Dodaj do ulubionych

Pomoc potrzebna od zaraz

17.02.06, 17:03
"Stowarzyszenie Żołnierzy AK i WiN, które powinno prowadzić świetlicę" od dłuższego czasu nie było dotowane z UM... Dopoki mogło prowadziło... Podobnie było ze świetlicą na ul. Grygowej, która notorycznie okradana przez samych podopiecznych została w końcu spalona...

Powodzenia Agnieszka
Obserwuj wątek
    • Gość: Zguba Re: Pomoc potrzebna od zaraz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 10:37
      Nie mogę pomóc stowarzyszeniu TOWER. Szczerze mówiąc, ciągle sama potrzebuję
      pomocy. Od kiedy jednak otrzymałam ze dwa lata temu wsparcie od p. Andrzeja
      Mroza, który w tym stowarzyszeniu zorganizował i prowadził punkt dla ofiar
      przemocy, moje życie się zmieniło. Wreszcie uwierzyłam w siebie, że i ja mogę,
      że warto walczyć o swoją przyszłość.
      Kiedy chodziłam na Główną, gdzie pan Mroz przyjmował, po każdym takim spotkaniu
      na jakiś czas podnosiłam głowę wyżej i walczyłam. Od jakiegoś czasu budynek na
      Głównej jest zamknięty. Mam więc pytanie, jeśli ktoś z tego stowarzyszenia
      TOWER to przeczyta: jak mogę znaleźć kontakt do pana Andrzeja. wiem, że szukała
      go też inna moja koleżanka, której też bardzo pomógł. Na Wieniawskiej
      powiedziano mi, że już się nie zajmują pomocą ofiarom przemocy, a nam tak jej
      potrzeba. Razem z koleżanką szukamy tego pana, bo właściwie on potrafił nam
      pomóc. A Lublin taki duży....
      • Gość: ja Re: Pomoc potrzebna od zaraz IP: *.it-net.pl 19.02.06, 11:28
        andrzej.moroz@adhd.org.pl

Adres z wątku traktującego o problemach z dziećmiz ADHD. Wiem również, że p.
        moroz pracuje w szpitalu w Abramowicach. Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka