marganda 05.09.05, 18:47 Gdzie radzicie zatrzymac sie w Lublinie? Co myslicie o Victorii? Dawno nie bylam w Lublinie, wiec bede bardzo wdzeczna za rady. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: H Re: hotel w Lublinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 19:14 Nie znam lubelskich hoteli - bo jako mieszkaniec bliskich okolic miasta sypiam w domu, a nie w lubelskich hotelach:-), ale mogę wkleić link do strony z linkami do wszystkich chyba lubelskich: www.lsi.lublin.pl/hot/hotele.htmPozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fhbcd Re: hotel w Lublinie IP: *.comernet.pl 05.09.05, 19:20 www.hotelfocus.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
marganda Re: hotel w Lublinie 05.09.05, 19:36 Dzieki fhbcd, ale zalezy ma na blizszej odleglosci. H, dzieki za link. Moze ktos jednak bedzie mogl doradzic, ktory z nich wybrac. Odpowiedz Link Zgłoś
turawski A może "Lwów" ? 05.09.05, 20:09 Ta joj, brzmi dobrze a i wygląda niezgorzej www.btm-lwow.pl/index1.html Odpowiedz Link Zgłoś
anooonim Re: A może "Lwów" ? 05.09.05, 20:48 troche nieciekawa dzielnica zeby wracac wieczorem na piechote, ale jak taksowka pod sam hotel to lokalizacja nie przeszkadza. Ja bym tez zwrocil uwage na Campanile (bylem w nim w Katowicach i wspominam dobrze), chociaz w Lublinie jeszcze nie przekoczylem ich progow. Victoria tez ostatnio przeszla remont zewnetrznych scian i wyglada lepiej niz kiedys, a w srodku to tez nie wiem jak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fhbcd Re: hotel w Lublinie IP: *.comernet.pl 05.09.05, 22:56 ale tutaj(hotel focus) wsiadasz w trolejbus i w 15 minut jesteś w centrum no ale wolny kraj:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L. Re: hotel w Lublinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 20:53 To zależy, czy chcesz mieszkać w ekskluzywnym hotelu w centrum miasta, czy w poza miastem, ale blisko, czy też w zwykłym wględnie tanim. W pierwszym przypadku proponuję Grand Hotel "Lublinianka" - w samym centrum, na Krakowskim Przedmieściu przy Pl. Litewskim, jeśli taniej to np. "Lwów" na ul. Bronowickiej, jeśli za miastem, to Np. "Dwór Anna" w Jakubowicach, lub "Korona" w Zemborzycach przy szosie kraśnickiej. Miłego pobytu w Lublinie! Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: hotel w Lublinie 05.09.05, 23:13 Ktoś tu mnoży wątki w znanym mi stylu zadając mniej więcej podobne w treści pytania... po raz kolejny na tym forum. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=62&w=27955098&a=27955098 Odpowiedz Link Zgłoś
marganda Re: hotel w Lublinie 06.09.05, 06:19 Docek, jesli uwaznie przeczytasz zacytowany watek zauwazysz, ze dotyczy on tanich noclegowni. Odpowiedz Link Zgłoś
marganda Re: hotel w Lublinie 06.09.05, 06:17 Dzieki za tak szybkie odpowiedzi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyfair2005 Re: hotel w Lublinie 06.09.05, 09:20 Polecam gorąco malutki hotel Waksman na Grodzkiej, tuż obok Bramy Grodzkiej. www.waksman.pl Zrządzeniem losu urodziłem się i wychowałem w kamienicy niemal vis a vis tego hotelu, więc kiedy szukałem noclegu w Lublinie dla mnie i szanownej małżonki wybór był oczywisty. Oboje byliśmy zachwyceni, pokoje są malutkie ale pięknie urządzone. Jesteś w centrum starówki więc nie musisz zdawać się na taksówki po miłych wieczorze w okolicznych knajpkach:) Nie ma problemu z parkingiem, hotel wynajmuje miejsca u księży na Podwalu, praktycznie na tyłach hotelu. Mam za sobą bogate doświadczenia hotelowe, ale szczerze mówię, że ten jest bardzo oryginalny w porównaniu do reszty zwykłych hoteli, które trudno od siebie odróżnić, a budząc się w nich rano masz problemy z określeniem, w jakim mieście się znajdujesz :) Polecam w każdym razie i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaaaaaaaaaa Re: hotel w Lublinie IP: *.it-net.pl 06.09.05, 13:28 Victoria ostatnio przeszla gruntowny remont.w miare porzadny hotel ***.Polecam serdecznie hotel Europa*** na Krakowskim Przedmieściu,a taze Grand Hotel Lublinianka**** na Krakowskim Przedmieściu również.Na Al.Racławickich Unia-Mercure hotel.***+.Pozdrawiam!!! www.lublinianka.com ; www.orbis.pl/indexH.php4?h=6&gr=10&j=1 ; www.hotel.victoria.lublin.pl ; www.hoteleuropa.pl Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marganda Re: hotel w Lublinie 07.09.05, 18:41 Jeszcze raz dziekuje wszystkim za odpowiedzi. Wybiore chyba www.waksman.pl. Ceny maja porownywalne do Victorii, ale miejsce jest znacznie przyjemniejsze. Jesli kogos interesuje, pokoj dla dwoch osob kosztuje 200zl. Pelne sniadanie jest wliczone w cene, wiec odpada szukanie restauracji otwartej rano. Parking 10zl za dobe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nomi Re: hotel w Lublinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.05, 19:50 Świetnie położony i niedrogi hotel w domu nauczyciela przy Skłodowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś