Dodaj do ulubionych

Po "aferze" z irokezem

19.02.06, 20:17
ciesze się,że nadal do tej szkoły chodzą mądre dzieci. Mądrzejsze niż
p.rzecznik praw dziecka, która broni każdej dziecięcej głupoty.
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Po "aferze" z irokezem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 21:12
      ciesze sie ze moje dzieci nie chodza do tej durnej szkoly w ktorej wymalowana
      lala nie nadajaca sie na wozna w wiejskiej szkole jest dyrektorka. to straszne
      ze takie miernoty intelektualne zachodza tak wysoko
    • Gość: przemo Re: Po "aferze" z irokezem IP: *.lublin.pl / *.perfektpc.lublin.pl 19.02.06, 21:22
      Ale głupoty tu wipisujesz...
    • Gość: wisia Re: Po "aferze" z irokezem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.06, 21:54
      Nie znam dyrektorki obecnej Unii, ale kiedy ja chodzilam do tej szkoly -
      faktycznie obowiazywaly zunifikowane stroje i chociaz daleko im bylo do
      mundurkow - uczennice byly rozpoznawane na ulicach po stroju. I jak wiesc
      rodzinna niesie - tak bylo zawsze...!!! Trzy pokolenia konczyly te szkole.

klaniam;-)
      • Gość: e Re: Po "aferze" z irokezem IP: *.it-net.pl 19.02.06, 23:21
        wyjatkowo nadmuchany problem .To , ze jeden głąb w przypływie "olśnienia"
        zrobił sobie irokeza, to nie znaczy, że (odkrył przed rowiesnikami nieznane
        dotychczas pokłady mozliwosci zamanifestowania swojego buntu i odmiennosci) i
        "jego fryzurę mogą podchwycić inni
        licealiści!" skoro dotychczas jakos sobie tego nie zrobili a ponadto jak widać
        maja dokladnie odwrotne poglady w kwestiach wygladu. Jeśli pani dyrektor tak
        się wydawało to znaczy , że nie za bardzo orientuje sie w obecnych realich
        oraz nie bardzo rozumie wspołczesna młodzież.
        Jak to czytam to mam wrazenie , ze cofnałem sie do czasów kiedy ja chodziłem do
        szkoły , albo nawet nie , do czasów kiedy powstał film o niepokornych polskich
        bitlesach , sciganych przez groznego nauczyciela od wuefu za zbyt długie włosy
        (chyba ("yesterday" abo cos w tym stylu).
        To chore ze juz drugi raz pisze o tym gazeta interweniuje rzecznik , bo jak
        przysłowie mowi : "nie szata..."
      • Gość: Licealista Liceum im. ojca Rydzyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 02:08
        Dlaczego ta szkoła wciąż nosi imię Unii Lubelskiej? Czy nie może się nazwać
        inaczej, np. księdza Twardowskiego, albo ojca Rydzyka?
        • Gość: popopopo Re: Liceum im. ojca Rydzyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 09:50

O co Ci chodzi?
    • Gość: unita Re: Po "aferze" z irokezem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 23:53
      Ładnie się teraz wychowuje w unii - znaleźli się wazeliniarze. P. dyrektor na
      pewno znajdzie w archiwum wzory uchwał - typu - kolektyw naszej szkoły w pełni
      popiera walkę naszej ukochanej pani dyrektor z warcholstwem i dywersją
      ideologiczną sterowaną z wiadomych ośrodków. A'propos - uczniowie swoje poparcie
      nagrali juz na magnetofon w szafie p. dyrektor? A piosnki jakies na cześć czy
      rymowanki były? Boże, dzieci co oni z wami w tej szkole wyprawiają??
      • Gość: Master Re: Po "aferze" z irokezem IP: *.it-net.pl 23.02.06, 00:19
        hehehe co za szkola:D nie dosc ze maja zacofana dyrektorke to jeszcze pelno w niej dzieciakow wyznajacych zasade "dzien bez wazeliny dniem straconym"..bez kitu szkoda mi ich..to kupcie sobie granatowe mundurki to bedziecie wszyscy wygladac tak samo i wtedy nikt nie bedzie mial do nikogo pretensji..
      • Gość: Falcon Re: Powrot do przeszlosci??? IP: 129.81.192.* 23.02.06, 20:25
        Minelo lat kilkanascie i co? Ponownie (jak za starych,
        "dobrych" komunistycznych czasow...) znalazla sie
        grupa ludzi, ktorzy chca uszczesliwiac innych na sile,
        cenzurowac, sprawdzac, likwidowac wystawy,
        narzucac jakie koszulki mozna nosic, a jakie nie,
        jaka fryzura jest zgodna "z wytycznymi kolektywu", itd.
        Skad sie wciaz tyle "mentalnego bolszewizmu" bierze
        i (co gorsze) odnawia?
    • Gość: abiturient III LO usunąć Suszynę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 10:59
      to wyjątkowo konfliktowa osoba, skargi na jej pracę pojawiają się nie od
      dzisiaj, lecz były skrzętnie skrywane ze wzgledu na fakt iz Suszyna jak to się
      powszechnie uważa "ma mocne plecy" nie tylko u właściciela szkół czyli
      Prezydenta, ale także a może przede wszystkim w mediach ". Czy chodzi o
      byłego "redaktora naczelnego jednej z lubelskich gazet i swego czasu polityka"?
      Konkludując nic jej nikt nie zrobi.
      • Gość: dalia Re: usunąć Suszynę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 22:08
        Dokładnie tak, o tego redaktora chodzi!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka