Dodaj do ulubionych

Klub czekolada...podziw:)

05.09.05, 19:06
..jestem zaszokowana wygladem i klimatem owego klubu, większość mam nadzieje
wie gdzie "czekolada" sie miesci. super wystrój , napoje , drinki, przyjemna
obsługa...nie ma nieprzyzwoitych typów i młodych szesnastek. Klub na miare
XXI WIEKU, oby wiecej takich.
Obserwuj wątek
    • winston_smith555 Re: Klub czekolada...podziw:) 05.09.05, 20:15
      "super wystrój"

No comment.
      • winston_smith555 Re: Klub czekolada...podziw:) 05.09.05, 20:19
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=62&w=25672000&v=2&s=0
        • Gość: by_Walec Re: Klub czekolada...podziw:) IP: 212.182.105.* 05.09.05, 20:50
          Klub?
          kluub?
          he hehe HEHE [ HEHE HEHEe]
          heheheheeee
          klub heheheee
          ps. a stare szesnastki tam sa?
          ps2. heheee... ech... [klub]
      • zuzka1701 Re: Klub czekolada...podziw:) 25.11.05, 19:46
        czekolada???ludziska nie macie juz gdzie chodzic?????prawda jest ze maja spory
        wybór dobrych napoji ale nie kazdy umie je zrobic a juz napewno zaserwować. a
        prawda jest ze jak cos nowego otworza to ludzie tam ida, zeby zobaczyc , ja
        byłam i juz wiecej nie pojde, moi znajomi tez nie!!!idzcie lepiej na Rogatkę ,
        dla mnie to lokal na poziomie, gdzie mozna dobrze zjesc, napic sie i
        posiedziec.Restauracja w której priorytetem jest zadowolony klient i obsługa
        ok. widać ze personel zna sie na tym co robi, bo u nich ciagle pełno ludzi,
        czesto trzeba rezerwowac stolik zeby posiedziec ze znajomymi. do takich lokali
        trzeba chodzic, gdzie jest sprawdzona obsługa i dobre jedzenie. brawo dla
        kelnerów i kucharzy< barmani? kiedys byli lepsi, fajniejsi>pozdrawiam i polecam
        • Gość: do Zuzki Re: Klub czekolada...podziw:) IP: *.ismedia.pl / *.ismedia.pl 26.11.05, 19:33
          Nie mówi się "napoi" tylko "napojów".Ortografia też szwankuje. Do książki
          niunia a nie do pubów!
    • Gość: klima Re: Klub czekolada...podziw:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 22:35
      szkoda tylko,że nie ma klimatyzacji.... dłuzej niz 30 minut trudno tam wytrzymac
      • folkatka Re: Klub czekolada...podziw:) 06.09.05, 00:03

Byłamk tam wczoraj. Moje wrażenia: klub nastawia sie na dobrze zarabiajaca
        klientelę, klimat warszawski. Wystrój wnetrz - mne sie podobał, ale powinien byc
        jakis bardziej dysktretny kącik.
        • Gość: Luna Re: Klub czekolada...podziw:) IP: 83.238.56.* 06.09.05, 17:17
          Klub wzajemnej adoracji, pełen wymuskanych gogusi i nieudanych sobowtórów
          Britney S. Totalna porażka
          • setia Re: Klub czekolada...podziw:) 10.12.05, 14:19
            Gość portalu: Luna napisał(a):

> Klub wzajemnej adoracji, pełen wymuskanych gogusi i nieudanych sobowtórów
            > Britney S. Totalna porażka

nic dodać.
        • Gość: Maja Re: Klub czekolada...podziw:) IP: *.chello.pl 07.09.05, 21:59
          Trzeba przyznać, że kiedy dopadła mnie ochota na mrożoną czekoladę, tamtejsza
          okazała się bardzo przyjemna (choć w Zadorze zdecydowanie lepsza).
    • ejno Re: Klub czekolada...podziw:) 06.09.05, 17:23
      A ja tam wolę 68 a i klima na sali jest :)Jak dla mnie w Czekoladzie troche za
      pomuro.....ale jak się czasem nie ma co się lubi to się lubi co się ma. I tak
      jest lepiej niż było:)
      • pimienta1 Re: Klub czekolada...podziw:) 06.09.05, 18:53
        Zgadzam się ze stylem warszawskim i wymuskanymi gogusiami:) Jednak przynajmniej
        coś nowego otworzyli w naszym mieście i nie jest to klub 68, do którego
        chyba "elita" z MC się przeniosła hehe. Wstąpcie sobie do Komitetu- dawne
        Studio. Można zjeść ogóreczka kiszonego i wpisać się do księgi życzeń i
        zażaleń. :)
        • winston_smith555 Re: Klub czekolada...podziw:) 06.09.05, 19:55
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=62&w=27649554&v=2&s=0
          • Gość: xyz Re: Klub czekolada...podziw:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.05, 07:38
            a z piątku na sobotę z czekolady pogotowie zabrało zakrwawionego, pijanego
            kolesia...
    • monjan Re: Klub czekolada...podziw:) 07.09.05, 09:58
      a gdzie jest ten klub?adres?
      i ile za wjazd? jakie ceny napoi?
      • Gość: km Re: Klub czekolada...podziw:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 01:02
        no wlasnie - gdzie jest?
    • Gość: ryża małpa Re: Klub czekolada...podziw:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.05, 09:17
      Jadłam tam kilka dni temu dość przypadkowo.
      Zamówiłam nalesnika po arabsku....taaaki sobie....zwłąszcza, ze zamiast
      mozarelli miał na sobie coś ozarello- podobnego.
      Za 12 zł nie godzi się.
      • folkatka Re: Klub czekolada...podziw:) 15.09.05, 18:43

Po za tym browar z beki za sześć zeta, byle drink za dychę...Jest wiele innych
        (i tańszych miejsc) gdzie lepiej sie udać. Chyba ze ktoś lubi taki klimat.
    • Gość: Wlodi Re: Klub czekolada...podziw:) IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 15.09.05, 19:07
      Kotłownia jest lepsza!! Moze nie tak elegancka ale z fajnymi ludzmi i
      normalnymi cenami. No i bez "pozerów"
      • g.ziembinska Re: Klub czekolada...podziw:) 07.10.05, 22:07
        ..klub jest w dawnym schronie na krakowskim , jedna z bram ....na przeciwko
        dawnej cepeli czy innego sklepu( nie wiem co tam teraz jest), podobnie sie
        wchodzi jak do Holywood napoje tzn. drinki drogie jak na skromny budżet
        lubelskich studentow...ale jak sie chce to da sie zaoszczędzic kase i tam sie
        wybrać:)
        ....prawda że jest lansiarsko , i pełno pozerow jeśli nie lubisz, nie idz :)
        proste.
        ....w hadesie nie ma lansiarzy za to pełno spoconych typków ...łysych w
        przepoconych dresikach.
        ....każdy ma wybor i idzie gdzie lubi:)
        ...omitet tez jest bardzo spoko klub:) ogóreczki i ksiega fajny pomysł:) i
        ochrona w jazzowym chełmie:), do piwa daja smakołyk:)
        • Gość: weana Re: Klub czekolada...podziw:) IP: *.devs.futuro.pl 08.10.05, 12:16
          Wpuszczają tylko od 21 roku życia. W bramie stoją goryle z brzuchami i
          sprawdzają legitymacje. Moja 20 letnia koleżanka nie mogła już wejść, choć
          wyglądała poważnie jak na studentkę. Przy samym wejsciu następny goryl który
          zmusza do rozebrania się z kurteczki i zostawienia jej w szatni nawet jeśli to
          jest żakiet i nie jest kurtką. W środku dość sztywno i burżujsko. Goscie po 40
          i (co mnie najbardziej rozbawiło) panie po 40 z kilogramem makijażu
          wystylizowane na nastolatki. Do tańca jest kanciapa o wymiarach 2/2. Ogólnie
          nie robi na mnie pub wrazenia.
          • Gość: Bellegosse Re: Klub czekolada...podziw:) IP: *.devs.futuro.pl 26.11.05, 19:10
            Może Twoja koleżanka była ubrana jak wieśniak?Ja mam 17 i jakoś weszłam więc
            nie przesadzaj a ochrona chyba musi być nie?
    • Gość: mm Re: Klub czekolada...podziw:) IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 08.10.05, 12:41
      eee beznadzieja, dorożyzna, i wszyscy sie lansują, trendy people i w ogóle
      dziwny nowobogacki klimat, byłem raz i wiecej moja noga tam nie postanie.
      • Gość: BETKA Re: Klub czekolada...podziw:) IP: 212.182.94.* 08.10.05, 14:55
        Jest całkiem ładnie!ale ciasno,obsługa totalnie zakręcona!!!!! miejsca do
        tańczenia jak na lekarstwo.W jedzeniu włosy!Wszyscy którzy chcą się pokazać tam
        idą.Kiepsko.A gdzie ten nowy klub?
      • Gość: Jaro Re: Klub czekolada...podziw:) IP: *.mofnet.gov.pl 26.10.05, 09:33
        Ostatnio widziałem bawiacego się tam z panną Macieja Zakościelnego znanego z
        kilku seriali.
        • Gość: km Re: Klub czekolada...podziw:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 21:25
          baa! a ja widzialam w CZEKOLADZIE Kube Wesolowskiego z Na Wspolnej!!
          • Gość: Aaa Re: Klub czekolada...podziw:) IP: *.pronet.lublin.pl 28.10.05, 13:27
            No Normalnie same gwiazdy, bo ja widzialam .., Beatę Kozidrak!!! ;-)kiedyś na
            deptaku nieopodal Czekolady!
            • Gość: ff Re: Klub czekolada...podziw:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 16:38
              Właśnie dobrze ze nareszcie jest klub dla ludzi z kasą w wieku 30 lat. Mam
              dosyć tej gównarzerii czy gó..ażerii. Mam kasę i nie mam gdzie jej wydać!
              • gabriel Re: Klub czekolada...podziw:) 28.10.05, 21:34
                Jak donosi znajomy konserwator powierzchni plaskich przy moim biurze, co sobota
                drwa rąbia i wióry lecą w Czekoladzie. Szkoda gadać.
    • Gość: Gość Re: Klub czekolada...podziw:) IP: 212.182.117.* 07.11.05, 14:22
      pomysł z czekoladą jest fajny TYLKO niestety nienależy do wlaścicieli tej
      knajpy.
      • Gość: all Re: Klub czekolada... Nadchodzi KINO IP: 217.17.33.* 24.11.05, 23:44
        Nadchodzi... klub KINO... Koniec SŁODKOŚCI!!!
        • gabriel Re: Klub czekolada... Nadchodzi KINO 24.11.05, 23:50
          Czekolada zamienia się w Kino??? Czy to może jakiś nowy lokal?
          • Gość: all Re: Klub czekolada... Nadchodzi KINO IP: 217.17.33.* 09.12.05, 01:38
            Już niedługo zupełnie nowa jakość w Lublinie... Klub, jakiego to miasto jeszcze
            nie widziało, nowe pomysły i niesamowity klimat... Warto czekać... Krakowskie
            odżyje... www.klubkino.pl
    • zuzka1701 Re: Klub czekolada...podziw:) 25.11.05, 19:48
      odpowiedz

czekolada???ludziska nie macie juz gdzie chodzic?????prawda jest ze maja spory
      wybór dobrych napoji ale nie kazdy umie je zrobic a juz napewno zaserwować. a
      prawda jest ze jak cos nowego otworza to ludzie tam ida, zeby zobaczyc , ja
      byłam i juz wiecej nie pojde, moi znajomi tez nie!!!idzcie lepiej na Rogatkę ,
      dla mnie to lokal na poziomie, gdzie mozna dobrze zjesc, napic sie i
      posiedziec.Restauracja w której priorytetem jest zadowolony klient i obsługa
      ok. widać ze personel zna sie na tym co robi, bo u nich ciagle pełno ludzi,
      czesto trzeba rezerwowac stolik zeby posiedziec ze znajomymi. do takich lokali
      trzeba chodzic, gdzie jest sprawdzona obsługa i dobre jedzenie. brawo dla
      kelnerów i kucharzy< barmani? kiedys byli lepsi, fajniejsi>pozdrawiam i polecam

• Gość: Bellegosse Re: Klub czekolada...podziw:) IP: *.devs.futuro.pl 26.11.05, 19:07
      bylam tam w wakacje i jest calkiem niezle jak na Lublin
      • Gość: zibione Re: Klub czekolada...podziw:) IP: *.czuby.pl 27.11.05, 23:11
        ja mam jak najgorsze wspomnienia z letniego ogodka wiec nie polecam tego lokalu,
        stoliki w ogródku ustawione tak ciasno, że nie daje sie przejsc, kelner aby
        podac zamówione danie do sasiedniego stolika trzykrotnie prosił noja kolezanke
        o wstanie z miejsca, dla trzech osób przyniosl jedna kartę menu, na prośbę o
        karty dla pozstałych niegrzecznie idburknął że nie ma i nie bedzie drukował,
        do kawy podał bialy cukier bo trzcinowy sie skonczyl, dla mnei calkowita porazka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka