Dodaj do ulubionych

Radni nieporadni

29.11.05, 21:20
W jakim my kraju żyjemy. Czyżby już nikt nie umiał liczyć do 33. Tylu podobno
jest radnych w sejmiku. A gdzie ludzie z obsługi sejmiku? Pan Masłowski wszedł
do sejmiku z ramienia LPR, którego się wstydzi czy co? Ale jego zona pani
poseł niewstydziła się tego szyldu by startować do sejmu i ponownie zostać
wybraną. Panie Masłowski zdecyduj się pan komu zawdzięczasz mandat radnego. Na
krótko, ale zawsze. pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: chart Re: Radni nieporadni IP: *.resetnet.pl 29.11.05, 22:42
      Żonie?
      • Gość: ryba Re: Radni nieporadni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.05, 22:53
        chart vel Konrad Rękas ?
        • Gość: chart Re: Radni nieporadni IP: *.resetnet.pl 30.11.05, 01:14
          Ryba Mieczysław?
    • Gość: Behemot Re: Radni nieporadni IP: 212.182.94.* 29.11.05, 23:31
      Jest zasada: oddzielać fakty od opinii. Jaki jest sejmik - każdy widzi. Ale
      takim dziennikarstwem, jakie prezentujecie w tym artykule (patrz np. lid
      tekstu), GW Lublin po prostu daje mocne argumenty tym, którzy mówią: media
      manipulują. Naprawdę chcecie osiągnąć poziom Faktu (ew. Super-Ekspressu czy
      Nowego Dnia)?
      Nie mam nic przeciw tabloidom. Ale w takim razie określcie się: tak, piszemy
      tabloidowo, nie mamy ambicji opiniotwórczych.
      Mam nadzieję, że tego typu teksty to wypadek przy pracy, choć niestety zbyt
      częsty w piśmie, które szanuję.
    • Gość: kry Re: Park technologiczny IP: 217.17.32.* 03.12.05, 20:39
      Park technologiczny na lubelszczyźnie jest potrzebny jak wrzód na d.... jakie
      są osiągnięcia uczelni lubelskich dla lubelszczyzny możan powiedzieć żadne i
      nie bezie wstydu. Wiele badań jest powtarzaniem badań dawno zrealizowanych w
      innych krajach ale wyniki opublikowane w języku angielskim więc nie znanych
      tutaj. Jakie przyszłościowe badania są realizowana w lubelskich uczelniach
      technicznych ??????? Jakie dotychczasowe badania dały patenty i wdrożenie do
      produkcji oczywiście poza światłowodami????? nie wiem może odpowiedzieć kazy.
      Park tchnologiczny to wyrzucenie funduszy wojeówdztwa w błoto jak i w przyapdku
      hali targowo-wystawowej co służy do organizacji studiówek i bali sywestrowych
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka