odpowiedza na pytania;) no chyba ze interesuje cie transport... nowy kierunek wiec nikogo nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aj-waj Re: WSPA Lublin!!! IP: 195.175.37.* 05.09.05, 23:46 odezwała się "dziennikarka" WSPiA, znana z pomawiania profesorów... Odpowiedz Link Zgłoś
mrau Re: WSPA Lublin!!! 06.09.05, 09:27 uno: nie jestem dziennikarka ino studentka dziennikarstwa a to roznica... duo: dowody moj drogi poprosze, w tym momencie ty pomawiasz mnie... zebym ja ktoregokolwiek z "profesorow" pomawiala jakos sobie nie porzypominam, zwlaszcze, ze z profesorami moze tylko 3 mialam doczynienia... tak btw to bardzo ladnie jest sie nie zalogowac i oczerniac...:/ Odpowiedz Link Zgłoś