Dodaj do ulubionych

Precz z Okrągłym Stołem

13.12.05, 22:15
Ciekaw jestem, ktory "czarnuch" przewodniczyl obrzedom?
Obserwuj wątek
    • Gość: Austriak Precz z kościołem katolickim! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 22:49
      "Masonów" - czyli Żydów! Tak, kościół kat. nie wyzbył się i nie wyzbędzie
      wstrętnego antysemityzmu!
      • Gość: Marlon Re: Precz z kościołem katolickim! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 23:15
        Precz z KASZTANAMI! ...a co jesteś scyzorykiem chrzczony, ze tak sie o zydow
        troszczysz, a o Polsce pomyslales kiedys i o tym jakie bzdury na nasz temat sa
        rozpowszechnine czy tylko interesy sie licza?
      • Gość: Marlon Re: Precz z KASZTANAMI! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 23:15
        • rilian Re: Precz z KASZTANAMI! 14.12.05, 07:22
          nad niektórymi paranoikami można się tylko zlitować. nie można im pomóc.
          • Gość: cirkon Re: Precz z KASZTANAMI! IP: 193.24.24.* 15.12.05, 16:31
            Precz z preczem! ;)

C.
        • Gość: Sw. Inkwizytor Re: Precz z KASZTANAMI czyli "polska normalnosc"? IP: 130.18.155.* 16.12.05, 01:06
          Czy w Polsce mozna gdzies trafic na jakies forum internetowe
          gdzie nie ma wypowiedzi ksenofobicznych, rasistowskich,
          anty-semickich, czy wrecz faszyzujacych?
          • Gość: Wir Re: Precz z KASZTANAMI czyli "polska normalnosc"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 01:14
            Odpowiadam: nie można. Ten typ już tak ma!
          • andrzej.sawa Re: Precz z KASZTANAMI czyli "polska normalnosc"? 16.12.05, 01:23
            Gość portalu: Sw. Inkwizytor napisał(a):

> Czy w Polsce mozna gdzies trafic na jakies forum internetowe
            > gdzie nie ma wypowiedzi ksenofobicznych, rasistowskich,
            > anty-semickich, czy wrecz faszyzujacych?

C lewacy i inne czerwone.Podobają Ci się?
    • Gość: Nuntaro Re: Precz z Okrągłym Stołem IP: *.it-net.pl 14.12.05, 07:34
      Ciekawe który z ubeków przygotowywał tę notatkę ;P
    • Gość: Qavtan precz z gupotą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 07:41
      mam nadzieję, że niedługo ludzie otworzą oczy i zobaczą prawdę
      • Gość: Marcin Nie dziwi nic ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 16:41
        "Solidarność", jak zwykle, modli się zamiast zajmować się obroną interesów
        pracowniczych. Tyle, że w przypadku "S" nic nie jest dziwne, jest to w końcu
        chyba jedyny związek zawodowy na świecie, który zaangażował się na rzecz
        wprowadzenia ustroju politycznego, który dyskryminuje ludzi pracy najemnej!
    • Gość: lubelskie Re: Precz z Okrągłym Stołem IP: *.adsl.inetia.pl 14.12.05, 08:45
      Przypuszczam, zę ten kościól nie jest jedynym w naszym ksenofobicznym i
      fundamentalistycznym miescie gdzie Rydzyk sieje propagande wrogosći.
    • lubelskie precz z moherowcami !!!! 14.12.05, 09:40
      zniszczą całą Polskę tak jak zniszczyli już Lublin !!!!
    • Gość: ltr głąby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 10:56
      To jest wlasnie "solidarnosc" juz nie wspomne o ksiezach. Jakbym mial wierzyc w
      Boga według tego jak oni postepuja i jak sie zachowuja to chyba przeszedlbym na
      satanizm. Do tych co w tej mszy uczestniczyli jesteście (czytaj temat)
      • Gość: Wir "S" w moherze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 16:50
        Tylko patrzeć jak Solidarność uzna beret moherowy za swój strój organizacyjny.
    • Gość: Adam Baranowski Re: Precz z Okrągłym Stołem IP: 212.182.119.* 14.12.05, 13:15
      Przeraża mnie ile nienawiści i głupoty jest w naszym społoczeństwie:
      podzieliliśmy się na masonów, mocherowców, żydów, rydzyków, liberałów, czarnych
      i innych. Sami zniszczymy się nawzajem własną nienawiścią. Uważam się za
      katolika i uważam że wszyskie oznaki nienawiści są sprzeczne z religią
      katolicką. Pozdrawiam i życzę opamiętania.
      • joannabarska Re: Precz z Okrągłym Stołem 14.12.05, 13:21
        Adamie B.,niech sie opamiętaja oszołomy. Czarno jednak widze, kiedy nastawię
        RM, bo ta TV TRwam jeszcze jako taka.
      • Gość: modlitewnik Re: Precz z Okrągłym Stołem IP: *.lublin.mm.pl 14.12.05, 13:25
        Zły przykładdaje sam Rydzyk.On sieje nienawiść,rasizm i wszystko co najgorsze.
        A co do modlitwy w kościele - oby Bóg nie wysłuchał oszołomów,wznoszących nieuczciwe i pod publiczkę modły.
        Módlmy się więc za wszystkich udających katolików,aby Bóg pozwilił im myśleć samodzielnie i aby przestali być kierowani przez nieczyste moce-właaściciela radia szerzącego nienawiść wśród społeczeństwa
    • Gość: zgred Re: Precz z Okrągłym Stołem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 16:26
      Niech się modlą, to najmniej szkodliwa forma działalności na rzecz ich
      szowinistycznych pomysłów. No i ... równie skuteczna jak zamawianie choroby z
      listkiem bobkowym na czole :-))
    • Gość: adam Re: Precz z Okrągłym Stołem IP: 83.7.12.* 15.12.05, 08:29
      Bolek, a kto cię tu potrzebuje???
      • Gość: magi Re: Precz z Okrągłym Stołem IP: *.lublin.pl / *.lublin.pl 15.12.05, 09:12
        Lechu, nie przyjeżdżaj!!!! Przecież ty juz dawno odciąłeś się od "S".
        A swoją drogą - Koszerna jak zawsze jedynie prawomyślna.
    • Gość: jumar Re: Precz z Okrągłym Stołem IP: *.adsl.inetia.pl 15.12.05, 10:39
      Solidarnośc zdegenerowała się, to kadłubek tamtej,ideowej,walczącej o dobro
      robotnika,obywatela.Wstyd należeć do czegoś takiego.
      • Gość: Gosc II Re: Precz z Okrągłym Stołem IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 15.12.05, 10:51
        Dawna Solidarność zamieniła się w obecną Soli-durność!
    • Gość: Sławek Bolesław Wałęsa niech nie przyjeżdża do Lublina ! IP: *.zsel.lublin.pl 15.12.05, 12:56
      Bolesław Wałęsa niech nie przyjeżdża do Lublina !
    • Gość: koko solidarnościowcy to chorzy ludzie !!! IP: 217.17.33.* 15.12.05, 13:04
      odebrać włądzę tym nieukom !!!
      • bracia_zbrojek Re: solidarnościowcy to chorzy ludzie !!! 15.12.05, 16:36
        Precz z historią! Solidaruchy do podziemi...
        • Gość: brat_Barnaba Re: solidarnościowcy to chorzy ludzie !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 19:11
          Bracia, Bracia, spokojnie. A demokracji nic ne robi się na siłę. Trzeba
          pozwolić społeczeństwu skonsumować owoce jego wyborów, posmakować i wyciągnąć
          wnioski.
          • Gość: 2811 Re: solidarnościowcy to chorzy ludzie !!! IP: *.lublin.mm.pl 15.12.05, 20:24
            I słusznie,a durniow na drzewo.
    • Gość: och, och, och... Kanciasty stół IP: *.Zensol / *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.05, 21:44
      To mebel na dzisiejsze czasy
      • andrzej.sawa Re: Kanciasty stół 15.12.05, 21:59
        Gość portalu: och, och, och... napisał(a):

> To mebel na dzisiejsze czasy
        Mimo wszystko nie życzę Ci bliskiego spotkania z tym meblem
    • Gość: Grymza Związek zawodowy czy wyznaniowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 03:21
      Ciekawy jestem kiedy "Solidarność" oduczy się mieszania polityki z religią i
      zacznie chodzić do kościoła z powodów czysto wyznaniowych, a nie latać tam jak
      z pieprzem przy każdej okazji. Taka histeria religijna po prostu nie przystoi
      poważnemu związkowi zawodowemu, do którego ponadto należą ludzie różnych
      wyznań, a także bezwyznaniowi. Z tych trez powodów związek powinien zachować
      neutralność światopoglądową i nie angażować się w ogóle w organizowanie
      uroczystości religijnych.
      No, ale dla wybitnie oświeconych działaczy "S" to pewnie zbyt trudne do
      zrozumienia.
    • Gość: kiermasz Czy ktoś może fachowo wyjaśnić słowo - "liberał" ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 06:17
      pl.wikipedia.org/wiki/Liberalizm
      Nie rozumiem ,więc dlaczego kościół jest przeciwny liberalizmowi skoro to wolność słowa ,wyznania i prasy ,czyli ogólnie wolność człowieka .
      • Gość: Grymza Re: Czy ktoś może fachowo wyjaśnić słowo - "liber IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 15:07
        A od kiedy to kościół popiera wolność człowieka? Przez całą niemal swoją
        historię "zachęcał" do wiary "ogniem i mieczem" lub nawracał heretyków na
        stosach, sankcjonował niewolnictwo i nieludzki system feudalny nakazując ludowi
        posłuszeństwo władcom i możnowaładcom, od których czerpał za te swoją "misję"
        profity itd itp. Obecnie kościół również popiera tylko wolność taką, jaką sam
        określi, a więc np. wolność stosowania "kalendarzyka małżeńskiego", bo
        prezerwatyw już nie!
        Coś ci się chyba pomyliło z tymi ideałami wolnościowymi kościoła.
        • andrzej.sawa Re: Czy ktoś może fachowo wyjaśnić słowo - "liber 16.12.05, 18:46
          Gość portalu: Grymza napisał(a):

> A od kiedy to kościół popiera wolność człowieka? Przez całą niemal swoją
          > historię "zachęcał" do wiary "ogniem i mieczem" lub nawracał heretyków na
          > stosach, sankcjonował niewolnictwo i nieludzki system feudalny nakazując ludowi
          >
          > posłuszeństwo władcom i możnowaładcom, od których czerpał za te swoją "misję"
          > profity itd itp. Obecnie kościół również popiera tylko wolność taką, jaką sam
          > określi, a więc np. wolność stosowania "kalendarzyka małżeńskiego", bo
          > prezerwatyw już nie!
          > Coś ci się chyba pomyliło z tymi ideałami wolnościowymi kościoła.

Tobie olej nie dopływa do mózgu.Zastosuj receptę Zagłoby,albo daj nam spokój
          • Gość: Grymza Re: Czy ktoś może fachowo wyjaśnić słowo - "liber IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 19:19
            Bardzo trafna, rzeczowa argunetacja, panie andrzeju.sawo!
            Gratuluję też dobrego samopoczucia wyrażającego się w formie pluralis
            majestatis - "daj nam spokój". To ilu tak naprawdę was - durniów jest?
          • josef.k Re: Czy ktoś może fachowo wyjaśnić słowo - "liber 16.12.05, 19:26
            Ależ ty niegrzeczny jesteś, zalicz jakieś kolejne forum, bo mi smutno. Aha. Nie
            odpowiedziałeś co tam w Chełmie na kolejowej słychać. Do przychodni masz daleko?
            • andrzej.sawa Re: Czy ktoś może fachowo wyjaśnić słowo - "liber 16.12.05, 19:32
              josef.k napisał:

> Ależ ty niegrzeczny jesteś, zalicz jakieś kolejne forum, bo mi smutno. Aha. Nie
              > odpowiedziałeś co tam w Chełmie na kolejowej słychać. Do przychodni masz daleko
              > ?
              Niestety psychiatrycznej w pobliżu nie ma to ciebie nie spotkam
              • josef.k Re: Czy ktoś może fachowo wyjaśnić słowo - "liber 16.12.05, 19:49
                Ale jest na Szymanowskiego i jak tak dalej pójdzie to tam trafisz...
                • andrzej.sawa Re: Czy ktoś może fachowo wyjaśnić słowo - "liber 16.12.05, 19:55
                  josef.k napisał:

> Ale jest na Szymanowskiego i jak tak dalej pójdzie to tam trafisz...

Dobrze,że powiedziałeś,będę unikał twojego miejsca kuracji.
                  Dziękuję
                  • josef.k Re: Czy ktoś może fachowo wyjaśnić słowo - "liber 16.12.05, 19:58
                    to tylko przychodnia nie szpital, ale sądząc po twojej aktywności w necie
                    napewno tam trafisz. Tylko roboty szkoda, bo fajna...
            • Gość: Sw. Inkwizytor Re: smutny "josef" i inni jemu podobni... IP: 130.18.155.* 16.12.05, 20:10
              Smutno ci "josefie"? Coz, twoj post (styl i charakter)
              moze jeszcze bardziej zasmucac... Czy zdazyles juz
              ukonczyc szkole podstawowa??
        • Gość: Sw. Inkwizytor Re: Modlitwa o socjalistyczny kapitalizm??? IP: 130.18.155.* 16.12.05, 20:06
          Kosciol katolicki zawsze dbal i dba - przede wszystkim -
          o swoje wlasne interesy. A mieszanie dzialnosci
          zwiazkowej z religijna to juz calkowite
          pomieszanie z poplataniem umyslowym!

P.S. Coz mozna jeszcze powiedziec milosnikom silnych
          zwiazkow zawodowych, np. ze w takim kraju jak
          USA (ukochany wzorzec wielu Polakow) zwiazki
          zawodowe sa coraz slabsze i maja obecnie baaardzo
          mizerny wplyw na polityke i politykow...
    • Gość: wek Re: Precz z Okrągłym Stołem IP: 212.182.105.* 16.12.05, 07:04
      Panu Wałesie dziekujemy.
    • Gość: taja Re: Precz z Okrągłym Stołem IP: 80.51.249.* 16.12.05, 10:01
      Coś mi tu pachnie Godziszowem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka