Dodaj do ulubionych

KOSMETYCZKA w Lublinie

25.10.05, 10:55
Znacie jakąś dobrą, wartą polecenia kosmetyczkę? Jakie są ceny ?
Obserwuj wątek
    • Gość: hmm... Re: KOSMETYCZKA w Lublinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.05, 15:05
      szukalas juz ginekologa, teraz kosmetyczki... napewno w tej kolejnosci? zajmij
      sie czyms pozytecznym i nie truj ludziom glowy
      • Gość: malenkajalenka Re: KOSMETYCZKA w Lublinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.05, 19:04
        nikt ci nie kaze odpowiadac, sieroto, pytam powaznych ludzi
    • Gość: aba Re: KOSMETYCZKA w Lublinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 20:59
      Ja znam 1 dobry bo sama chodze Na Narutowicza do Diany-ceny moim zdaniem ok i
      co wazne dla mnie-po oczyszczaniu moglam normalnie wyjsc na ulice i ludzie sie
      nie patrzyli:)))nie znaczy to ze zrobione zle oczywiscie, tylko ze delikatnie a
      ja mam wrazliwa cere. natomiast kolezanki wiem ze chodza tez na narutowicza
      chyba do natury-taki w bramie przed skrzyzowaniem z Hempla-tez sa zadowolone.
      • Gość: malenkajalenka Re: KOSMETYCZKA w Lublinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.05, 12:33
        Dziękuję, to bardzo miło, że mi odpowiedziałaś.
      • basiek13 Re: KOSMETYCZKA w Lublinie 27.10.05, 20:05
        Ja moge polecić panią Anię z Krisa na Skłodowskiej. Ma spora wiedzę, delikatna,
        miła, zawszwe wychodze od niej jakaś......ładniejsza.
        • Gość: magda Re: KOSMETYCZKA w Lublinie IP: *.lublin.mm.pl 27.10.05, 20:08
          A ja chodze do "Monlife" na Szmaragdowej :) Tez polecam :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka