Dodaj do ulubionych

hotel w Lublinie

05.09.05, 18:47
Gdzie radzicie zatrzymac sie w Lublinie? Co myslicie o Victorii? Dawno nie
bylam w Lublinie, wiec bede bardzo wdzeczna za rady.
Obserwuj wątek
    • Gość: H Re: hotel w Lublinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 19:14
      Nie znam lubelskich hoteli - bo jako mieszkaniec bliskich okolic miasta sypiam w
      domu, a nie w lubelskich hotelach:-), ale mogę wkleić link do strony z linkami
      do wszystkich chyba lubelskich:
      www.lsi.lublin.pl/hot/hotele.htmPozdrawiam!
      • Gość: fhbcd Re: hotel w Lublinie IP: *.comernet.pl 05.09.05, 19:20
        www.hotelfocus.pl/
        • marganda Re: hotel w Lublinie 05.09.05, 19:36
          Dzieki fhbcd, ale zalezy ma na blizszej odleglosci.

H, dzieki za link. Moze ktos jednak bedzie mogl doradzic, ktory z nich wybrac.
          • turawski A może "Lwów" ? 05.09.05, 20:09
            Ta joj, brzmi dobrze a i wygląda niezgorzej
            www.btm-lwow.pl/index1.html
            • anooonim Re: A może "Lwów" ? 05.09.05, 20:48
              troche nieciekawa dzielnica zeby wracac wieczorem na piechote, ale jak taksowka
              pod sam hotel to lokalizacja nie przeszkadza. Ja bym tez zwrocil uwage na
              Campanile (bylem w nim w Katowicach i wspominam dobrze), chociaz w Lublinie
              jeszcze nie przekoczylem ich progow. Victoria tez ostatnio przeszla remont
              zewnetrznych scian i wyglada lepiej niz kiedys, a w srodku to tez nie wiem jak jest.
          • Gość: fhbcd Re: hotel w Lublinie IP: *.comernet.pl 05.09.05, 22:56
            ale tutaj(hotel focus) wsiadasz w trolejbus i w 15 minut jesteś w centrum
            no ale wolny kraj:)
    • Gość: L. Re: hotel w Lublinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 20:53
      To zależy, czy chcesz mieszkać w ekskluzywnym hotelu w centrum miasta, czy w
      poza miastem, ale blisko, czy też w zwykłym wględnie tanim. W pierwszym
      przypadku proponuję Grand Hotel "Lublinianka" - w samym centrum, na Krakowskim
      Przedmieściu przy Pl. Litewskim, jeśli taniej to np. "Lwów" na ul. Bronowickiej,
      jeśli za miastem, to Np. "Dwór Anna" w Jakubowicach, lub "Korona" w Zemborzycach
      przy szosie kraśnickiej. Miłego pobytu w Lublinie!
    • dociek Re: hotel w Lublinie 05.09.05, 23:13
      Ktoś tu mnoży wątki w znanym mi stylu zadając mniej więcej podobne w treści
      pytania... po raz kolejny na tym forum.
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=62&w=27955098&a=27955098
      • marganda Re: hotel w Lublinie 06.09.05, 06:19
        Docek, jesli uwaznie przeczytasz zacytowany watek zauwazysz, ze dotyczy on
        tanich noclegowni.
    • marganda Re: hotel w Lublinie 06.09.05, 06:17
      Dzieki za tak szybkie odpowiedzi :-)
    • lucyfair2005 Re: hotel w Lublinie 06.09.05, 09:20
      Polecam gorąco malutki hotel Waksman na Grodzkiej, tuż obok Bramy Grodzkiej.
      www.waksman.pl

Zrządzeniem losu urodziłem się i wychowałem w kamienicy niemal vis a vis tego
      hotelu, więc kiedy szukałem noclegu w Lublinie dla mnie i szanownej małżonki
      wybór był oczywisty. Oboje byliśmy zachwyceni, pokoje są malutkie ale pięknie
      urządzone. Jesteś w centrum starówki więc nie musisz zdawać się na taksówki po
      miłych wieczorze w okolicznych knajpkach:) Nie ma problemu z parkingiem, hotel
      wynajmuje miejsca u księży na Podwalu, praktycznie na tyłach hotelu.

Mam za sobą bogate doświadczenia hotelowe, ale szczerze mówię, że ten jest
      bardzo oryginalny w porównaniu do reszty zwykłych hoteli, które trudno od siebie
      odróżnić, a budząc się w nich rano masz problemy z określeniem, w jakim mieście
      się znajdujesz :) Polecam w każdym razie i pozdrawiam.
    • Gość: jaaaaaaaaaaa Re: hotel w Lublinie IP: *.it-net.pl 06.09.05, 13:28
      Victoria ostatnio przeszla gruntowny remont.w miare porzadny hotel ***.Polecam serdecznie hotel Europa*** na Krakowskim Przedmieściu,a taze Grand Hotel Lublinianka**** na Krakowskim Przedmieściu również.Na Al.Racławickich Unia-Mercure hotel.***+.Pozdrawiam!!!
      www.lublinianka.com ; www.orbis.pl/indexH.php4?h=6&gr=10&j=1 ; www.hotel.victoria.lublin.pl ; www.hoteleuropa.pl Pozdrawiam!!!
    • marganda Re: hotel w Lublinie 07.09.05, 18:41
      Jeszcze raz dziekuje wszystkim za odpowiedzi.

Wybiore chyba www.waksman.pl. Ceny maja porownywalne do Victorii, ale miejsce
      jest znacznie przyjemniejsze.

Jesli kogos interesuje, pokoj dla dwoch osob kosztuje 200zl. Pelne sniadanie
      jest wliczone w cene, wiec odpada szukanie restauracji otwartej rano. Parking
      10zl za dobe.
    • Gość: nomi Re: hotel w Lublinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.05, 19:50
      Świetnie położony i niedrogi hotel w domu nauczyciela przy Skłodowskiej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka