Dodaj do ulubionych

Nie zabijajmy

15.02.06, 10:18
Witam,

Powstał nowy "Projekt non-stop dla zachownia życia zwierząt"

www.alternatywnezycie.pl
Jeżeli ktoś chciałby pomóc w rozpowszechnianiu ulotki poprzez wydruk,
umieszczenie bannera na swojej stronie itp., to proszę o wizytę tutaj:

www.godsdirectcontact.us/com/vegetarian/alternativeliving/download.htm
i wybór polskiej wersji

Pozdrawiam

rosomak
Obserwuj wątek
    • aron2004 Re: Nie zabijajmy 15.02.06, 10:21
      dlaczego nie macie litości dla roślin i pożeracie je z całą bezwzględnością?
    • Gość: paula Re: Nie zabijajmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 11:04
      Ja od wielu lat nie jem mięsa i czuję się z tym bardzo dobrze, zwłaszcza
      psychicznie.
      • aron2004 Re: Nie zabijajmy 15.02.06, 11:14
        a czujesz się psychicznie dobrze że zjadasz rośliny, które też chcą żyć?
    • optymista.optymista Re: Nie zabijajmy 15.02.06, 11:27
      To jest bardzo dobry, międzynarodowy projekt. Oby ludzie na całym świecie
      szybko się obudzili.
    • tajnos.agentos Re: Nie zabijajmy 15.02.06, 15:08
      Ja bardzo chętnie umieściłbym na mojej stronie banner informujący o akcji
      niszczenia hipokrytów uważających się za przyjaciół i obrońców zwierząt ale
      nikt, niestety nie chce takiej akcji zasponsorować, bo się nie opłaca pozbywać
      t. zw. "murzynów".
      • Gość: paula Do tajnos.agettos Re: Nie zabijajmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 15:16
        O czym Ty piszesz? Rozumiesz sam to?
        • tajnos.agentos Do tajnos.agettos Re: Nie zabijajmy 15.02.06, 15:46
          Masz w domu jakieś zwierzątko?... Więc wypuść je na wolność a może zrozumiesz.
          • Gość: paula Do tajnos.agettos Re: Nie zabijajmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 15:51
            Pytałam czy Ty rozumiesz co piszesz? Nie chodzi o mnie :)
            • tajnos.agentos Do tajnos.agettos Re: Nie zabijajmy 15.02.06, 15:55
              Ja rozumiem ale nie obchodzi mnie czy wszyscy to rozumią (kto zechce - ten
              zrozumie), a Ty?
              • Gość: paula Do tajnos.agettos Re: Nie zabijajmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 16:01
                Co ja?
                • Gość: paula Do tajnos.agettos Re: Nie zabijajmy (2) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 16:46
                  No, co ja?
                  • Gość: Paul Paula - pojmujesz prosta gre skojarzen? IP: *.lodz.mm.pl 16.02.06, 13:07
                    Gość portalu: paula napisał(a):

> No, co ja?
                    Czy rozumiesz co sie do ciebie mowi/pisze? Pytanie uproszczone, bez "ger i
                    takich tam";-}.
                    Uszanowanie,
                    Paul
                    • Gość: Paula Do Paul Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 13:21
                      Czy to ty tajnos.agentos w nowej postaci?
                      • Gość: Paul Do Re: mi, fa, so, la, si, do IP: *.lodz.mm.pl 16.02.06, 13:30
                        Gość portalu: Paula napisał(a):

> Czy to ty tajnos.agentos w nowej postaci?
                        Nie. Czy zawsze odpowiadasz pytaniem na pytanie? Czy czasem udzielasz
                        odpowiedzi na pytania ci zadane? Czy twoje zachowanie to czesc wegetarianskiej
                        filozofi?
                        Uszanowanie,
                        Paul
                      • tajnos.agentos Do Paul Re: 16.02.06, 13:45
                        Nie, to nie ja.:D
              • Gość: bosman Do tajnos.agettos Re: Nie zabijajmy IP: *.lublin.mm.pl 15.02.06, 20:34
                ROZUMIEJĄ!!! jeśli już.
                • tajnos.agentos Do tajnos.agettos Re: Nie zabijajmy 16.02.06, 10:18
                  TY na pewno nie zrozumiesz... Jak tam terapie?
                  • Gość: Kapitan Do tajnos.agettos Re: Nie zabijajmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 11:15
                    Nie dokuczaj bosmanowi, majtku...
                    • tajnos.agentos Do tajnos.agettos Re: Nie zabijajmy 16.02.06, 11:24
                      Nogi do kupy i nie ubliżaj admirałowi - komandorze! A w ogóle, to TEN bosman
                      jest INNYM bosmanem a w każdym razie napewno nie tym, który wielokrotnie dał
                      się poznać na tym forum - sądząc z poziomu oraz stylu wypowiedzi tego
                      ostatniego...
                      • Gość: Kapitan Do tajnos.agettos Re: Nie zabijajmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 12:07
                        Może próbuje Tobie dorównać?
                        • tajnos.agentos Do Spadaj, świrze! 16.02.06, 12:23
                          n/t
                          • Gość: Spadaj, świrze! Do tajnos.agentos. Re: Do Spadaj, świrze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 12:57
                            Czego chcesz odemnie?
                          • Gość: Spadaj, świrze! Do tajnos.agentos. Re: Do Spadaj, świrze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 12:58
                            Co chcesz odemnie?
    • andrzej.sawa Re: Nie zabijajmy 15.02.06, 21:32
      Chrońmy mikroby,precz z aptekami,bo w nich sprzedają truciznę do mordowania
      mikrobów.
      • Gość: AS Do andrzwej.sawa Re: Nie zabijajmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 12:24
        Na innych forach deklarowałeś się za wegetarianinem. Chyba też jesteś trochę
        przekorny. Tak?
        • andrzej.sawa Do andrzwej.sawa Re: Nie zabijajmy 16.02.06, 12:37
          Kiedy i gdzie?
          A przekorny też bywam,ale nie w tej sprawie
          • Gość: As Do andrzwej.sawa Re: Nie zabijajmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 12:59
            Wiec to nie Ty broniłeś zabijane i dręczone zwierzęta? To nie Ty popierałeś
            działania ekologów? Nie Ty?
            • Gość: paula Do andrzwej.sawa Re: Nie zabijajmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 11:36
              to chyba nie tamten szlachetny andrzej.sawa
              • Gość: Paul Do....wszystkich i do wstydliwej Pauli tez. IP: *.lodz.mm.pl 21.02.06, 14:27
                Gość portalu: paula napisał(a):

> to chyba nie tamten szlachetny andrzej.sawa
                Dziecko, jesli lubisz glownie zadawac pytania, to chociaz z sensem niech one
                beda (te pytania). Pytanie moje: co przemawia za szlachetnoscia andrzeja.sawy?
                Paula raczej sie nie pokwapi z odpowiedzia, wiec piszcie wszyscy ludzie dobrej
                woli.
                Uszanowanie,
                Paul
                • Gość: @ Re: Do....wszystkich i do wstydliwej Pauli tez. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 14:40
                  ...spytaj nicka andrzej.sawa, pierdołko...
                  • Gość: Paul Re: Do....wszystkich i do wstydliwej Pauli tez. IP: *.lodz.mm.pl 21.02.06, 17:34
                    Gość portalu: @ napisał(a):

> ...spytaj nicka andrzej.sawa, pierdołko...
                    Te, "at", nie badz takie "at" brzydkie, tylko ladne, stylowe z wiwijasami.
                    Na moje pytanie:"co przemawia za szlachetnoscia andrzeja.sawy?" nie moge szukac
                    odpowiedzi u samego andrzeja.sawy. Tak samo nie moge z przyczyn logicznych
                    pytac ciebie co przemawia za tym, ze "et" (ty) masz wodoglowie albo co
                    przemawia za dobrodusznoscia wstydliwej Pauli. Absurdalne te pytana sa wtedy,
                    kiedy kierujemy je do samych podmiotow.
                    Uszanowanie,
                    Paul
                    PS Ponawiam oryginalne pytanie.
                    Uszanowanie,
                    • Gość: @ Re: Do....wszystkich i do wstydliwej Pauli tez. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 10:55
                      > ...spytaj nicka andrzej.sawa, pierdołko...
                      Jeszcze raz to samo, Paul.
                      • Gość: Paul Re: Do....wszystkich i do wstydliwej Pauli tez. IP: *.lodz.mm.pl 22.02.06, 14:25

> > ...spytaj nicka andrzej.sawa, pierdołko...
                        > Jeszcze raz to samo, Paul.
                        Co to samo, "et"?
                        Uszanowanie,
                        Paul
              • andrzej.sawa Do andrzwej.sawa Re: Nie zabijajmy 22.02.06, 14:39
                A co we mnie takiego szlachetnego?
                Jestem złośliwym wrogiem wszystkich nawiedzonych i moja złośliwość polega też na
                tym,że nie ukrywam się i na dodatek pochodzę z królewskiego miasta Chełma i
                niepodoba mi się obecne woj.lubelskie.
                O Lublinie nic złego nie mówię.
                I w ogóle jestem wredny.

Nie zabijajcie mikrobów!!!!!
                • Gość: @ Do andrzwej.sawa Re: Nie zabijajmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 14:55
                  Uwaga - andrzej.sawa, to wredny typ nie lubiący lubelskiego! Sam się przyznał.
                  Hi, hi, hi.
                  • andrzej.sawa Do andrzwej.sawa Re: Nie zabijajmy 22.02.06, 15:22
                    woj.lubelskiego mówiąc precyzyjnie,a bo lubelskiego nic nie mam.Lubię chełmskie
                    i do sąsiadów z lubelskiego,o ile są mili,nie czepiam się
                    • Gość: @ Do andrzwej.sawa Re: Nie zabijajmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 15:45
                      A czego się czepiesz, nieszlachetny człowieczku?
                      • Gość: Paul Witam Pana Andrzeja....;-}! IP: *.lodz.mm.pl 22.02.06, 17:20
                        Mam slabosc do nieszlachetnych ludzi, a do tych bez zasad w szczegolnosci;-}.
                        Niejakie "et" wystawilo Panu w mych oczach nie zla cenzurke, gratuluje i
                        pozdrowienia sle dla syna ziemi chelskiej (ziemi... chyba z durzej litery,
                        ale trudno);-}.
                        >Gość portalu: @ napisał(a):
                        > A czego się czepiesz, nieszlachetny człowieczku?
                        Et, ty takie niezwykle oszczedne w slowach jestes, a jak wiadomo za geniuszem
                        ciezko nadazyc... wiec mnie lap;-}}}}.
                        Uszanowanie,
                        Paul
                        • Gość: @ Re: Witam Pana Andrzeja....;-}! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 11:21
                          Coś Ci się zbyt ciężko pisze..., piłeś?
                          :)
                          • Gość: Paul Re: Witam Pana Andrzeja....;-}! IP: *.lodz.mm.pl 23.02.06, 12:25

> Coś Ci się zbyt ciężko pisze..., piłeś?
                            > :)
                            Juz nie, choc od czasu do czasu mam ochote...;-}.
                            Uszanowanie,
                            Paul
                          • andrzej.sawa Re: Witam Pana Andrzeja....;-}! 23.02.06, 12:28
                            Z Tobą chyba nie będę miał ochoty wypić.
                            • Gość: nie pijaczka Re: Witam Pana Andrzeja....;-}! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 13:22
                              ...dwa pijaki sie zebrały, jeden duzy drugi mały...
                              • Gość: Paul Re: Witam Pana Andrzeja....;-}! IP: *.lodz.mm.pl 23.02.06, 15:07
                                Gość portalu: nie pijaczka napisał(a):

> ...dwa pijaki sie zebrały, jeden duzy drugi mały...
                                Durzy, maly ktoz to zliczy, to nie sprawa licytacji tylko zdrowej kalkulacji.
                                Uszanowanie,
                                Paul
                                • andrzej.sawa Re: Witam Pana Andrzeja....;-}! 23.02.06, 15:35
                                  A skąd mnie znasz?
                                  • Gość: Paul Re: Witam Pana Andrzeja....;-}! IP: *.lodz.mm.pl 23.02.06, 15:47
                                    andrzej.sawa napisał:

> A skąd mnie znasz?
                                    Chyba nie znam, raczej z pewnoscia nie mialem przyjemnosci. Ale czy trzeba
                                    kogos znac zeby napic sie razem kawy i porozmawiac. Zwyczajnie biore pod uwage
                                    taka ewentualnosc.
                                    Uszanowanie,
                                    Paul
                                    • andrzej.sawa Re: Witam Pana Andrzeja....;-}! 23.02.06, 16:03
                                      No i wot nie dogadaliś.
                                      Zapraszam,albo Ty.Może gdzieś będzie okazja.
                                      Albo u mnie w Chełmie,albo u Ciebie.
                                      Do miłego zobaczenia.
                                      • Gość: Kresowiak Do andrzej.sawa i Paul IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 16:23
                                        Hej, tutaj nie jest biuro matrymonialne, ani agencja towarzyska.
                                        Pomyliliście wątki, panie.
                                        • Gość: Paul Re: Do andrzej.sawa i Paul IP: *.lodz.mm.pl 23.02.06, 17:57
                                          Gość portalu: Kresowiak napisał(a):

> Hej, tutaj nie jest biuro matrymonialne, ani agencja towarzyska.
                                          > Pomyliliście wątki, panie.
                                          My tak cichutko, nikomu nie wadzac, tylko sobie o "kawce" mowimy;-}.
                                          Uszanowanie,
                                          Paul
                                          • andrzej.sawa Re: Do andrzej.sawa i Paul 23.02.06, 21:29
                                            No i widzicie,my ludzie wschodu potrafimy pogadać
                                      • Gość: Paul Coz.....podziekowal, do milego;-}.n/t IP: *.lodz.mm.pl 23.02.06, 17:55
                            • Gość: Paul Re: Witam Pana Andrzeja....;-}! IP: *.lodz.mm.pl 23.02.06, 14:58
                              andrzej.sawa napisał:

> Z Tobą chyba nie będę miał ochoty wypić.
                              Nie wydaje mi sie zebys mial okazje. Zawsze mozna porozmawiac przy kawie;-}.
                              Uszanowanie,
                              Paul
    • Gość: Paul Nie cudzolozmy. IP: *.lodz.mm.pl 16.02.06, 13:27
      Od lat nie cudzoloze i czuje sie z tym swietnie. Po co cudzolozyc, miast uzywac
      wlasnego loza? Jednak z kobiet zrezygnowac nie potrafie. Tak wiec wybralem
      w "tym zakresie" forme "tofu"? Czy mieso szkodzi? Nie, odpowiednio przygotowane
      i we wlasciwych proporcjach. Czy seks z kobietami szkodzi? Nie,
      odpowiednio "przygotowany" i we wlasciwych proporcjach. Czy jesli zrezygnuje z
      seksu bede czul sie lepiej, bede bardziej tworczy, etc? Mysle jednak, ze moja
      aktywnosc (zyciowa) pozostanie na tym samym, lub nizszym poziomie. Jednak
      jestem przekonany, ze bez kobiet moglbym zyc. Tak jak bez miesa. Moglbym zyc,
      funkcjonowac i czuc sie dobrze. Hmm... nie ani z kobiet, ani z miesa nie
      zrezygnuje. Wole zaznaczac swa ekstrawagancje na inne sposoby. Np. postanowilem
      sobie, ze nie bede przekonywal ludzi do wegetarianizmu. Zostane radykalem i
      zastapie salate w swoim menu innymi warzywami!
      Uszanowanie,
      Paul
      • Gość: As Do Paul :Re: Nie cudzolozmy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 14:08
        Ale trujesz (się) :)))
        • Gość: Paul Do Paul :Re: Nie cudzolozmy. IP: *.lodz.mm.pl 16.02.06, 14:13
          Gość portalu: As napisał(a):

> Ale trujesz (się) :)))
          To prawda, forum jest toksycznym srodowiskiem. Forum, podobnie jak papierosy
          zabija powoli, co przeczy atrakcyjnemu haslu "palacze umieraja mlodo". Bede
          wiec zyl do samej smierci.
          Uszanowanie,
          Paul
          • Gość: As Do Paul :Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 16:14
            Mówisz, co wiesz...ha, ha, ha...trucizno...
    • rosomak25 Polecam ciekawy link :) 19.02.06, 11:32
      Polecam link:

www.godsdirectcontact.org.tw/eng/veg/alternativeliving/10/polish.htm
      Pozdrawiam
      • Gość: Paul Polecam ciekawy link, ja tez, ja tez...;-} IP: *.lodz.mm.pl 20.02.06, 00:09
        www.twojadieta.info/dieta/dla_prawdziwego_mezczyzny/Uszanowanie,
        Paul
    • Gość: konrad Re: Nie zabijajmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 18:54
      Wegetarianizm to idea promująca zagłade zwierząt.
      Kto będzie trzymał krówkę,świnkę czy indyka jako zwierzę ozdobne lub
      towarzyszące.Kilkanaści lat bydlęcego żywota na tym padole to zawsze więcej niż
      zero.
      Roślinożercy pozwólcie żyć naszym braciom mniejszym.
    • Gość: Marzenka Re: Nie zabijajmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 12:04
      A mnie się ten projekt podoba. Już ludzie się wzruszają :)
    • Gość: * forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 16:23

Zapraszam na forum: Alternatywne życie - wege

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=37300
    • rybinek17 Re: Nie zabijajmy 22.02.06, 19:44
      ...
    • optymista.optymista Woda 28.02.06, 10:41
      Aby otrzymać 0,5 kg mięsa, niezbędne jest 2,5 tys. litrów wody. Wyprodukowanie
      0,5 kg warzyw pochłania zaledwie 10 litrów wody.
      • Gość: Paul Woda...woda....woda... IP: *.lodz.mm.pl 28.02.06, 17:52
        optymista.optymista napisał:

> Aby otrzymać 0,5 kg mięsa, niezbędne jest 2,5 tys. litrów wody.
        Wyprodukowanie
        > 0,5 kg warzyw pochłania zaledwie 10 litrów wody.
        Dlatego na pustyni jada sie same warzywa. Urzymanie przedwojennych 9 brygad
        kawalerii kosztowalo ok. 3 razy tyle co utrzymanie podobnych brygad
        zmotoryzowanych. Utrzymanie koni bylo bardzo kosztowne, miedzy innymi dlatego,
        ze pily olbrzymia ilosc wody. Dlatego lepiej bylo by konie zjesc i przesiasc
        sie na samochody/czolgi (przegralismy kampanie wrzesniowa czesciowo przez
        niedobory wody, tj. niskie stany rzek, tak na marginesie). Aby otrzymac 8
        h/litrow piwa potrzeba jest 20 l/litrow wody. 22% wody zużywanej na całej
        świecie trafia do celów przemysłowych: 59% w krajach o wysokim dochodzie i 8% w
        krajach o niskim dochodzie. Wniosek - ludzie w krajach o niskim dochodzie dbaja
        o srodowisko, poswiecajac nawet swoj dochod, pewnie do tego jedza glownie
        warzywa. Przewiduje sie, że do 2025 roku średnia zużycia zwiększy się do 24%,
        kiedy to przemysł będzie wykorzystywać 1170 km3 wody rocznie i zgodnie
        twierdza, ze jedzenie warzyw raczej sytuacji nie pomoze. Czyli kicha.... Tak,
        czy inaczej specjalisci uwazaja ze taka np. Holandia zniknie pod woda do roku
        2050, bo wody co raz wiecej, wiec Holedrzy buduja i doskonala swoje tamy, tak
        czy inaczej przy pomocy....wody ktora jest niezbeda do tworzenia elementow
        betonowych, czy produkcji macszyn i urzadzen majacych powstrzymac .... nic
        innego jak wode. Na koniec - w sobote zjadlem obwity obiad z dziczyzny (dzik
        jest dziki, dzik jest zly, ale brdzo jest dobryyy;-}). Zjadlem go bo tez lajdak
        pil wode w nadniarze!
        Uszanowanie,
        Paul
        • Gość: Paul Sorry za chaotyczny i wodnisty post;-} n/t IP: *.lodz.mm.pl 28.02.06, 17:54
    • optymista.optymista Shaw G.B. 02.03.06, 11:04
      "Pomyślcie o potężnej energii nagromadzonej w każdym produkcie roślinnym, na
      przykład w żołędzi. Zakopujecie żołądź do ziemi i oto następuje eksplozja tak
      silna, że wynikiem jej jest dąb. Zakopcie natomiast martwego barana, a nie
      otrzymacie nic prócz rozkładu i zgnilizny."

George Bernard Shaw
      • Gość: Paul JA....;-} IP: *.lodz.mm.pl 02.03.06, 23:56
        Wszelkiej masci filantropi, ludzie dobrego serca, wznioslych ideii,
        wegetarianie oraz amarorzy geniuszu Bernarda Shaw'a zatracaja zmysl
        humanitarny. Tym roznia sie od innych ludzi.
        Z "inspiracji" Oscara Wilde i za jego przyzwoleniem.
        Uszanowanie, (Oscar chce pana numer telefonu... zalatwcie to medzy soba)
        Paul
        • Gość: help Re: JA....;-} IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 10:05
          > Oscar chce pana numer telefonu...<

Dzwoń do Nieba :)
          • Gość: Paul Ja, ja, ja... IP: *.lodz.mm.pl 03.03.06, 10:30
            Gość portalu: help napisał(a):

> > Oscar chce pana numer telefonu...<
            >
            > Dzwoń do Nieba :)
            Coz za pesymizm i brak wyczucia taktu. Jeszcze czoraj wieczorem siedzialem
            sobie z Oscarem i gawedzilem. Takie insynuacje to czyste lajdactwo!
            Uszanowanie,
            Paul
            • Gość: szcuneczek Re: Ja, ja, ja... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 11:40
              Nie rozumię. Wczoraj łajdaczyłeś się? I piszesz o tym na forum?
              • Gość: Paul Re: Ja, ja, ja... IP: *.lodz.mm.pl 03.03.06, 19:27
                Gość portalu: szcuneczek napisał(a):

> Nie rozumię. Wczoraj łajdaczyłeś się? I piszesz o tym na forum?
                ...tylko raczylem sie aromatyczna herbatka przy kominku. To prawda, jestem
                bardzo niemoralny przy czym niezwykle czarujacy. Co w tym zlego?
                Uszanowanie,
                Paul
    • Gość: Sol drżą całym ciałem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 15:28
      "Zwierzeta w rzeźniach całym swoim zachowaniem się okazuja, że rozumieją grozę
      chwili, że pojmują czakającą je śmierć... Padaja wtedy w śmiertelnym lęku na
      kolana... Drżą całym ciałem oblane śmiertelnym potem strachu. Jedne ryczą
      przerywanym, łkajacym głosem, inne płaczą tak strasznie, że strugi ich łez
      tworzą małe kałuże po bokach ich głów. Dla ludzi o nie stępionych uczuciach
      wstrząsajace jest patrzeć na rozpacz, jaka maluje się w ich oczach, na pełne
      błagania o litość zachowanie się."

Janina Maszewska-Knappe
      • Gość: ... Brr... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 14:30
    • Gość: Sol Marsz na rzeźnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 13:08
      Marsz na rzeźnie - nowa akcja Green Angels (2-9 kwietnia 2006 r.)

Czym jest rzeźnia? To wiedzą chyba wszyscy. Ale niewiele osób wie, jak naprawdę
      wygląda to miejsce od środka, jak naprawdę umierają zwierzęta. - Temu właśnie
      służy ta akcja. Nie możemy wejść do rzeźni, ale możemy zabrać głos, możemy
      zaprotestować! Szczegółowe informacje i zgłoszenia:

www.greenangels.org/marsz.html
      Organizatorzy akcji planują, że odbędzie się ona w całej Polsce od 2 do 9
      kwietnia 2006 r. w formie hapeningów, bojkotów, kampanii informacyjnych w
      mediach, rozdawania ulotek, prelekcji i koncertów. Uwaga! W przygotowaniu są
      ulotki i inne materiały.
      Kontakt: Ruch na rzecz Ochrony Planety "Green Angels",

info@greenangels.org
      • Gość: wegetka Zacząć od siebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 19:01
        Takie manifestacje są w porządku, ale należy zacząć od siebie - przestać jeść
        mięso, to pierwszy krok ku Człowieczeństwu. Nich mięsojady zobaczą, że można
        pięknie żyć w stylu wegetariańskim, bez męczenia zwierząt, bez zabijania.
        • Gość: Kowalski Re: Zacząć od siebie IP: *.it-net.pl 10.03.06, 21:17
          No to jedzcie sobie korzonki - smacznego! A je bez schabowego nie wyobrażam
          sobie życia i możecie mi "skoczyć".
          • Gość: Kowalska Do Kowalski Re: Zacząć od siebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 13:57
            > "...możecie mi "skoczyć"."

Ja się pytam, na co mamy Ci "skoczyć"? Przecież dobrze wiem, że to coś masz
            marniutkie, oj bardzo marniutkie. Hi, hi, hi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka