beforejunior 28.05.06, 22:35 szukam osob do konwersacji - skype lub do pisania w j.angielskim - GG / tlen Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beforejunior Re: to speak 01.06.06, 23:58 nie ma chetnych na nauke w formie - KONWERSATORIA ? Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark A ile płacisz ??? 02.06.06, 08:05 A ile płacisz ??? beforejunior napisał: > szukam osob do konwersacji - skype > lub do pisania w j.angielskim - GG / tlen Odpowiedz Link Zgłoś
beforejunior Re: A ile płacisz ??? 02.06.06, 10:48 jak jestes nauczycielka i dajesz korepetycje to szukaj chetnych w osobnym poscie. ja szukam osob chetnych do POGLEBIANIA swojej wiedzy i umiejetnosci konwersacji w jezyku angielskim. Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Poglebiać to można - jak się zaliczy glebe... 02.06.06, 12:02 Poglebiać to można - jak się zaliczy glebe... beforejunior napisał: > jak jestes nauczycielka i dajesz korepetycje to szukaj chetnych w osobnym posci > e. > ja szukam osob chetnych do POGLEBIANIA swojej wiedzy i umiejetnosci konwersacji > w jezyku angielskim. Odpowiedz Link Zgłoś
beforejunior Re: Poglebiać to można - jak się zaliczy glebe... 06.06.06, 09:48 nie zauwazylas "ciemna-anno", ze nie uzywam polskich liter ? Odpowiedz Link Zgłoś
tuti Re: to speak 02.06.06, 10:51 wyszukaj se kogos w anglii stanach czy gdzie ci sie podoba i gadaj! Odpowiedz Link Zgłoś
beforejunior Re: to speak 14.06.06, 00:12 klarowne i jakze ... pouczajace. jedno pytanie PO CO JEST TO FORUM ? a w zasadzie po jasna cholere wy tu wlazicie ? nie masz nic ciekawego do powiedzenia to nie zabieraj glosu i nie marnuj tlenu. malkontentow i lejacych wode mamy dostatecznie duzo w tv... jezeli ma ktos jakies "kreatywne" pomysly dotyczace nauki/podszkalania sie w ZYWEJ mowie - prosze o propozycje ! Odpowiedz Link Zgłoś
mortak1 Re: to speak 20.06.06, 08:00 witam ja chętnie pogadam przez skype moj nr gg to 2968856 napisz to sie dogadamy co do skype pozdrawiam p.s. na poziomie FCE Odpowiedz Link Zgłoś