Dodaj do ulubionych

nasze zdrowie

06.11.11, 02:10
polecam artykuł w wyborczej "solidarność u minister zdrowia" i co na to pani poseł/
Obserwuj wątek
    • linomag Re: nasze zdrowie 06.11.11, 02:16
      katowice.gazeta.pl/katowice/1,35063,10581735,Solidarnosc_u_minister_zdrowia.html
    • bad_and_ugly Re: nasze zdrowie 06.11.11, 16:25
      A propos naszego - rudzkiego zdrowia... Czy to w ramach dbania o nasze zdrowie z jednej z przychodni rejonowych znika jedna z lepszych lekarek POZ, która miała z dawien dawna wielu zadowolonych i przywiązanych pacjentów, którzy w życiu do nikogo innego leczyć by się nie poszli, a zamiast niej przychodzi jakieś niewiadomo co i niewiadomo skąd (ponoć spoza R. Śl.). O Panią Doktor nie ma się co martwić, bo oprócz POZ zajmuje się jeszcze inną specjalnością w innej placówce (co do tej pory było bez szkody dla jej pacjentów korzystającej z jej usług POZ), ale pacjentów szkoda. Komu, po co i dlaczego musiała w przychodni rejonowej zrobić miejsce?
      Nazwiska Pani Doktor nie przytoczę, bo jeden z jego członów, dla ludzi, którzy jej nie znają, może wywoływać niezasłużone negatywne emocje, a na to nie zasłużyła wieloma latami swojej pracy.
      OdNowa na całego...
      • skalar2011 Re: nasze zdrowie 06.11.11, 16:32
        widać ta pani doktor nie miała paszportu mops i tyle, a ty linomag jesteś zdziwiony że minister dzielił po uważaniu, przecież twoja Pani najmroczniejsza robiła i robi tak samo, tego nie widzisz?
      • zoro333 Re: nasze zdrowie 10.11.11, 11:36
        Oj bad. Zgadzam się, że Pani doktór jest bardzo dobra i zasłużona i nie warto dyskutować na forum na TEN temat. Więc po co zaczynasz?
        Uwaga. Na 140 tys. mieszkańców Rudy Śląskiej tylko dwie osoby tak potraktowały tą sprawę i dokładnie tak się wypowiadały, na dodatek obie pełnia funkcję radnego.
        serdecznie pozdrawiam
        • bad_and_ugly Re: nasze zdrowie 10.11.11, 23:12
          "Oj bad. Zgadzam się, że Pani doktór jest bardzo dobra i zasłużona i nie warto dyskutować na forum na TEN temat. Więc po co zaczynasz?"
          Durnowate pytanie zadajesz, bo nie napisałem, jak twierdzisz, że nie warto dyskutować na forum na TEN temat, ale dokładnie tak:
          "Nazwiska Pani Doktor nie przytoczę, bo jeden z jego członów, dla ludzi, którzy jej nie znają, może wywoływać niezasłużone negatywne emocje, a na to nie zasłużyła wieloma latami swojej pracy."
          O pozbawieniu pacjentów ich POZeta i sposobie zrobienia tego (a nie o samym POZecie), można pisać bez podawania jego nazwiska. I tylko i wyłącznie o nie podawanie nazwiska mi idzie, a nie brak dyskusji. Poza tym skąd Ty wiesz o kim piszę (oczywiście domyślać się można ale pewności mieć nie można) jak nie podałem ani nazwiska ani przychodni rejonowej i bardziej piszę o fakcie i sposobie niż o osobie - co np. skalar2011 pojął a Ty nie?

"Uwaga. Na 140 tys. mieszkańców Rudy Śląskiej tylko dwie osoby tak potraktowały tą sprawę i dokładnie tak się wypowiadały..."
          1. Całe 140 tys. Rudzian na pewno nie było pacjentami tego POZta, więc jeżeli przeprowadzałeś sondę na próbce 140 tys. Rudzian - niepotrzebnie. Wystarczyło tyllko zapytać jej pacjentów.
          2. Jeżeli sondy nie przeprowadzałeś a wypowiedzi tych dwóch osób są Ci znane z przekazu (tv, radio, prasa, przekaz ustny...), to skąd wiesz, że tylko dwie osoby tak się wypowiadały w tym temacie na całe 140 tys. Rudzian? Dwie osoby, które miały okazję do upublicznienia swojej wypowiedzi (wszystko jedno przy pomocy jakiej tuby), to są tylko te dwie osoby, które miały okazję publicznie się w taki sposób wypowiedzieć na ten temat, a nie wszyscy, którzy się tak wypowiadali gdziekolwiek lub kiedykolwiek w tym temacie lub tak myślą na ten temat, spośród 140 tys. Rudzian.

"...na dodatek obie pełnia funkcję radnego."
          No i co z tego, że są radnymi?! Wypowiedzi radnych nie znam ale może korzystali z usług tego POZeta i reprezentują wypowiedzią samych siebie i podobnie myślących wyborców?
          No chyba, że Ty chcesz być tu na tym forum taki śmieszny jak jeden co we mnie przy okazji jednego z wątków widział jakiegoś Hanka. Mnie tacy zawsze bawią taką "dociekliwością" i nimbem tajemniczości. Tym razem pudło!

"serdecznie pozdrawiam"
          Eee tam daruj sobie na drugi raz... Ja co najwyżej ozięble Cię pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka