Dodaj do ulubionych

DOBRA PASMANTERIA W LUBLINIE???

29.11.05, 19:03
witam, nie jestem lublinianka wiec potrzebuje Waszej pomocy :) poszukuje
dobrej pasmanterii, chodzi mi o zakup ozdobnej tasmy do przyszycia jej na
sukienke (takiej obszytej kamykami, kryształkami badz cekinami). czy mozecie
polecic mi jakas dobrze zaopatrzona pasmanterie w lublinie, w ktorej bede
mogla poprzebierac w takich 'wykonczeniowych' dodatkach?
Obserwuj wątek
    • Gość: milka Re: DOBRA PASMANTERIA W LUBLINIE??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 20:04
      ja takie taśmy do sukni ślubnej kupywałam na Zana w Leclerku
      może troszke drożej niż u innych ale wybór duży
    • Gość: lilka Re: DOBRA PASMANTERIA W LUBLINIE??? IP: 212.182.94.* 29.11.05, 20:22
      zdecydowanie w Leclerku na Zana...największy wybór.
    • Gość: Anka Re: DOBRA PASMANTERIA W LUBLINIE??? IP: *.chello.pl 29.11.05, 20:23
      Ul. Okopowa przy Prokuraturze, Kowalska /na dole/, Obywatelska /w budynku z
      księgarnią/, sklep Bazar przy Lubartowskiej /na dole/
    • ups6875 pasmanteria??? 10.12.15, 21:44
      ja zawsze i od lat kupuje w pasmanterii w Lublinie na Zamojskiej 37. Przynajmniej normalne ceny i jest zawsze to czego szukam. pozdrawiam Stała klientka
    • Gość: Kasia B. Re: dobra pasmanteria w Lublinie??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.16, 10:26
      Na Zana w Bocianie jest największy wybór wszystkiego :)
      Pasmanteria Bocian jest teraz też w Tesco na Orkana koło Obi i Luxmedu. Też są naprzeciwko poczty.
      • wrzosowa11 Re: dobra pasmanteria w Lublinie??? 18.12.16, 09:35
        Ceny w Bocianie to zdzierstwo. Obsługa od przeciętnej po złą- zależnie od pracownika.Byłam tam dzisiaj ostatni raz. Szczupła, ruda ekspedientka (Leclerc) - obrażona i wściekła bez powodu. Co klient jest winien, że kupuje dwie tasiemki i kilka guzików? Nie byłam niezdecydowana, nie marudziłam.Tyle jadu i nienawiści to chyba za socjalizmu ostatni raz w sklepie doświadczyłam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka