Dodaj do ulubionych

Mediator z Warszawy robi porządki w lubelskiej PO

30.01.06, 19:40
TO ZAKRAWA NA OBŁĘD. "Dariusz Piątek podał do sądu koleżeńskiego Ireneusza
Bryzka i zażądał jego usunięcia z partii. Nie podobało mu się, że Bryzek
krytykował czołowych członków lubelskiej Platformy. Brak porozumienia między
politykami doprowadził do tego, że zarząd regionu wprowadził w lubelskiej PO
komisarza."
Za wytykanie błędów czy spory - wyrzucać? Z powodu nieporozumień -
wprowadzać "komisarza"?
Nie można było głosować? Nie można było usuwać tych, którzy nie przestrzegali
przegłosowanych ustaleń?
Może sprawozdawca, p. Andrusiewicz, coś przekręca? Bo jeśli nie, to wygląda
na jakieś ogłupienie.
Pozdr.
Obserwuj wątek
    • robertw18 "MŁODZIEŻ" WALCZY Z P. PALIKOTEM ? 30.01.06, 19:44
      Wygląda na to, że to jakieś uporczywe skłócenie i że PO nawet wewnętrznie nie
      jest w stanie się pogodzić. Co dopiero - z kimś z zewnątrz. Kłócili się z PD,
      kłócą się z PiS...
      Pozdr.
    • shawman Też mi mediator 30.01.06, 21:49
      Mediator z zasady nie powinien brać niczyjej strony. Tymczasem już z tego
      artykułu - jeszcze przed rozpoczęciem "mediacji" - dowiadujemy się, że Bryzek to
      "dywersant". Samo określenie jest zabawne (aż dziw, że pan poseł nie wspomniał o
      "bumelantach" :D), ale jeszcze zabawniejsze jest takie podejście do mediacji...
    • Gość: baczny obserwator Re: Mediator z Warszawy robi porządki w lubelskie IP: 87.207.224.* 30.01.06, 22:38
      Porażka, to jest własnie lubelski zaścianek!żeby musiał godzić zwaśnionych w
      partii ktoś z zewnątrz?!I co??? jak się pogodzą(pozornie,bo zaufania do siebie
      mieć nie będą)to na długo?? Bedą współpracować? jesli tak, to nie na długo!
      drodzy panowie to już nie jest polityka!A Palikot, jak się już raz do kogoś
      zrazi to nie ma przeproś... nie zaufa, on nawet nie potrafi zachowac sie
      politycznie poprawnie!!!! Macie małe szanse na przeforsowanie sił w
      lubelskim!!! Po tych przepychankach i waśniach ludzie nie traktują PO poważnie,
      a komisarz pan Łątka he he będzie robił selekcję;) nowych ludzie w PO by pozbyć
      sie tzw.dywersantów którzy im bruździli! Idealnie, gratulacje POwcy!szkoda...
    • Gość: max Palikot na prezydenta ... Mińska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 00:36
      żartownisie ci panowie z PO, a ja na was naiwny głos oddałem.Myslałem że
      reprezentujecie soba cos więcej ale okazuje sie że jesteście panowie zbiorem
      molekół nowobogackich piątków, starych cwaniaków sobczaczków, jakis znudzonych
      palikiji i jeszcze ten nieszczęsny łekotka. Starujcie do rady miejskiej i na
      prezydenta ubawie sie bo na bank umoczycie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka