pepperoni78 19.11.02, 16:22 Co lepsze?? hamburgery od wujka McDonalda czy też rodzimy schabowy?? Nie zamieniłbym jednego, przepysznego schabowego lub mielonego na tonę hamburgerów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucy_z Re: Big Mac kontra schabowy. 19.11.02, 16:26 Ja nie jadam tego amerykańskiego świństwa tzn hamburgerów!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hm` Re: Big Mac kontra schabowy. 19.11.02, 19:09 Schabowy rzecz niemalze swieta, niemniej jednak musze dodac jakiz to schabowy. Bo jeden drugiemu nie jest rowny. Schab jak schab, ale najwazniejsza jest panierka. Musi byc podwojna i jakies takie dziwne przyprawy do niej dodac trzeba. Najlepszego schabowego jakiego jadlem zrobila ma najlepszejsza przyjaciolka jak zem bylslomianym wdowcem w te wakacyje. Hmmm na sama mysl slinka mi cieknie..ach jakze ja wygladam fatalnie ze slina na ustach. Moze mam wodowstret czy jak to sie nazywalo.. Rekapitulujac: Schabowy!!! pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
troy-der-1 Re: Big Mac kontra schabowy. 20.11.02, 10:48 Schabowy zwany tu gdzie mieszkam Schnitzel to jeden z moich absolutnie ulubionych posilkow,czasami "mutuje" i wtedy zwija sie w rulon wypelniony serem gorgonzola lub pieczarkami,pycha,mowie wam :))) Ale sa takie dni,ze nie potrafie przejsc obojetnie przy "Burger King" lub McD. Mowcie mi co chcecie,ale fast food raz na jakis czas nikomu jeszcze nie zaszkodzil! pozdr,T. Odpowiedz Link Zgłoś
lodbrok Re: Big Mac kontra schabowy. 22.11.02, 10:03 grill forever! Z grilla to i schabik i hamburgery inaczej smakują..:-)) Ale i tak dobrze że nie będziemy musieli jeść lepperów. Zagrożenie chyba minęło..:-)) Odpowiedz Link Zgłoś