tajemnica.poliszynela 20.09.05, 19:11 Nie dość że studenci nie mają 50% zniżki ("promocja") to pewnie na zimę podniosą ceny. Zarzutów jest tyle że wymieniać nie będę. Ogłaszam bojkot MPK Lublin, komu zależy na dobrej komunikacji niech się wpisuje! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anka Re: WZYWAM DO BOJKOTU MPK LUBLIN IP: *.chello.pl 20.09.05, 19:15 Jestem jak najbardziej za!!! Jak możemy się umówić, o której godzinie będziesz podjeżdżał pod mój blok, aby mnie zawieźć do pracy? Mam pisac na maila gazetowego? Odpowiedz Link Zgłoś
anooonim Re: WZYWAM DO BOJKOTU MPK LUBLIN 20.09.05, 19:28 Przylaczam sie! Juz zakladam zimowki na moj rower, moze sie na nim nie zabije jak slisko bedzie. I jeszcze musze na targ pojsc kupic sobie syberyjeski futro. Na powaznie: nie da sie zbojkotowac mpk! Za malo jest prywatnych. A sadze ze kazdy jak moze to probuje zdazyc na prywatny bo tam jest taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: WZYWAM DO BOJKOTU MPK LUBLIN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.05, 20:26 Ja i moja rodzina już dawno to robimy. Odpowiedz Link Zgłoś
szczery80 Re: WZYWAM DO BOJKOTU MPK LUBLIN 20.09.05, 20:31 Jestem za !!! Od dłuższego czasu omijam autobusy MPK i cieszę sie z tego powodu ! Tak pozatym ten tabor oraz ceny biletów - płacimy jak za mokre zboże !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: WZYWAM DO BOJKOTU MPK LUBLIN IP: 213.76.172.* 07.10.05, 14:22 tez chodze pieszo i tak ze zlomy to jeszcze tyle plac zdrowiej taniej na piechote na pksie tez takie znizki ze srac sie chce z 3 zl na 2,5 studencki hahaha jeszcze takie graty ktore nie powinny byc dopuszczone do ruchu i tlok w pksach oczywiscie graty nie sa wszystkie ale duuuuuza czesc Odpowiedz Link Zgłoś
tajemnica.poliszynela Re: WZYWAM DO BOJKOTU MPK LUBLIN 24.12.05, 15:59 zdrowia życzę! Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: WZYWAM DO BOJKOTU MPK LUBLIN 20.09.05, 21:49 Prezio łowi nowe afery? Już nie RP tylko MPK? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heniek Re: WZYWAM DO BOJKOTU MPK LUBLIN IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 21.09.05, 07:05 niestety miasto nie pozwala prywatnym przewoźnikom na zwiększenie kursów. Odpowiedz Link Zgłoś
tajemnica.poliszynela Re: WZYWAM DO BOJKOTU MPK LUBLIN 22.09.05, 21:05 zo_siu przecież wiesz już chyba że sezon jesienny to będzie prasowy sezon nagonki na MPK:-) (nie mylić z prezowym sezonem nagonki na Miłosza, to za nami haha) Odpowiedz Link Zgłoś
tajemnica.poliszynela Re: WZYWAM DO BOJKOTU MPK LUBLIN 22.09.05, 21:04 Ech nie chodzi mi o bojkot w stylu "od dziś nie jeździmy MPK" a o stanowcze wyrażenie zdania, żądania (zwłaszcza zwot różnicy cenbiletów dla studentów ONI MAJĄ USTAWOWO PRZYZNANĄ 50&-OWĄ ZNIŻKĘ). Jak komuś nie na rękę, jasne, MPK skończy pormocję akutrat na zimę, bo wtedy nie pobiegacie po mrozie he he. Odpowiedz Link Zgłoś
maja_maja1 Re: WZYWAM DO BOJKOTU MPK LUBLIN 27.09.05, 20:55 Mpk żywcem nas okrada ale nie tylko z forsy ! ale również z praw zapewnionych nam konstytucją, kupmy se grube buty i katane to Mpk będzie przegrane! Odpowiedz Link Zgłoś
tajemnica.poliszynela Re: WZYWAM DO BOJKOTU MPK LUBLIN 10.01.06, 15:08 Idzie lato, zobaczymy co MPK na to...:) Odpowiedz Link Zgłoś
gad_forumowy Re: WZYWAM DO BOJKOTU MPK LUBLIN 30.09.05, 08:38 Dlaczego mam płacić za to, że ty studiujesz albo uczysz się? Dla mnie to możesz rowy kopać - też praca. Odpowiedz Link Zgłoś
tajemnica.poliszynela Re: WZYWAM DO BOJKOTU MPK LUBLIN 30.09.05, 15:17 to zmień ustawę a nie zarządzenie, prawa nie znasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezadowolona Re: WZYWAM DO BOJKOTU MPK LUBLIN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.05, 08:47 co z tego biurokracja zawsze była i bendzie nieodpowiedzialna i niezorganizowana . nic to nieda Odpowiedz Link Zgłoś
tajemnica.poliszynela Re: WZYWAM DO BOJKOTU MPK LUBLIN 04.11.05, 23:21 mój qmplel planuje przyczepić się spółki niebawem:) prześwietli niepotrzebne komórki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re:wzywam do bojkotu mpk IP: *.adsl.inetia.pl 04.03.06, 15:35 i tak macie za dużo ulg Odpowiedz Link Zgłoś