janka0 24.02.06, 10:09 Nie ma nic ciekawszego niż ginekolodzy i PO? Ludzie, co sie z Wami dzieje? Tak fajnie kiedyś było.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rrr Re: forum lubelskie IP: *.net.pulawy.pl 24.02.06, 10:16 a wogole to jest jakies lubelskie forum na ktorym jest jakis codzienny ruch? chodzi mi o takie zwykle forum a nie gazetowe... Bym sobie gdzies popisal bo tu na gazetowym tak nie wygodnie troche :P Odpowiedz Link Zgłoś
janbezziemi Re: forum lubelskie 24.02.06, 13:56 Proponujcie ciekawe tematy, ale i tak zaraz wszystko zasmieci jakis ratatatam czy jakis sawa. To normalni szkodnicy forumowi, albo zwykli prowokatorzy. Lub po prostu uciekinierzy z pewnej kliniki... Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: forum lubelskie 24.02.06, 14:15 Smarkaczu do mnie z szacunkiem,a nie per jakiś sawa. Odpowiedz Link Zgłoś
janbezziemi Re: forum lubelskie 24.02.06, 16:46 Staruszku, na szacunek to "jakiś sawa" musi sobie najpierw zasłużyć. Na razie jest u niego przeciwstawnosc tego okreslenia. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: forum lubelskie 24.02.06, 16:54 No i tagie gó.. jak ty mnie uczy,a jeszcze jest jakaś barska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: forum lubelskie IP: *.chello.pl 24.02.06, 16:57 to vidal sassoon wash & go. jb, jbz, jbzjbz Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: forum lubelskie 24.02.06, 17:10 za stodołą w starym kuble migdaliły sie dwa wróble stara wrona z góry kracze nie robić tego smarkacze! klawuśne to, no nie? pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joaśka Re: forum lubelskie IP: *.lublin.mm.pl 24.02.06, 21:43 Odczep sie, sawa,ode mnie, bo powodujesz u mnie odruch wymiotny! Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: forum lubelskie 24.02.06, 16:57 Niestety Twój poziom intelektu jest mniej niż zero. Spadaj z forum,nie rób smrodu Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: powiedział wytrysk intelektu ! 24.02.06, 21:05 nie usprawiedliwiam się, staramy się regularnie przenosić ogłoszenia na podforum ogłoszeń. Nieraz jednak takie musi chyba powisieć np. w przypadku prośby człowieka spoza Lublina o informacje, których u siebie nie zdobędzie a i u nas nie wie gdzie. Bywa też, że są prośby i ogłoszenia które wywołują szerszą dyskusję, przeradzają się w rozwinięty i zaangażowanywątek zanim ktoś z opiekunów zdąży zareagować. Czy wtedy też przenosić?. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
janka0 Re: forum lubelskie 24.02.06, 20:08 Hmm, pisząc posta o forum lubelskim miałam całkiem coś innego na mysli, niż wzajemne obrzucanie się inwektywami. Ale cóż począć, takie forum jacy ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
mali_bu Re: forum lubelskie 24.02.06, 20:14 Zajrzyj na forum Kraków i zobacz jaki jest tam poziom tablicy ogłoszeń w ponoć bardzo kulturalnym mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm... Re: forum lubelskie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 21:37 droga janko0 (jest pani zerem?) skad ta wyzszosc...? o ile mnie archiwum nie zwodi... nick tu nieznany, janko0? Odpowiedz Link Zgłoś
janka0 Re: forum lubelskie 25.02.06, 09:36 Biedactwo....a Ty nie wiesz, że nicka mozna dowolnie zmieniać??? Takiś pewien swego? Odpowiedz Link Zgłoś
zuzaeb Re: forum lubelskie 26.02.06, 12:41 kurde, kiedyś tu było naprawdę przyjemnie a i poczytać można było coś ciekawego, a teraz.... brak słów, ktoś mógłby pomyśleć że w Lublinie sami tacy dziwni ludzie.... Odpowiedz Link Zgłoś