anka401 19.02.06, 20:17 ciesze się,że nadal do tej szkoły chodzą mądre dzieci. Mądrzejsze niż p.rzecznik praw dziecka, która broni każdej dziecięcej głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: Po "aferze" z irokezem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 21:12 ciesze sie ze moje dzieci nie chodza do tej durnej szkoly w ktorej wymalowana lala nie nadajaca sie na wozna w wiejskiej szkole jest dyrektorka. to straszne ze takie miernoty intelektualne zachodza tak wysoko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemo Re: Po "aferze" z irokezem IP: *.lublin.pl / *.perfektpc.lublin.pl 19.02.06, 21:22 Ale głupoty tu wipisujesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wisia Re: Po "aferze" z irokezem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.06, 21:54 Nie znam dyrektorki obecnej Unii, ale kiedy ja chodzilam do tej szkoly - faktycznie obowiazywaly zunifikowane stroje i chociaz daleko im bylo do mundurkow - uczennice byly rozpoznawane na ulicach po stroju. I jak wiesc rodzinna niesie - tak bylo zawsze...!!! Trzy pokolenia konczyly te szkole. klaniam;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: Po "aferze" z irokezem IP: *.it-net.pl 19.02.06, 23:21 wyjatkowo nadmuchany problem .To , ze jeden głąb w przypływie "olśnienia" zrobił sobie irokeza, to nie znaczy, że (odkrył przed rowiesnikami nieznane dotychczas pokłady mozliwosci zamanifestowania swojego buntu i odmiennosci) i "jego fryzurę mogą podchwycić inni licealiści!" skoro dotychczas jakos sobie tego nie zrobili a ponadto jak widać maja dokladnie odwrotne poglady w kwestiach wygladu. Jeśli pani dyrektor tak się wydawało to znaczy , że nie za bardzo orientuje sie w obecnych realich oraz nie bardzo rozumie wspołczesna młodzież. Jak to czytam to mam wrazenie , ze cofnałem sie do czasów kiedy ja chodziłem do szkoły , albo nawet nie , do czasów kiedy powstał film o niepokornych polskich bitlesach , sciganych przez groznego nauczyciela od wuefu za zbyt długie włosy (chyba ("yesterday" abo cos w tym stylu). To chore ze juz drugi raz pisze o tym gazeta interweniuje rzecznik , bo jak przysłowie mowi : "nie szata..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Licealista Liceum im. ojca Rydzyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 02:08 Dlaczego ta szkoła wciąż nosi imię Unii Lubelskiej? Czy nie może się nazwać inaczej, np. księdza Twardowskiego, albo ojca Rydzyka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popopopo Re: Liceum im. ojca Rydzyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 09:50 O co Ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: unita Re: Po "aferze" z irokezem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 23:53 Ładnie się teraz wychowuje w unii - znaleźli się wazeliniarze. P. dyrektor na pewno znajdzie w archiwum wzory uchwał - typu - kolektyw naszej szkoły w pełni popiera walkę naszej ukochanej pani dyrektor z warcholstwem i dywersją ideologiczną sterowaną z wiadomych ośrodków. A'propos - uczniowie swoje poparcie nagrali juz na magnetofon w szafie p. dyrektor? A piosnki jakies na cześć czy rymowanki były? Boże, dzieci co oni z wami w tej szkole wyprawiają?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Master Re: Po "aferze" z irokezem IP: *.it-net.pl 23.02.06, 00:19 hehehe co za szkola:D nie dosc ze maja zacofana dyrektorke to jeszcze pelno w niej dzieciakow wyznajacych zasade "dzien bez wazeliny dniem straconym"..bez kitu szkoda mi ich..to kupcie sobie granatowe mundurki to bedziecie wszyscy wygladac tak samo i wtedy nikt nie bedzie mial do nikogo pretensji.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Falcon Re: Powrot do przeszlosci??? IP: 129.81.192.* 23.02.06, 20:25 Minelo lat kilkanascie i co? Ponownie (jak za starych, "dobrych" komunistycznych czasow...) znalazla sie grupa ludzi, ktorzy chca uszczesliwiac innych na sile, cenzurowac, sprawdzac, likwidowac wystawy, narzucac jakie koszulki mozna nosic, a jakie nie, jaka fryzura jest zgodna "z wytycznymi kolektywu", itd. Skad sie wciaz tyle "mentalnego bolszewizmu" bierze i (co gorsze) odnawia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abiturient III LO usunąć Suszynę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 10:59 to wyjątkowo konfliktowa osoba, skargi na jej pracę pojawiają się nie od dzisiaj, lecz były skrzętnie skrywane ze wzgledu na fakt iz Suszyna jak to się powszechnie uważa "ma mocne plecy" nie tylko u właściciela szkół czyli Prezydenta, ale także a może przede wszystkim w mediach ". Czy chodzi o byłego "redaktora naczelnego jednej z lubelskich gazet i swego czasu polityka"? Konkludując nic jej nikt nie zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dalia Re: usunąć Suszynę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 22:08 Dokładnie tak, o tego redaktora chodzi! Odpowiedz Link Zgłoś