wieczorynka33 21.12.05, 15:59 Nie wyobrazam sobie Wigilii bez karpia w galarecie, ale tez nie wyobrazam sobie, że kupię żywego i go usmiercę. Może w Lublinie sprzedają gdzieś tusze z karpia? Kto mnie poratuje i podpowie, gdzie ich szukać??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wieczorynka33 Re: {GWL} KARP BEZ GŁOWY? IP: *.lub.net.pl 21.12.05, 20:51 UP! Odpowiedz Link Zgłoś
stachenka Re: {GWL} KARP BEZ GŁOWY? 22.12.05, 02:46 Mam w Lubartowie ten sam problem z karpiem. Nie pierwszy raz. Nikt nie chce zarobić??? Odpowiedz Link Zgłoś
marta.gora Re: {GWL} KARP BEZ GŁOWY? 22.12.05, 11:58 Ja też jestem zainteresowana. Odpowiedz Link Zgłoś
shawman Re: {GWL} KARP BEZ GŁOWY? 22.12.05, 13:27 Mogę ci go zabić za parę złotych. :> Odpowiedz Link Zgłoś
stachenka Re: {GWL} KARP BEZ GŁOWY? 22.12.05, 15:04 Przyp....ieprzyć w łeb, to nie problem. Ty je nam wybebesz :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: {GWL} KARP BEZ GŁOWY? IP: *.chello.pl 22.12.05, 18:30 Brawo, stachenka! Aż jestem ciekawa, który się zgłosi... Ja kupuję filety, nie miałabym serca przyp..., a wybebeszyć - najmniejszej ochoty. Odpowiedz Link Zgłoś
stachenka Re: {GWL} KARP BEZ GŁOWY? 22.12.05, 23:21 Oczywiście żaden się nie zgłosił. Mocni w gębie. Dziękuję, panowie. Już nie trzeba. Załatwiłam sobie karpia spod lady. Jedna z ekspedientek podzieliła się mężem. Odpowiedz Link Zgłoś
stachenka Re: {GWL} KARP BEZ GŁOWY? 23.12.05, 16:12 Tak :) Możesz być z siebie dumny. Jest pięknie. Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: {GWL} KARP BEZ GŁOWY? 23.12.05, 17:03 Dlaczego "z siebie" - czyżbyśmy byli sąsiadami??? Jest przeciętnie, czyli w sam raz... Odpowiedz Link Zgłoś
stachenka Re: {GWL} KARP BEZ GŁOWY? 23.12.05, 23:49 Marudzisz jak baba. Dopiero Ci pięknie, za chwilę przeciętnie. Sąsiadami nie jesteśmy, bo przecież bys przyszedł karpia wyprawić, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johnny Re: {GWL} KARP BEZ GŁOWY? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 16:53 u nas w kazdym markecie sprzedaja filety przygotowywane na biezaco. Ale my som z duzego miasta radomia :) Odpowiedz Link Zgłoś
stachenka Re: {GWL} KARP BEZ GŁOWY? 23.12.05, 23:52 Johnny, to Ty nie wiesz, że Lublin to duża poroz... wieś, a Lubartów to małe miasto? Pozdrawiam duże miasto Radom i jego myslących handlowców. Odpowiedz Link Zgłoś