Dodaj do ulubionych

Odebrano broń pedałom

26.01.06, 09:18
ROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA z dnia 23 grudnia 2005 r.
w sprawie wykazu stanów chorobowych i zaburzeń funkcjonowania psychologicznego
wykluczających możliwość wydania pozwolenia na broń i rejestracji broni
(Dz. U. z dnia 5 stycznia 2006 r.)
Z A Ł Ą C Z N I K
WYKAZ STANÓW CHOROBOWYCH I ZABURZEŃ FUNKCJONOWANIA PSYCHOLOGICZNEGO
WYKLUCZAJĄCYCH MOŻLIWOŚĆ WYDANIA POZWOLENIA NA BROŃ I REJESTRACJI BRONI*:
Punkt 10) zaburzenia preferencji seksualnych (transwestytyzm fetyszystyczny,
ekshibicjonizm, oglądactwo, pedofilia, sadomasochizm);
Obserwuj wątek
    • Gość: fuzja Re: Odebrano broń pedałom IP: *.lublin.mm.pl 26.01.06, 09:25
      No prezu (ostatnio występujący również pod innymi pseudo),nie dostaniesz pozwolenia na broń.
      • Gość: tajemnica.poliszyn Re: Odebrano broń pedałom IP: *.it-net.pl 26.01.06, 10:30
        Chyba się coś wam w głowach stało.
        Pedofila to coś zupełnie innego, niż "pedał" - przepraszam z góry, jeśli to kogoś obraża, ale tłumaczę przedmówcom.
        Chyba wystarczy iloraz około 70, by rozumieć, że pedofil to osoba, która molestuje osobę poniżej 15. roku życia, a gej/homoseksualista, czy niechlubie określany "pedał" to facet, który współżyje z drugim facetem.
        Nie wiem po co zakładacie taki wątek? Po pierwsze obraża gejów za nazwanie ich "pedałami", po drugie obraża ich za porównanie z pedofilami, co często starają się na marszach pokazać. Myślałem, że to rozumiecie. Szkoda gadać z takimi jak wy. A że sprawę mam gdzieś, nie odpowiadam na dalsze prowokacje.
        Pozdrawiam
        prezu
        • halevi Re: Odebrano broń pedałom 26.01.06, 10:37
          Gość portalu: tajemnica.poliszyn napisał(a):

Chyba wystarczy iloraz około 70, by rozumieć, że pedofil to osoba, która molest
          > uje osobę poniżej 15. roku życia, a gej/homoseksualista, czy niechlubie
          określa
          > ny "pedał" to facet, który współżyje z drugim facetem.

Otóż u nas jest 15 lat a w Holandii obniżono pod wpływem zapewne lobby
          pedofilskiego bodajże do 14 albo 13. I tu wychodzi perwersja współczesnej
          politpoprawności.
          • irish76 Re: Odebrano broń pedałom 26.01.06, 10:42
            ale co to ma wspolnego z tematem?
          • Gość: ratatatam Re: Odebrano broń pedałom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.06, 11:06
            a Talmud zezwala na uprawianie seksu z dziewczynka ( o chlopcach nic nie mowi
            ... homofobiczna ksiega! )"o ile ukonczyla 3 rok zycia"
            • halevi Re: Odebrano broń pedałom 26.01.06, 12:50
              nie siej antysemityzmu, jeszcze cię wsadzą ;)
              • Gość: ratatatam Re: Odebrano broń pedałom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.06, 13:08
                ??? przeciez to nie ja redagowalem Talmud! pozatym mozna sprawdzic :
                6. Yebhamoth 11b: "Stosunek seksualny z mala dziewczynka jest dozwolony,
                jezeli osiagnela ona trzeci rok zycia."
                • halevi Re: Odebrano broń pedałom 26.01.06, 14:53
                  Gość portalu: ratatatam napisał(a):

> ??? przeciez to nie ja redagowalem Talmud! pozatym mozna sprawdzic :
                  > 6. Yebhamoth 11b: "Stosunek seksualny z mala dziewczynka jest dozwolony,
                  > jezeli osiagnela ona trzeci rok zycia."

;) ;) i jeszcze raz ;)

a tak poważniej, to niestety, przytoczenie faktów niepochlebnie świadczących o
                  naszych semickich przyjaciołach, chocby to była najprawdziwsza prawda, zawsze w
                  pewnych kręgach (niestety dość opiniotwórczych) będzie okrzyknięta jako przejaw
                  antysemityzmu.
                  • tajemnica.poliszynela Re: Odebrano broń pedałom 26.01.06, 16:18
                    odpowiedziałem na post, bo ktoś pomawia mój nick o homoseksualizm i jeszcze porównuje to z pedofilią
                    • Gość: Tfee! Pomówienie wielkie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 20:43
                      Oj, straszne pomówienie o wielką zbrodnię homosexualizmu!
                      • tajemnica.poliszynela Re: Pomówienie wielkie! 26.01.06, 23:59
                        ps. nie wiem po co ten watek ktos zalozyl, jakies stare bzdury?
                        chyba to ma zwiazek z "kto wpuscil gejow do CK?"?
                        Kto ma w tym interes juz ja wybadam.
                  • Gość: ratatatam Re: Odebrano broń pedałom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 20:22
                    interesujace w calej tej sprawie jest to, ze homo-aktywisci tak szybko
                    dogadali sie z roznymi organizacjami zydowskimi, ze strony, ktorych uzyskali
                    pelne wsparcie "w walce o prawa" , podczas gdy judaizm jest religia
                    przerazliwie homofobiczna. homofobia chrzescijanstwa ( a zwlaszcza katolicyzmu)
                    to pryszczyk w porowaniu z homofobia ortodoksyjnego judaizmu :]
          • Gość: Michaś Talib IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 12:52
            Pamiętaj, że obecnie, bardziej niż kiedykolwiek wcześniej, używając słowa
            "pedał" zdawaj sobie sprawę że jest strasznie obelżywe. Im częściej go dla
            zaznaczenia twojej nienawiści do mniejszości seksualnych używasz.
            • halevi Re: Talib 26.01.06, 14:54
              Gość portalu: Michaś napisał(a):

> Pamiętaj, że obecnie, bardziej niż kiedykolwiek wcześniej, używając słowa
              > "pedał" zdawaj sobie sprawę że jest strasznie obelżywe. Im częściej go dla
              > zaznaczenia twojej nienawiści do mniejszości seksualnych używasz.

biedni sprzedawcy rowerów...
            • Gość: maniek.siekiera Bzdura.Nazwa "pedal" jest czysto polska IP: *.wurnet.nl / *.wur.NL 26.01.06, 16:21
              natomiast okreslenia typu "gej" to zapozyczenie z innego jezyka.

Ludzie maja prawo nazywac facetow kochajacych innych facetow pedalami i zadna
              poprawnosc polityczna tego nie zmieni!
              • Gość: Guy Nazwa "zwis męski" jest czysto polska! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 20:46
                Mimo wszystko, między innymi że to tak podkreślasz, zabarwienie tego słowa b.się
                zmieniło: ma obecnie wydźwięk obelżywy, sam się też do tego przyczyniasz tak
                butnie podkreślając że nie powiesz "gej" lecz "pedał"! Język się cały czas zmienia.
                Aha, nazwa "zwis męski" też jest czysto polska, czy też konsekwentnie
                przestaniesz używać słowa "krawat"???
                • smierdz_pedalom Nazwa "zwis męski" jest czysto socjalistyczna! 26.01.06, 23:47
                  a wydźwięk słowa pedał jest obelżywy tylko dla pedałów i pseudointelektualistów.
                  Normalni ludzie używali tego zwrotu, używają i będą używać, bo społeczeństwo nie
                  poddaje się propagandzie poprawności politycznej, serwowanej choćby w chory
                  sposób przez wybiórczą.
                  I dobrze ;)
          • Gość: Dwa Michały Polska-Europa, Arabia Saudyjska-świat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 12:54
            Jeśli Holandia ci się nie podoba, to pewnie Polska powinna być wzorem dla
            Europy, co? A Arabia Saudyjska dla świata?
            • halevi Re: Polska-Europa, Arabia Saudyjska-świat 26.01.06, 14:57
              Mieszkam w Polsce i mi się Polska generalnie podoba.

Holandia mi się nie podoba kompletnie, może oprócz zabytków.

W Arabii Saudyjskiej nie byłem więc nie wiem, choć i w Holandii islamskich
              funndamentalistów sporo.
              • Gość: Rzeszowiak Polska jest bardzo podobna do Holandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 20:49
                I nie będziesz w Arabii Saudyjskiej, bo tam jest zakaz wjazdu "giaurom".
                Poza tym nie można tak ujednolicać; coś mi się zdaje że ta środkowa część
                Polski, to znaczy Warszawa-Konin-Poznań jest równie płaska i brzydka jak
                Holandia, nie?
                • smierdz_pedalom tak, Holandia jest płaska i nudna 26.01.06, 23:49
                  ale jeszcze gorsze są Holenderki. Każda Polska to przy nich błyszczy jak księżyc
                  w pełni ;)
                  • Gość: Rzeszowiak Tłuste polskie małe DIVY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 12:07
                    Każda? Naprawdę? Chyba jesteś zaślepiony tym że to Polki, chyba nie chodzi ci o
                    te małe niewywrotne kluski co jeszcze mają czelność z siebie robić wielkie DIVY
                    i odsłaniają tłuste brzuszki? Wszędzie są ładne i brzydkie kobiety.
                    • Gość: maniek.siekiera widać,żeś nigdy w Holandii nie był... IP: *.athome235.wau.nl 02.02.06, 09:01
                      to idź choć na miejsce w L., skąd wyjeżdżają autokary i spytaj sie kierowców, po
                      czym poznać, że się wjeżdża do Holandii?

Każdy jeden ci odpowie, że po tym, iż krowy stają się ładniejsze od kobiet ;)

i zastanów się dupku zanim zaczniesz zabierać głos na temat, o którym pojecia
                      nie masz...
          • Gość: lutzek A kto lobbuje u Papuasów? IP: *.escom.net.pl 26.01.06, 17:23
            Bo nie wiem czy wiesz, ale tam współżyje się już nawet w wieku lat 10-ciu. Pewnie wyspa samych pedofili.

Odrobinkę rozumu nigdy nie zaszkodzi. Nie uzurpuj sobie prawa, że system kulturowy w którym żyjesz jest najlepszym z istniejących, bo tak nie jest.

pzdr.
            lutzek
            • halevi Re: A kto lobbuje u Papuasów? 27.01.06, 10:40
              No to który twoim zdaniem jest najlepszy z istniejących?
              • Gość: lutzek Halevi, szkoda czasu na dyskusję... IP: *.escom.net.pl 27.01.06, 20:36
                ... przeczytałem sobie Twoje poglądy i jesteś zaślepiony jakąś niezrozumiałą nienawiścią do homoseksualistów. Poczytaj sobie o różnych kulturach, np. o kulturach Dalekiego Wschodu, to może przynajmniej nie będziesz pisał pierdół o jakimś pedofilnym lobbingu. Albo idź się wyspowiadaj, bo to pewnie robisz z większym namaszczeniem niż sięganie po książki.

Aha, nie jestem "pedałem" - jak to subtelnie określasz. Wyjaśniam Ci to od razu, by nie dawać pożywki do domysłów.

lutzek
    • irish76 Re: Odebrano broń pedałom 26.01.06, 10:41
      no i gdzie tam widzisz cos o pedalach?
      • tajnos.agentos Re: Odebrano broń pedałom 26.01.06, 11:11
        Czy ktoś tu robi doktorat z "pedałologii stosowanej"?
    • Gość: Austriak Feministki w spodniach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 12:50
      Polska - wrzód na doopie Europy. Nikomu nie potrzebny, wyklujnia faszyzmu. Niech
      ten "minister zdrowia" sobie też odbierze pozwolenie.
      A tak nawiasem mówiąc, to co to jest "transwestyta"? Czy też babsko w spodniach.
      Ja jestem mężczyzną i w sukienkę się nie pakuję. Dlaczego o n e za wszelką cenę
      chcą być facetem?
      • tajemnica.poliszynela Re: Feministki w spodniach 26.01.06, 16:24
        transwestyta (transwescyta) - mężczyzna, ubierający się czasami lub często, jak kobieta, doklejający sobie piersi, sztuczne włosy itp.(fizycznie facet)
        transseksualista - osoba, która operacyjnie zmieniła płeć na przeciwną (medyczna modyfikacja pewnych części ciała)

Orierntacja seksualna w obu przypadkach nie jest definiowana na żaden kierunek.
        Dodam od siebie, że żal mi takich osób, bo pewnie doświadczają przykrości takich nietolerancyjnych ludzi jak wy, podczas gdy często to nie ich wina, a cecha psychiczna, nabyta od urodzenia.
        Proszę też mnie i o to nie pomawiać, bo wiszą mi wasze bzdurne prowokacje.
        • Gość: Guy Cioty! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 20:51
          A dla PISS-u, dresiarstwa i całej hołoty wszyscy oni są cioty!
          • tajemnica.poliszynela Re: Cioty! 27.01.06, 00:00

pis mam gleboko w ...
    • Gość: Kurierowicz WOLĘ KURIER! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 12:56
      Już mam dosyć "poziomu" tego forum i samowolnego wymyślania różnych tematów.
      To się stało gorsze niż w Kurierku Lubelskim!
      • tajemnica.poliszynela Re: WOLĘ KURIER! 26.01.06, 16:24

A ja tam nie zaglądam, jest większe szambo niż tu, i to codziennie.
    • Gość: żałosna ciota Pedałowie nie pedały ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 19:24
      trochę szacunku homofoby ! Z bronią czy bez nasze lobby i hobby zwycięży ! Niech
      żyje i umacnia się brąz :) Pedałowie wszystkich krajów łączcie się : ) Z
      analnym pozdrowieniem ! Hej ! Gej okej !
      • Gość: matatatar Pedałowie nie gęsi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 20:28
        Niech narodowie wżdy postronni znają, iż pedałowie nie gęsi, a swój, odbyt mają !
    • Gość: Szymon Niemiec Co to za związek bez dziecka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 20:55
      Nic nie poradzicie, wy, wszyscy homofobi na postęp cywilizacji. Będziemy
      skutecznie walczyć o związki małżeńskie dla nas, na dokładnie takich samych
      prawach jakie mają nasi heterosexualni koledzy, z prawem do adopcji dziecka
      włącznie. Bo co to za związek bez dziecka???
      • Gość: Robert Biedroń Tak tak tak! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 20:56
        W stu procentach popieram Cię.
      • Gość: Maria Szyszkowska Wrażliwość społeczna. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 20:58
        Z wyrazami całkowitego poparcia. Jeśli przyznamy takim związkom takie same prawa
        jak homosexualnym, to będzie oznaczało, że nasze społeczeństwo jest wrażliwe na
        mniejszości, będzie to świadczyło o jego poziomie!
        • tajemnica.poliszynela Re: Wrażliwość społeczna. 26.01.06, 23:25
          A forumowa Szyszkowska i Niemca to chyba dzis zacytuje.
          Szacunek nalezy sie kazdemu i nie macie prawa podrabiac kogos. To niepowazne.
        • smierdz_pedalom Tak! Zoofile popierają pedałów! 28.01.06, 11:39
          A jak związki homoseksualne staną się legane wobec prawa liczymy, że poprzecie
          walkę zoofili o równouprawnienie i prawa do życia z ukochanymi partnerami w
          zalegalizowanych związkach!
          Z prawem do adopcji dzieci włacznie!!
          • Gość: Rzeszowiak Zoofilu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 01:46
            Jesteś idiota i masz nasrane we łbie, skończ już o tej zoofilii bo to takie durne!
            • smierdz_pedalom nie podoba ci się zoofilia? Wolisz nekrofilię?;) 02.02.06, 08:58
              dlaczego podoba ci się jeden odchył (pedalizm), a ganisz inny? Gdzie twoje
              poczucie równosci dyskryminowanych mniejszości? ;>
    • olias Re: Odebrano broń pedałom 02.02.06, 07:16
      myślałem że ucięto ...;-(
      • bruner4 Re: Odebrano broń pedałom 02.02.06, 09:59
        Zwróćcie uwagę że to kretyńskie rozporządzenie wyklucza też np. podglądaczy(!),
        jeśli ktoś np. podgląda przez lornetkę atrakcyjną sąsiadkę to również
        pozwolenia dostać nie powinien.
    • Gość: Janek Re: Odebrano broń pedałom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 15:08
      A gdzie tam jest mowa o homoseksualistach ? Proponuję, żebyś poczytał troszkę słowników. Pisać umie wielu, z rozumieniem czytanego tekstu masz problemy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka