geels 18.11.02, 22:32 Czekam na wiadomość od pracowników Kuratorium o pomysłach i sukcesach szefa. Niech będą malutkie ale niech będą. Zniecierpliwiony. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: paveua Re: Kuratorium Lublin IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 18.11.02, 22:37 A co się stało? Szef im się zmienił? Czy taka po prostu ciekawość... Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Kuratorium Lublin 19.11.02, 21:24 Czy tu na forum się umawialiście??? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geels Re: Kuratorium Lublin IP: *.bialap.sdi.tpnet.pl 24.11.02, 22:20 Szef się nie zmienił. Ja po prostu jestem fanem pana Kuratora i czekam na wszelakie wieści o jego dokonaniach. Troszkę zmartwiłem się, że nie został prezydentem Białej Podlaskiej. Wiem jednak ,że jest twardy i gotowy do wykonania wszystkich partyjnych poleceń. Da sobie radę. Wkurza mnie ten Miller, który namawia do dymisji wszystkich przegranych. Gdzie znajdzie tak dobre i sprawdzone kadry. Ja bym nie ryzykował. Pracownikom Kuratorium pozazdrościć TAAkkkiiiieeeegggoo Szefa. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś