Dodaj do ulubionych

Krwawy Ludwik?

03.11.05, 00:20
www.przekroj.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=427&Itemid=50&limit=1&limitstart=1
Obserwuj wątek
    • barbares Re: Krwawy Ludwik? 03.11.05, 00:59
      Ach jaki piękny, czysty ideowy życiorys!
      • Gość: SAS BARSKA- odpowiedz dlaczego p. DORNA IP: *.sttl.mdsg-pacwest.com 03.11.05, 05:10
        nazywasz krwawy Ludwik.
        • Gość: aron Re: BARSKA- odpowiedz dlaczego p. DORNA IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 03.11.05, 07:03
          komuniści zawszze krzyczą

"my protestujemy przeciwko stosowaniu wobec nas naszych metod!"

jak Siemiątkowski & Co. czyścili służby to nie było problemu, teraz och co to
          będzie!!!
          • robertw18 P. BARSKA SŁYNIE WYZWISKAMI I POUCZENIAMI 03.11.05, 14:28
            Wyzwiska częściowo wymyśla sama, a częściowo przejmuje od innych (co stwarzać
            winno wrażenie prawdy niewątpliwej) - zwłaszcza od p. Urbana.
            Jej ulubionym zagraniem jest wzdychanie do czasów bliższej i dalszej młodości
            tzn. czasów "realnego socjalizmu" i pouczanie innych, którzy rzekomo tych
            czasów nie znają, jak to było dobrze itp.
            Pozdr.
        • Gość: 2845 Re: BARSKA- odpowiedz dlaczego p. DORNA IP: *.lublin.mm.pl 03.11.05, 08:50
          Nie Barska ale prasa ona powtarza slowa o Dornie i to przezwisko,sam slyszalem
          w telewizorze
          • verbaveritatis Dorn z piórkiem 03.11.05, 10:00
            Dorn przynajmniej pisze to czy tamto, a wiec jest i człowiekiem pióra. Nie
            wiem, czy lepszym od Stefaniuka z PSL? Ten ostatni orłem nie jest.
            • joannabarska Zaczynam lubic Tuska! 03.11.05, 17:47
              Cudownie jest kończyc lat 76 i miec to wszystwo w wielkim poważaniu. Będziecie
              bawic się beze mnie. Nie zazdroszczę i pozdrawiam przyjacioł! Jeszcze z ziemi
              na powierzchni! PS Zaczynam lubić Tuska! On sie zmienił, czy ja przy Ziobrze i
              spółce?
              • barbares Re: Zaczynam lubic Tuska! 03.11.05, 19:00
                www.spieprzajdziadu.pl/
              • robertw18 STAN P. BARSKIEJ 03.11.05, 19:10
                p. Barska pisze: "Zaczynam lubić Tuska! On sie zmienił, czy ja przy Ziobrze i
                spółce?"
                Może jakąś pomocą w wyjaśnianiu tej zagadki byłoby wskazanie na to, że p. Tusk
                zamierza głosować wraz z p. Olejniczakiem przeciwko PiS? Jego działania zaś
                zapewne sprzyjać będą utrwaleniu obecnego stanu Polski, a przeciwko zwalczaniu
                świeżo "uwłaszczonych"?
                Pozdr.
    • ratatatam tępa joaśka? 05.11.05, 10:20
      czytam ten twoj belkot z rozbawieniem - pisz czesciej ! obnazasz w ten sposob
      swoja glupote ...
      • joannabarska Re: tępa joaśka? 05.11.05, 11:57
        ratatatam napisał:

> czytam ten twoj belkot z rozbawieniem - pisz czesciej ! obnazasz w ten sposob
        > swoja glupote ...
        ============Jesteś chamem wyjątkowym...JB- do "rata(itd)" wyjątkowo z powodu
        niezłego humoru, ktorego zaden bałwan mi nie zmąci. Diabli mnie tylko biorą,
        gdy dzieciaczki z piaskownicy klikają zamiast stawiać babeczki...Po to jednak
        Wałęsa skakał przez ten płotek.
        • ratatatam Re: tępa joaśka? 05.11.05, 14:23
          no coz jesli mowienie glupkowi ze jest glupkiem to wg ciebie chamstwo- to
          faktycznie jestem chamem :D
          • Gość: ja Re: tępa joaśka? IP: 62.233.189.* 07.11.05, 17:53
            No niestety czasy komunistyczne wykształciły takie elity intelektualne jak pani
            Joanna Barska ( gdzie te przedwojenne czasy i ci profesorowie ?). Brak "ogłady"
            u młodych można zrozumieć brakiem doświadczenia ale jest nadzieja na ich
            rozwój. Natomiast nie ma chyba nadziei na zmiany i rozszerzenie horyzontów
            myślowych choćby w kategoriach dobrego wychowania u osoby 76- letniej.A
            szkoda , bo młodzi mogliby się nauczyć czegoś dobrego a przynajmniej żywić
            szacunek....
            • joannabarska Oj,pętaki... 07.11.05, 18:01
              Nie muszę miec szacunku u pętakow (vide: wiersz Gałczyńskiego). Mam go u tych,
              którym na mnie (i odwrotnie) zależy, dziecinko.
        • barbares Re: tępa joaśka? 07.11.05, 18:19
          babciu, nie wysyłaj innych do piaskownicy ciągle. Zajmij się robieniem na
          drutach szaliczków na zimę dla prawnuków. Czas twój przeminął i dokonania
          twojego pokolenia nie upoważniają ciebie do pouczania innych, sami zresztą
          ciągle narzekacie na ten świat przez siebie urządzony. On zaś będzie należał do
          młodych i to oni będą się z nim mocować.Niech więc go widzą i urządzają po
          swojej myśli. Ty zaś nie pomagasz radą lecz chcesz narzucić im swój. Swój model
          i porządek w Polsce. Wałęsa skakał nie dla ciebie. Zapytaj swojego idola Urbana
          co dla ciebie zrobił, dla innych?. Teraz możesz i mnie nazwać chamem, to twój
          sposób argumentowania.
    • Gość: uuu Re: Krwawy Ludwik? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 18:05
      a co strach cię łoblecioł Barska?
      hehe!
      • joannabarska Re: Krwawy Ludwik? 07.11.05, 18:12

• Gość: puk puk Re: Krwawy Ludwik?Bierut,Gomółka,Gierek,Jaru zelski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 19:19
      www.uciekaj.glt.pl/
      • Gość: 2811 Re: Krwawy Ludwik?Bierut,Gomółka,Gierek,Jaru zels IP: *.lublin.mm.pl 07.11.05, 19:30
        Nie powtarzaj linku jak papuga po p.Barskiej i pisz prawidłowo: nie Gomółka,ale
        GOMUŁKA! Tak trudno sie poduczyc?
        • barbares Re: Krwawy Ludwik?Bierut,Gomółka,Gierek,Jaru zel 07.11.05, 20:04
          Gość portalu: 2811 napisał(a):

> Nie powtarzaj linku jak papuga po p.Barskiej i pisz prawidłowo: nie
          Gomółka,ale
          >
          > GOMUŁKA! Tak trudno sie poduczyc?

jak bym samą barską czytał!
          • Gość: Edi Re: Krwawy Ludwik?Bierut,Gomółka,Gierek,Jaru ze IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 07.11.05, 21:53
            Ja nie muszę uciekać z kraju , nie zrobiłem nic złego , nie kradnę ,nie donoszę
            , nie obrażam nikogo. Nie boję się ani Kaczyńskich ani O.Rydzyka . I chyba
            większość Polaków nie ma się czego obawiać .A ci co się boją niech uciekają ,już
            kilku złożyło dymisję .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka