Gość: gość IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.02, 09:37 Cześć koleżeństwo z Lublina Pytanie mam takie. W ten weekend będę w Lublinie i chciałem się dowiedzieć gdzie iść, co zobaczyć, gdzie dobrze zjeść i wypić jakieś pyfko? Pomóżcie rodacy ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Paul Idz na ........ IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.02, 10:13 ......."dziewczyny / studentki" do wynajecia. Jak zostajesz w jakims lepszym hotelu mozesz wziac sobie od razu dwie, albo trzy;-). Zarty zartami, ale wiekrzy wybor niz na k.... i czasem fajnie pogadac mozna. Uszanowanie. Paul PS Niech Bog blogoslawi rozpoczecie "roku akademickiego"! ----------------------- Nobody likes you, everybody hates you, they gonna lose. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mlody Re: Idz na ........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.02, 10:54 Paul ty tutaj, wejdz czasem na Łódź...... A co do meritum to drogi gosciu bylem wielokrotnie w Lublinie wlasnie na takie trzydniowe wypady i coz polecam lubelski deptaczek(wybaczcie lublinianie, ale to deptaczek) tam cos znajdziesz. No i jest jeszcze jakis dziwny pub w Lubelskim Domu Kultury czy jakos tak, nawet dosc fajnie, takie swojskie klimaty z lat 70., a wiec zwiedzaj i pij piwo wyjdzie Ci na zdrowie. Pozdr. Mlody Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Idz na ........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.02, 11:57 Jeśli lubisz sportowe emocje to w sobote po poludniu w hali mosir bedzie gral Start Lublin z Idea Ślask a zaraz po tym meczu Montex z wiceliderem tabeli Sosnica Gliwice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Hej "Mlody"...... IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.02, 12:39 Gość portalu: Mlody napisał(a): > Paul ty tutaj, wejdz czasem na Łódź...... > A co do meritum to drogi gosciu bylem wielokrotnie w Lublinie wlasnie na > takie trzydniowe wypady i coz polecam lubelski deptaczek(wybaczcie lublinianie, > > ale to deptaczek) tam cos znajdziesz. No i jest jeszcze jakis dziwny pub w > Lubelskim Domu Kultury czy jakos tak, nawet dosc fajnie, takie swojskie klimaty > > z lat 70., a wiec zwiedzaj i pij piwo wyjdzie Ci na zdrowie. > > Pozdr. Mlody Pozdrawiam rowniez. Dawno mnie na forum "Lodz" nie bylem, wstyd sie przyznac, bo ostatni raz jeszcze w pracy w US. Przepraszam za "zaniedbania";-). To z toba tak gadalismy o samolotach? Raz jeszcze pozdrawiam, uszanowanie. Paul Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mlody Re: Hej Paul IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.02, 14:04 Gość portalu: Paul napisał(a): > Pozdrawiam rowniez. Dawno mnie na forum "Lodz" nie bylem, wstyd sie przyznac, > bo ostatni raz jeszcze w pracy w US. Przepraszam za "zaniedbania";-). To z > toba tak gadalismy o samolotach? Raz jeszcze pozdrawiam, uszanowanie. > Paul No to sie zmus i wejdz na Łódź, kogo jak kogo, ale Ciebie tam brakuje, chyba nikt nie umial tak ubarwic dyskusji jak ty. A tak apropos bedziesz na spotkaniu?? www.kfl.ho.pl Tu szczegoly, jeszcze raz pozdrawiam i do zobaczenia na Łodzkim Mlody. P.S. Tak gadalismy o samolotach, dzieki mnie wiesz co to "rotfl" ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Co robić w Lublinie w weekend? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.02, 13:06 do Mlodego dzięki zobaczymy bo cóż innego pozostaje do Muminka - mówisz sport? chyba odpuszczę do Paula - twoja propozycja wogóle nie wchodzi w grę do wszystkich - dzięki i dajcie coś jeszcze bo pomyślę że Lublin to strasznie prowincjonalne miasteczko (bez urazy) i rzeczywiście nie ma tam żadnych przyzwitych przybutków Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: Co robić w Lublinie w weekend? IP: 62.233.135.* 16.10.02, 13:17 do gościa - my nie wiemy, co Cię bawi, więc chyba najlepiej będzie, jak poczytasz sobie www.koziolek.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Co robić w Lublinie w weekend? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.02, 13:26 o widzisz, taki serwis to już lepiej choć wolałem się dowiedzieć czegość od żywych obywateli. Ale dobra poczytam a potem popytam czy to co poczytam jest coś warte Pytanie nr 1: Podajcie mi gdzie można wypić piwko i posłuchać muzyczki (rock, blues, polska poetycka itp.) Pytanie nr.2: Gdzie można coś dobrego zjeść (ale nie pizze bo o niej już wiem z innego wątku) fenkju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: Co robić w Lublinie w weekend? IP: 62.233.135.* 16.10.02, 13:31 ja lubię Złotego Osła na Starym Mieście... i Szewców (dobre sałatki tam podają) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Co robić w Lublinie w weekend? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.02, 13:35 o, i o takie konkrety mi chodzi a ten serwis jest do duszy, co mnie obchodzą księgarnie, biblo\ioteki czy wieści z ratusz jak będę w Lublinie coś koło 48 godzin. (jednak Lublin z pizzy słynie - osobna rubryka w serwisie - kto by pomyślał) Dzięki Kasiu a czmu tam jest fajnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: Co robić w Lublinie w weekend? IP: 62.233.135.* 16.10.02, 13:59 bo w Złotym Ośle przytulnie... zakamarków parę jest;o) no i mile wspominam, a to chyba zawsze najważniejsze;o)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: Co robić w Lublinie w weekend? IP: 62.233.135.* 16.10.02, 14:00 do kina raczej się nie wybieraj, bo podłe mamy, i tylko niesmak po pobycie u nas Ci zostanie... ale do filharmoii w piatkowy wieczór serdecznie zapraszam;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
nomeans Re: Co robić w Lublinie w weekend? 16.10.02, 14:02 Chata Swojskie Jadło Adres: Nadbystrzycka 16, Lublin Godziny otwarcia: 10-24 dla mnie ok, muzyka inna niz wspominasz ale polecam szczegolnie na sobote - muzyka na zywo jedzenie tez niczego sobie ale z tym prowincjonalizmem to chlopie nie przeginaj pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
vanilja Re: Co robić w Lublinie w weekend? 16.10.02, 14:46 Jeśli będzie zimno, a chyba będzie, to pójdź koniecznie na grzane piwko albo grzane winko do Winiarni u Dyszona (na Starówce, łatwo trafić). Napitków wiele rodzajów, jest w czym wybierać. Atmosfera artystyczno-kabaretowo-piwniczno- swojska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża małpa Re: Co robić w Lublinie w weekend? IP: proxy / *.lublin.mm.pl 16.10.02, 15:55 Podciągnęłam Ci wątek " Lublin- the best of" - tam znajdziesz troche informacji. A to tylko dlatego, że pojechałeś nam po ambicji:-) Lublin!!! Prowincjonalny!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża małpa Dodam jeszcze ... IP: proxy / *.lublin.mm.pl 16.10.02, 16:02 ... że świetne żarcie jest w "Ulicach miasta " - obok wejścia do Bramy Krakowskiej - potem trzeba przejśc przez część pubową do podziemia. Alchemia ....polecam zwłaszcza wołowine po prowansalsku i ribę ( łosos to był bodajże?).Jak przyjeżdżasz z damą , to lepiej uwarzaj , bo obsługa płci męskiej jest ponad przeciętną :-PPPP Ach, a jak masz chęć na szybkie , zdrowe jedzonko to " U Alfreda " na Peowiaków ( za teatrem Osterwy) dają za 6 zł warzyw z pieca i grille ile udźwigniesz w talerzu:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Dodam jeszcze ... IP: w3cache:* / 192.168.1.* 16.10.02, 22:31 A ja jak zwykle bede robiala sobie reklame :) wejdz na www.underground- paintball.pl jak masz ochote troche postrzelac, pograc w paintballa (w zamknietym pomieszczeniu) to daj znac. Co do piwka, ktore warto sprobowac w Lublinie to oczywiscie nasza regionalna "Perelka". Jezeli zas chodzi o lokal to kiedys bylo fajnie i klimatycznie w Megido (czteropoziomowy lokal w rotundzie)na ul. Sklodowskiej Ale tak naprawde z czystym sumieniem moge Ci polecic prawie kazda knajpke na starym miescie. Jezeli chcesz posluchac roka to zapraszam do Koyota (niedaleko deptaka), a na dobrze zarcie Do Szerokiej na starowke :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka32 Re: Co robić w Lublinie w weekend? 16.10.02, 22:52 A ja popieram ryżą w Ulicach jest super polecam karczek w borowikach (a moze to byla cielecinka) ale było pyszne.W miarę tanio,odczucia estetyczne super no a co do kelnerów... zaproś kobietę to Ci opowie.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
laser_ Re: Co robić w Lublinie w weekend? 16.10.02, 23:37 Tu sobie poczytaj o każdej knajpce (:o) li.lublin.pl/knajpki.php Ja idę z synkiem na mistrzostwa w karate - w "Teatrze w budowie". (????) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubson20 [...] IP: 198.15.118.* 28.06.19, 15:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś