Dodaj do ulubionych

FRYZJER MESKI W REALU-WARTO?

27.12.05, 09:49
chcialem sie dowiedziec czy dobrze obcinaja facetom włosy u fryzjera w Realu-
Lovely Look? Czy warto? Czy lepiej isc do fryzjera osiedlowego, który
wprawdzie jest niewiele tańszy:)?Jakiego fryzjera z Reala polecacie
dokładnie, dzieki za odpowiedzi!
Obserwuj wątek
    • Gość: pawel Re: FRYZJER MESKI W REALU-WARTO? IP: 212.182.47.* 27.12.05, 10:14
      Szczerze mowiac odradzam. Korzystalem ze trzy razy. Raz czekalem ponad godzine
      i sie dowiedzialem , ze mnie nie obetna. Dopiero jak zrobilem awanture, ze
      mogli od razu powiedziec, to obcial mnie kierownik salonu, zrobil to
      perfekcyjnie. Drugim razem trafilem na jakas pindzie, ktora zaciela mnie
      golarka kilka razy, obciela jakos dziwnie, trzecim razem trafilem na faceta,
      ktory ciagle na cos narzekal. W kazdym badz razie pracownicy tam zmieniaja sie
      czesto. Wiecej tam nie pojde. Chyba lepiej idz na osiedle.
    • Gość: pawel Re: FRYZJER MESKI W REALU-WARTO? IP: 212.182.47.* 27.12.05, 10:14
      Szczerze mowiac odradzam. Korzystalem ze trzy razy. Raz czekalem ponad godzine
      i sie dowiedzialem , ze mnie nie obetna. Dopiero jak zrobilem awanture, ze
      mogli od razu powiedziec, to obcial mnie kierownik salonu, zrobil to
      perfekcyjnie. Drugim razem trafilem na jakas pindzie, ktora zaciela mnie
      golarka kilka razy, obciela jakos dziwnie, trzecim razem trafilem na faceta,
      ktory ciagle na cos narzekal. W kazdym badz razie pracownicy tam zmieniaja sie
      czesto. Wiecej tam nie pojde. Chyba lepiej idz na osiedle.
      • cota Re: FRYZJER MESKI W REALU-WARTO? 27.12.05, 13:29
        w realu w Lovely Look?? ŻADNEGO!!!!!!!!! odradzam, jak i wiele innych osób.
        Kiedyś był tutaj wąek n/t tego fryzjera. ja byłam parę razy swego czasu u
        fryzjerek w tym salonie - koszmar, panienki podśmiewują się z Klienów, krzywo
        tną itd. Nigdy więcej.
    • Gość: asz Re: FRYZJER MESKI W REALU-WARTO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 13:47
      a ja bardzo polecam p. Sławka, mój mąż do niego chodzi już od paru lat i za
      każdym ma świetnie ostrzyżone włosy. minusem jest jednak to,że nie mozna umówić
      się do niego na konkretną godzinę
    • Gość: Daria Re: FRYZJER MESKI W REALU-WARTO? IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 28.12.05, 05:30
      Przestancie dziadoscy fryzjerzy reklamowac sie bezplatnie w necie. Tego sie nie
      spotyka na zadnej innej grupie. Przeciez to jest nachalne i golym okiem
      widoczne. Fryzjer rzuca pytanie w necie potem sam sobie odpowiada .
      • anetkazm Re: FRYZJER MESKI W REALU-WARTO? 28.12.05, 13:47
        ja to naiwna jestem;) chłopak pyta, więc odpowiadam, bo wiem że nie łatwo o
        dobrego fryzjera. a tu zaraz ktoś wyskakuje ze spiskową teorią dziejów.
        trochę więcej luzu życzę na Nowy Rok ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka