joannabarska 03.11.05, 00:20 www.przekroj.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=427&Itemid=50&limit=1&limitstart=1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
barbares Re: Krwawy Ludwik? 03.11.05, 00:59 Ach jaki piękny, czysty ideowy życiorys! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SAS BARSKA- odpowiedz dlaczego p. DORNA IP: *.sttl.mdsg-pacwest.com 03.11.05, 05:10 nazywasz krwawy Ludwik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Re: BARSKA- odpowiedz dlaczego p. DORNA IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 03.11.05, 07:03 komuniści zawszze krzyczą "my protestujemy przeciwko stosowaniu wobec nas naszych metod!" jak Siemiątkowski & Co. czyścili służby to nie było problemu, teraz och co to będzie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
robertw18 P. BARSKA SŁYNIE WYZWISKAMI I POUCZENIAMI 03.11.05, 14:28 Wyzwiska częściowo wymyśla sama, a częściowo przejmuje od innych (co stwarzać winno wrażenie prawdy niewątpliwej) - zwłaszcza od p. Urbana. Jej ulubionym zagraniem jest wzdychanie do czasów bliższej i dalszej młodości tzn. czasów "realnego socjalizmu" i pouczanie innych, którzy rzekomo tych czasów nie znają, jak to było dobrze itp. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2845 Re: BARSKA- odpowiedz dlaczego p. DORNA IP: *.lublin.mm.pl 03.11.05, 08:50 Nie Barska ale prasa ona powtarza slowa o Dornie i to przezwisko,sam slyszalem w telewizorze Odpowiedz Link Zgłoś
verbaveritatis Dorn z piórkiem 03.11.05, 10:00 Dorn przynajmniej pisze to czy tamto, a wiec jest i człowiekiem pióra. Nie wiem, czy lepszym od Stefaniuka z PSL? Ten ostatni orłem nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Zaczynam lubic Tuska! 03.11.05, 17:47 Cudownie jest kończyc lat 76 i miec to wszystwo w wielkim poważaniu. Będziecie bawic się beze mnie. Nie zazdroszczę i pozdrawiam przyjacioł! Jeszcze z ziemi na powierzchni! PS Zaczynam lubić Tuska! On sie zmienił, czy ja przy Ziobrze i spółce? Odpowiedz Link Zgłoś
robertw18 STAN P. BARSKIEJ 03.11.05, 19:10 p. Barska pisze: "Zaczynam lubić Tuska! On sie zmienił, czy ja przy Ziobrze i spółce?" Może jakąś pomocą w wyjaśnianiu tej zagadki byłoby wskazanie na to, że p. Tusk zamierza głosować wraz z p. Olejniczakiem przeciwko PiS? Jego działania zaś zapewne sprzyjać będą utrwaleniu obecnego stanu Polski, a przeciwko zwalczaniu świeżo "uwłaszczonych"? Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam tępa joaśka? 05.11.05, 10:20 czytam ten twoj belkot z rozbawieniem - pisz czesciej ! obnazasz w ten sposob swoja glupote ... Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Re: tępa joaśka? 05.11.05, 11:57 ratatatam napisał: > czytam ten twoj belkot z rozbawieniem - pisz czesciej ! obnazasz w ten sposob > swoja glupote ... ============Jesteś chamem wyjątkowym...JB- do "rata(itd)" wyjątkowo z powodu niezłego humoru, ktorego zaden bałwan mi nie zmąci. Diabli mnie tylko biorą, gdy dzieciaczki z piaskownicy klikają zamiast stawiać babeczki...Po to jednak Wałęsa skakał przez ten płotek. Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam Re: tępa joaśka? 05.11.05, 14:23 no coz jesli mowienie glupkowi ze jest glupkiem to wg ciebie chamstwo- to faktycznie jestem chamem :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: tępa joaśka? IP: 62.233.189.* 07.11.05, 17:53 No niestety czasy komunistyczne wykształciły takie elity intelektualne jak pani Joanna Barska ( gdzie te przedwojenne czasy i ci profesorowie ?). Brak "ogłady" u młodych można zrozumieć brakiem doświadczenia ale jest nadzieja na ich rozwój. Natomiast nie ma chyba nadziei na zmiany i rozszerzenie horyzontów myślowych choćby w kategoriach dobrego wychowania u osoby 76- letniej.A szkoda , bo młodzi mogliby się nauczyć czegoś dobrego a przynajmniej żywić szacunek.... Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Oj,pętaki... 07.11.05, 18:01 Nie muszę miec szacunku u pętakow (vide: wiersz Gałczyńskiego). Mam go u tych, którym na mnie (i odwrotnie) zależy, dziecinko. Odpowiedz Link Zgłoś
barbares Re: tępa joaśka? 07.11.05, 18:19 babciu, nie wysyłaj innych do piaskownicy ciągle. Zajmij się robieniem na drutach szaliczków na zimę dla prawnuków. Czas twój przeminął i dokonania twojego pokolenia nie upoważniają ciebie do pouczania innych, sami zresztą ciągle narzekacie na ten świat przez siebie urządzony. On zaś będzie należał do młodych i to oni będą się z nim mocować.Niech więc go widzą i urządzają po swojej myśli. Ty zaś nie pomagasz radą lecz chcesz narzucić im swój. Swój model i porządek w Polsce. Wałęsa skakał nie dla ciebie. Zapytaj swojego idola Urbana co dla ciebie zrobił, dla innych?. Teraz możesz i mnie nazwać chamem, to twój sposób argumentowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uuu Re: Krwawy Ludwik? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 18:05 a co strach cię łoblecioł Barska? hehe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puk puk Re: Krwawy Ludwik?Bierut,Gomółka,Gierek,Jaru zelski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 19:19 www.uciekaj.glt.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2811 Re: Krwawy Ludwik?Bierut,Gomółka,Gierek,Jaru zels IP: *.lublin.mm.pl 07.11.05, 19:30 Nie powtarzaj linku jak papuga po p.Barskiej i pisz prawidłowo: nie Gomółka,ale GOMUŁKA! Tak trudno sie poduczyc? Odpowiedz Link Zgłoś
barbares Re: Krwawy Ludwik?Bierut,Gomółka,Gierek,Jaru zel 07.11.05, 20:04 Gość portalu: 2811 napisał(a): > Nie powtarzaj linku jak papuga po p.Barskiej i pisz prawidłowo: nie Gomółka,ale > > GOMUŁKA! Tak trudno sie poduczyc? jak bym samą barską czytał! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edi Re: Krwawy Ludwik?Bierut,Gomółka,Gierek,Jaru ze IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 07.11.05, 21:53 Ja nie muszę uciekać z kraju , nie zrobiłem nic złego , nie kradnę ,nie donoszę , nie obrażam nikogo. Nie boję się ani Kaczyńskich ani O.Rydzyka . I chyba większość Polaków nie ma się czego obawiać .A ci co się boją niech uciekają ,już kilku złożyło dymisję . Odpowiedz Link Zgłoś