anka-89 11.02.06, 17:12 mam pytanie, czy w Lublinie jest sklep RESERVED? Jeśli tak, to napiszcie gdzie.. THX:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dantejka Re: RESERVED w Lublinie IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 11.02.06, 17:20 A po co ci ten szmatex?Mało masz innych sklepów z podobnymi szmatami? Odpowiedz Link Zgłoś
anka-89 Re: RESERVED w Lublinie 11.02.06, 17:26 Gość portalu: Dantejka napisał(a): > A po co ci ten szmatex?Mało masz innych sklepów z podobnymi szmatami? a Ty przepraszam gdzie sie ubierasz? w lumpexie? poprosiłam tylko o informacje, nie musisz od razu wyładowywać swoją złość na forum psując ludziom humory:) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: letowniak Re: RESERVED w Lublinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.06, 17:33 spoko sklepik i jak należysz do klubu NOKI to masz zniżke na ciuch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dantejka Re: RESERVED w Lublinie IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 11.02.06, 18:04 A żebyś wiedziała,że wolę ubrać się w lumpeksie.Przynajmniej gatunkowo i cenowo jest przystępne,a nie jak w pseudo"markowych"sklepach do których szyją ciuchy w Łodzi albo Kopydłowie.I ja przynajmniej mam ciuch oryginalny a nie tak jak 1/3 miasta pseudomarkowe szmaty.Po 4 praniach do wyrzucenia. Odpowiedz Link Zgłoś
anka-89 Re: RESERVED w Lublinie 11.02.06, 18:27 Gość portalu: Dantejka napisał(a): > A żebyś wiedziała,że wolę ubrać się w lumpeksie.Przynajmniej gatunkowo i cenowo > jest przystępne,a nie jak w pseudo"markowych"sklepach do których szyją ciuchy w > Łodzi albo Kopydłowie.I ja przynajmniej mam ciuch oryginalny a nie tak jak 1/3 > miasta pseudomarkowe szmaty.Po 4 praniach do wyrzucenia. Taaa... a z lumpexu są made in tajwan...? wiesz co nie ośmieszaj sie bo ja wywnioskowałam z Twojej wypowiedzi to, że oceniasz ludzi po tym w co sie ubierają!;/ i to jest troche płytkie nie uwarzasz? każdy sie ubiera w co chce i w jakim sklepie chce! Ja nie mowie ze lumpex to obciach czy totalne dno, szmaty itd bo sama mam tez pare ciuchów z tego typu sklepu. A to że chce sobie kupic spodnice w reserved chyba mnie nie zalicza do tej gorszej grupy ubierających sie w "markowych" sklepach?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: RESERVED w Lublinie IP: *.lublin.mm.pl 15.02.06, 20:22 i tu się mylisz. Są bardzo dobrej jakości i markowe ciuch z Niemic, Anglii, Francji. Często kupuję, a ceny zupełnie ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: conserved Re: RESERVED w Lublinie IP: *.it-net.pl 11.02.06, 18:07 Nie ma i oby nie było jak najdłużej a ten post to jest SPAM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Re: RESERVED w Lublinie IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 11.02.06, 18:36 100 razy było. Kunickiego róg Pawiej. Odpowiedz Link Zgłoś
mali_bu Re: RESERVED w Lublinie 11.02.06, 18:39 Gość portalu: aron napisał(a): > 100 razy było. Kunickiego róg Pawiej. Przenieśli na Pancerniaków 1b. Dogodny dojazd autobusami 7 i 14. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JotKa Re: RESERVED w Lublinie IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 12.02.06, 11:35 Acha,to ten ciuchland na rogu to Reserved?Tyle razy tam byłam i nie wiedziałam,że tak się nazywa.Niedawno kupiłam tam za 10 zł fajną spódnicę z C&A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andree Re: RESERVED w Lublinie IP: *.dnet.pl / *.crowley.pl 12.02.06, 19:09 to w Lublnie jest reserved??? myślałem, że nie ma - z drugie strony to śmieszne -w takim Rzeszowie są 2 ich sklepy i 3 otwierają a w Lublinie tylko jeden i to nie wiadomo gdzie. A co do lumpexów -to młodzież lubelska wygląda jakby się tam ubierała, a teraz to widzę, że się tym nawet chwali. Odpowiedz Link Zgłoś
mali_bu Re: RESERVED w Lublinie 12.02.06, 19:13 Mlodzież lubelska ma pochowane metki. Stąd to twoje błędne wyobrażenie. A że w Rzeszowie są 3 sklepy Reserved a w Lublinie jesden. To proste. Rzeszó jest 3 razy większy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H Re: RESERVED w Lublinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 19:13 "Młodzież lubelska" to w większości studenci spoza Lublina, również z miejscowosci, gdzie są sklepy Reserved (np. z Rzeszowa bardzo dużo:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Re: RESERVED w Lublinie IP: *.lublin.enterpol.pl 12.02.06, 19:30 w Lublinie są 2 sklepy OBI a w Rzeszowie nie ma żadnego. Wniosek? Rzeszów to zapyziała dziura. Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: RESERVED w Lublinie 12.02.06, 19:32 Nie ma się czym chwalić. Wszystkie super-, hyper-, mega- oraz inne markety zaczęły się interesować Lublinem długo po tym, jak już mocno się zakorzeniły w innych miastach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Re: RESERVED w Lublinie IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 13.02.06, 07:42 tajnos.agentos napisał: > Nie ma się czym chwalić. Wszystkie super-, hyper-, mega- oraz inne markety > zaczęły się interesować Lublinem długo po tym, jak już mocno się zakorzeniły w innych miastach... A mnie się wydaje że Rzeszowem jeszcze później. Z drugiej strony Radom ma chyba najwięcej marketów na mieszkańca w Polsce. Czy znaczy to że jest lepszy od Lublina i Rzeszowa? Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: RESERVED w Lublinie 13.02.06, 09:44 Nie, znaczy to że ludzie, którzy tam rządzą lepiej potrafią wykorzystać położenie geograficzne swego miasta odpowiednią polityką... PS. Pierwszy "Auchan" w Białej Podlaskiej powstał w czasach, gdy w Lublinie szczytem marzeń było "Makro"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Re: RESERVED w Lublinie IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 13.02.06, 10:30 w Białej Podlaskiej jest Auchan? Nawet nie wiedziałem. No proszę proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: RESERVED w Lublinie 13.02.06, 10:34 Czy Ty przypadkiem nie identyfikujesz się z ludźmi, którzy walczą z marketami??? No, proszę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Re: RESERVED w Lublinie IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 13.02.06, 10:37 ja walczę z marketami metodą nie robienia w nich zakupów. Niestety moja żona ma w tym temacie odmienne zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: No dobra... 13.02.06, 10:47 ..."Auchan" MIAŁ powstać w Białej ale w końcu powstał w Białymstoku ale nie zmienia to ogólnego podejścia do sprawy (w Białej woleli zaufać niejakiemu Vahapowi Toyowi).:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Re: No dobra... IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 14.02.06, 19:42 tajnos.agentos napisał: > ..."Auchan" MIAŁ powstać w Białej ale w końcu powstał w Białymstoku ale nie > zmienia to ogólnego podejścia do sprawy (w Białej woleli zaufać niejakiemu > Vahapowi Toyowi).:) no dobrze, Reserved miał powstać w Lublinie ale powstał w Puławach ale nie zmienia to ogólnego podejścia do sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lulek W Rzeszowie maja dwa!!! IP: *.lublin.mm.pl 12.02.06, 22:34 Tam najbliżej. To jest ich chluba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leto Re: W Rzeszowie maja dwa!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.06, 22:45 Widzę że rzeszów walczy z Lublinem na tym forum szkoda tylko że używa tak słabych argumentów. A co do RESERVED to kupiłem tam ostatno spodnie za 112zł i po trzecim praniu widać jakbym chdził w nich już pół roku :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sztudent Re: W Rzeszowie maja dwa!!! IP: *.gal.pl / 195.205.114.* 12.02.06, 23:37 yeahbac to , argumentacja rzeszowiakow - lotnisko , reserved i pseudomultikino (helios) ja wam gratuluje i ciesze sie ze Rzeszow sie tak rozwinal bo byl na prawde zabita dziura a teraz w ciagu jednej kadencji Ferenca preznie skoczyl do przodu moze los Lublinowi zesle tak dobrego wlodarza. O jejku jejku w Rzeszowie bedzie trzeci Reserved no to moze Krakow popadnie w kompleksy bo tam na 1 sklep Reserved przypada wiecej mieszkancow niz w Rze (juz to na pewno rzeszowiaczki co do drugiego miejsca po przecinku obliczyly). W jednym kraju tworzac podzialy i tak ziejac nienawiscia do siebie to tylko w Polsce mozliwe. Co do oslawionego sklepu nie wiem czy w ogole jest w Lublinie jakos mnie to nie interesuje na pewno bedzie w Plazie i G. Orkana co daje razem tez 3 (z tym rzekomym na pancerniakow o ktorym nikt nie slyszal). Nie jestem z Lublina , blizej mi do Rzeszowa, niebawem koncze studia ale ani z tym miastem ani z Rzeszowem przyszlosci nie wiaze bo tak na prawde nie ma w nich nic wielkomiejskiego. Tylko ze jedno z nich przynajmniej nie stara sie udawac metropolii...Pozdro dla calej sciany wschodniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rzeszowiak Re: W Rzeszowie maja dwa!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.06, 02:29 napinka jest wszędzie na wszystkich forach. Prosze tylko o jedno macie MODERATORA tego forum niech się zajmnie tym. widać które to napinka. PROWOKOWAĆ MOŻE JEDNA OSOBA a swiadczy o wszystkich mieszkańcach. mnie wali które miasto jest lepsze ważny jest dla mnie Rzeszów bo tu mieszkam ta samo jak wy w Lublinie. Pozdro dla wszystkich Lubelaków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: km Re: W Rzeszowie maja dwa!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 23:13 leto: to bylo uprac spodnie wczesniej niz po pol roku, a nie chodzisz, chodzisz i pierzesz po pol roku a pozniej masz pretensje ze po 1 praniu wygladaja jak po pol roku noszenia :d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crashnick Re: W Rzeszowie maja dwa!!! IP: *.rzeszow.mm.pl 15.02.06, 19:22 Reserved w Rzeszowie planuje się ze będzie pięć - a narazie są dwa =/ Rzeszów jest przeciez mniejszy i odludniejszy od lublina =/ Odpowiedz Link Zgłoś
mali_bu Re: W Rzeszowie maja dwa!!! 15.02.06, 19:26 To jakieś rządowe plany, czy własne hurra optymistyczne założenia? Odpowiedz Link Zgłoś
britney007 Re: RESERVED w Lublinie 14.02.06, 17:33 A byłaś w Vero Modzie na Krakowskim, tam to dopiero mają zajefajne ciuchy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate Re: RESERVED w Lublinie IP: 213.17.170.* 15.02.06, 00:09 Czy takie fajne? Mogą być. Dobrze że w Lublinie powstają nowe sklepy z ciuchami. Odpowiedz Link Zgłoś
kiti5 W Ostrowcu Św. jest jeden 15.02.06, 11:00 Wydaje mi się,że nie zalezy to od ilości mieszkańców.W takim Ostrowcu mają Reservda a mieszkańców niecałe 80 tyś. Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: W Ostrowcu Św. jest jeden 15.02.06, 11:14 kiti5 napisała: > Wydaje mi się,że nie zalezy to od ilości mieszkańców.W takim Ostrowcu mają > Reservda a mieszkańców niecałe 80 tyś. WOW! no nie powiem Ostrowiec urósł w moich oczach. Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: W Ostrowcu Św. jest jeden 15.02.06, 15:53 Nie chciałbym znów być złośliwym ale wydaje mi się że firmy kierują się nie tyle ilością mieszkańców, co ich poziomem życia (czyli ilością wydawanych pieniędzy), "wyrobieniem", poczuciem smaku, gustami itd. "Galeries Lafayette" raczej nieprędko powstaną - nie tylko w Lublinie ale w ogóle w Polsce...:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Re: W Ostrowcu Św. jest jeden IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 15.02.06, 19:48 tajnos.agentos napisał: > Nie chciałbym znów być złośliwym ale wydaje mi się że firmy kierują się nie > tyle ilością mieszkańców, co ich poziomem życia (czyli ilością wydawanych > pieniędzy), no w Ostrowcu Świętokrzyskim przy 26% bezrobociu to pewnie każdy ma full kasy i Reserved tam słusznie zainwestował. Natomiast OBI na odwrót - inwestuje tam gdzie bida. W Lublinie postawili 2 markety a w Ostrowcu, Puławach i Rzeszowie nie ma żadnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Ludzieeeeeee!!!!!!!! IP: *.lublin.mm.pl 15.02.06, 20:29 ale wy qrva macie problemy! nio nio nio!!! PS. I srał pies porypanych z Rzeszowa, Chełma i innych nawiedzonych. Znam sporo osób z Rzeszowa,znam kilkanaście z Chełma, wielu z Wrocławia i Warszawki. No i co? Normalni, kurza twarz NORMALNI! Latają im takie bzdury jakie tu niektórzy wypisują! A porypańce niech się walą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Ludzieeeeeee!!!!!!!! IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 15.02.06, 20:51 przestańcie już! na jesieni będzie już w Plazie Benetton, H&M - sklepy które szybko w Rzeszowie a w Ostrowcu napewno nie powstaną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: Ludzieeeeeee!!!!!!!! IP: *.lublin.mm.pl 15.02.06, 21:19 też mi to lata koło.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: convar Re: Ludzieeeeeee!!!!!!!! IP: *.rzeszow.mm.pl 18.02.06, 17:24 Niebyłabym taka pewna czy w Rzeszowie nie powstaną ... =/ Odpowiedz Link Zgłoś
anooonim Re: Ludzieeeeeee!!!!!!!! 19.02.06, 17:25 a niech powstanie i w Rzeszowie. I niech im na zdrowie wyjdzie. Nie rozumiem tej rywalizacji. Ludzie z kompleksami z dwoch opoznionych w rozwoju miast kłócą sie o jakis sklep. Ja tez bym chcial zeby w Lublinie juz byly ww. sklepy, bo czasami naprawde nie ma czego kupic, a nowa siec oznacza nowa "kolekcje" ubran (pisze "kolekcje" poniewaz smieszy mnie nazywanie nowych wzorkow na koszuli nowa kolekcja). Ale nie zapominajmy, ze to sklepy sa dla nas, a nie my dla nich. Skoro jakiejs sieci na nas nie zalezy, to po prostu wydamy pieniadze w innym sklepie i inni zarobia na nas. Wiec czekajmy spokojnie az laskawie ktos sobie o nas przypomni i zechce na nas zarobic, tym bardziej ze Plaza ma byc juz we wrzesniu a Orkana tez szybko sie buduje. Oni bez klientow by nie istnieli, natomiast my bez nich bysmy sobie poradzili ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża małpa Re: RESERVED w Lublinie IP: *.comernet.pl 19.02.06, 20:54 Nic tam więcej nie kupie po upraniu dwóch reservowych sweterków. Nie nadaja sie nawet na szmaty do podłogi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mali_bu Re: RESERVED w Lublinie 20.02.06, 12:48 To z pewnością była wina pralki, a nie RESERVED. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: RESERVED w Lublinie IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 20.02.06, 17:38 mam 5 swetrów z reserved nosze, piorę, noszę, piore, nosze... i jakos nie mam z nimi zadnych problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heniek Re: RESERVED w Lublinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 18:19 Lubelskie elity ubierają się tylko w RESERVED, hahahahaha, ten sklep w Lublinie to chyba żyła złota ;-). Mały czy duży marzy tylko o RESERVED!!!! Hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś