Dodaj do ulubionych

Zarzut czeka na polityka SdPl

01.04.06, 06:52
Istnieje instytucja nakazu zatrzymania, które jak przypuszczam w przypadku
zwykłego człowieka natychmiast byłoby zrealizowane. Może panowie politycy
zejdą na ziemię i przez prawo zaczną być traktowani jak normali obywatele a
nie zachowawczo, tak na wszelki wypadek bo może kiedyś SDPL lub SLD dojdzie
do władzy a to może zaowocować dymisją panów prokuratorów.
Obserwuj wątek
    • Gość: koza Re: Zarzut czeka na polityka SdPl IP: *.chello.pl 01.04.06, 08:14
      Jak Pani Izo nie wstyd mieć takiego przewodniczacego w swojej partii.Bardzo
      dużo straciła Pani w moich oczach i innych uczciwych wyborców lewicy, którzy w
      wyborach prezydenckich chcieliby głosować na panią.
      A gdzie jest zawsze uczciwy Marek Borowski i zarząd sdpl-u,którzy mogą w każdej
      chwili odwołać takiego człowieka.
      Panie Szydłowski zapisz się Pan do Samoobrony, tam sami tacy jak pan.
      • Gość: miki Re: Zarzut czeka na polityka SdPl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 01:02
        Pan senator oczywiscie jest niewinny.Gazet nie czyta,a lapowke wreczal jego
        sobotwor.
    • Gość: asd Re: Zarzut czeka na polityka SdPl IP: *.it-net.pl 06.04.06, 07:26
      Za starych czasów nie musiał płacić wystarczył tylko telefon do Pana
      Kome..........
      • Gość: kizi Re: Zarzut czeka na polityka SdPl IP: 87.207.146.* 06.04.06, 08:35
        Łapówka jest łapówką i nie ważne jaka jest jej wysokość,ale ważny jest sam
        fakt. Dlatego argumentacja Pani Izy jest bezsensowana. Ciekawe czy taki sam
        prawy okaże się pan borowski.
      • Gość: szydłowski Re: Zarzut czeka na polityka SdPl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.06, 13:39
        te czasy jeszcze wrócą!!!
    • Gość: regina Re: Zarzut czeka na polityka SdPl IP: *.it-net.pl 06.04.06, 08:56
      kto z was nigdy nie dal lapowki????? pytam serio!
      • Gość: Grażyna B. Re: Zarzut czeka na polityka SdPl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 00:52
        Zupełnie serio odpowiadam: ja! Nigdy w życiu i nikomu!
    • Gość: dziwny Re: Zarzut czeka na polityka SdPl IP: *.it-net.pl 06.04.06, 08:59
      dziwny jest ten swiat rekasa nie moga wezwac przez dwa lata i jest ok
      a tu kolo sam chce byc przesluchany stawia sie i takie komentarze to chyba
      otoczenie z palacu prezia hehehe:)
    • Gość: jotes50@o2.pl Re: Zarzut czeka na polityka SdPl IP: 87.207.225.* 06.04.06, 09:09
      Nie wiem o co ten cały raban o 50 złotych czyli za mało rozumiem dlatego raban
      bo gdyby 200 (po 100)na jednego nie było by problemu .Uwaga nagranie na
      cyfrowym tekefonie można łatwo zmanipilowąc używając komputera nie jest to
      dowód w sprawie
    • onufry11 Re: Zarzut czeka na polityka SdPl 06.04.06, 11:02
      "Zaszczękowali mi samochód,pokazałem legitymację poselską..." Fajne nowe słowo -
      zaszczękować.Panisko złamało prawo drogowe,a tu proszę na widok legitymacji
      poselskiej plebs się postawił i robi problemy.Panie były Pośle to jest robota
      wrogich sił politycznych.
      • Gość: hahah Re: Zarzut czeka na polityka SdPl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 20:39
        senatorze chłopku , senatorze
      • Gość: Kasia Re: Zarzut czeka na polityka SdPl IP: *.vlan340.dengo.lubman.net.pl 25.04.06, 07:51
        Czyżby pana nie obowiązywało prawo? I jeszcze jest zdziwiony, że pokazał
        legitymację i nie podziałało.
    • Gość: ab Powinien dostać 3 razy więcej niż Rywin, IP: *.lublin.mm.pl 06.04.06, 11:04
      a co, łapówkarz jeden!
    • nitka991 Re: Zarzut czeka na polityka SdPl 06.04.06, 11:39
      Szkoda,że nie nagrałam strażników miejskich,którzy zaszczękowali mi samochód i
      za odszczękowanie zapropnowali bezczelnie wspólny wyjazd nad zalew,bo jak
      stwierdzili że nie mogą ukarać dziewczyny z takimi nogami.Kiedy zdecydowanie
      odmówiłam ich bezczelnym zalotom, stwierdzili że muszą jednak mnie ukarać
      mandatem.Nie wiedziałam,że nie można tego załatwić od razu,wyjęłam pieniądze i
      chciałam zapłacić.Panowie strażnicy stwierdzili jednak,że nie mogę tego zrobić
      bo zostaną posądzeni o branie łapówek,no chyba że umówię się z jednym na
      kawę,to sprawę załatwimy inaczej.
      Szczyt bezczelności,pewnie pan Sz nie był w ich guscie i stąd te kłopoty.
      A nie raz słyszałam jak panowie ze straży miejskiej nie grzeszą kulturą,a ich
      wypowiedzi często należałoby ocenzurować.
      Panie Prezydencie radzę zweryfikować szeregi straży miejskiej,bo są wśród nich
      i tacy którzy przynoszą tylko wstyd miastu.
      Zaznaczę,że nie jestem zwolennikiem SDPL ani SLD,wręcz przeciwnie,ale sądzę że
      ta sprawa jest typowym trckiem przedwyborczym.
    • Gość: stafa Re: Zarzut czeka na polityka SdPl IP: 195.205.36.* 06.04.06, 12:02
      Dziwne że zasłaniał się legitymacja poselską, przecież jego samochód nie jest
      posłem hehe
      • zorbi1 Re: Zarzut czeka na polityka SdPl 06.04.06, 14:55
        A jeszcze bardziej szokujące jest co innego. Skąd on miał legitymację poselską
        skoro był senatorem ?????????
        • Gość: Brutal Re: Zarzut czeka na polityka SdPl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 21:24
          zorbi1, znając dotychczas opisywane przez media zachowania polityka SdPl, Pana
          Sz. smiem twierdzic,ze to bardzo mozliwe.Z doniesien prasowych wynika,ze stac go
          na wszystko byle osiagnac swoje.
          • Gość: mare Re: Zarzut czeka na polityka SdPl IP: *.lublin.mm.pl 07.04.06, 01:00
            Winien nie winien... Sprawa o 5O (słownie pięćdziesiat) złotych!!! Pomijam
            problem winy, ale interesuje mnie, czy "Gazeta w Lublinie" naprawdę musi tej
            sprawie poświecic całą pierwszą stronę? Przeciez to jakas paranoja. Nic sie w
            województwie, nic w jego stolicy nie dzieje? Odnoszę wrazenie, że za czasów
            red. Wacława Białego było to lepsze pismo.
            • Gość: JM Re: Zarzut czeka na polityka SdPl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 01:01
              Gość portalu: mare napisał(a):
              > Odnoszę wrazenie, że za czasów
              > red. Wacława Białego było to lepsze pismo.

Nie było lepsze. "Kombatanctwo", a w jego ramach nieustanne tropienie i
              opluskwianie ludzi z konkurencyjnych do "linii GwL" obozów politycznych, to
              cecha zaszczepiona Gazecie w Lublinie właśnie przez Białego, a w każdym razie
              cecha obecna w tym piśmie od jego zarania.
    • Gość: geronimo manipulacja gazety wyborczej !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 00:03
      Panowie redaktorzy Gazety Wyborczej w Lublinie, wasze zachowanie jest
      karygodne, otwarcie manipulujecie forum internetowym. Dlaczego pod artykułem z
      dnia 24 kwietnia, jak sami piszecie aktualizowanym tez 24.04 podłącacie zapisy
      forum z 1 kwietnia. Jak to sie ma do waszej obiektyności dziennikarskiej? Co na
      to rada Etyki mediów?
      Ps. Nie musiecie tego robic by wspierać Janusza P.
    • leniak Re: Zarzut czeka na polityka SdPl 25.04.06, 10:49
      Ja się tylko zastanawiam nad jednym problemem...
      czemu wystarczy pokazać komuś legitymację zeby mieć kampanie przez tyle czasu?
      Ja chętnie dam komuś 50 zł (ale nie mam nic do zaszczekowania) żeby tylko o
      mnie pisali tak regularnie!

Z tym nakazem to jednak przesadziłeś, gdyby go stosować w celu polepszenia
      samopoczucia obywateli zabrakłoby nam ludzi do zatrzymywania o zaszczekowywaniu
      już nie mówiąc.
    • Gość: pollub Re: Zarzut czeka na polityka SdPl IP: *.it-net.pl 25.04.06, 11:46
      Panowie z RD mogą chyba najwięcej powiedzieć o sposobie zachowania Pana K.SZ.
      jeszcze kiedy niebył senatorem RP ale już miał nr.tel.do wpływowych
      osób...........
    • komturtorunski Re: Zarzut czeka na polityka SdPl 25.04.06, 13:55
      Powinni zamknąć czerwonego śmierdziela do paki.Myśli sobie taki ONY ,ze
      wszystko mu można, ale czasy czerwonej arystokracji skończyły się.Najciekawsze
      jest to ,że to on miał być szefem sztabu wyborczego słynnej komunistki
      Sierakowskiej.No i mają problem.Iza nie wejdzie do drugiej tury wyborów , a ONY
      pójdzie za kratki.Oj czerwoni, czerwoni gdzie te czasy ,że za darmo wódzia i
      dziwki . Kiedyś to mieliście fajnie, wczasy w Bułgarii, delegacje, imprezki,
      wadza, swoje sklepy , dyplomy sowieckich uczelni, ach ,czego tam jeszcze nie
      było.Teraz zaczynacie płacić za wszystko, Jaruzelski sądzony , Kwaśniewski
      podejrzany, Miller ażeby uchronić sie przed zeznaniami w sądzie podkłąda
      bombę , on jest niczym bomber z Alkaidy, to terrorysta.O innych nie ma co
      pisać , szkoda słów , najlepiej jak najszybciej o nich zapomnieć, bo jeśli
      trwają jakiekolwiek dyskusje na ich temat to oni ciagle myślą ,ze są jeszcze
      ważni , szkoda zawracać sobie głowy tymi szmaciakami.jeśli którys z nich
      popełnił przestępstwo to ukarać dziada i nie zawracać nimi głowy normalnym
      ludziom.Małcziat sabaki, paszły won( po rosyjsku znaczy: proszę wyjść)
    • Gość: Gol Re: Zarzut czeka na polityka SdPl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.06, 14:09
      A co sobie myślał pan senatorek, że prawo w dalszym ciągu jest na "lewo"
    • Gość: ja Zarzut czeka na polityka SdPl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 14:30
      Dlaczego lubelska Gazeta skopiowała stare wątki z forum ? Czyżby komuś zależało
      na tym żeby pozbyć się Krzyśka !
      • leniak Re: Zarzut czeka na polityka SdPl 22.05.06, 15:15
        a ile nowego można na ten temat napisać jak myślisz?
        Apelujmy do Sz. zrób jakąś awanturę albo co bo czytać wciąż to samo się nudzi!
        np. przejdż na czerwonym świetle na głębokiej zrobią ci fotkę i kolejny rok
        będziemy czytać o tym (tylko nie na zielonym bo wiadomo na które zielone
        trafisz?)
      • Gość: zibi Re: Zarzut czeka na polityka SdPl IP: *.it-net.pl 27.05.06, 08:24
        no wlasnie swoj znalazlem z dawien dawna
    • Gość: dees Re: Zarzut czeka na polityka SdPl IP: *.pl / *.enterpol.pl 22.05.06, 21:25
      Panie "dziennikarzyno" bRZUSZKIEWICZ- powinien pan flachę postawić
      szydłowskiemu bo od paru miesięcy ma pAN wierszówkę. Ale chyba ma pAN jakiś
      osobisty uraz (o którym kiedy indziej) i wiersze pAN pisze, pisze i pisze ...
      chociaż wszyscy maja juz tego dosyć. Ale tak z zakompleksionymi pismakami jest.
      No i ta manipulacja "Gazety koszernej" łącznie z dodawaniem komentarzy z przed
      kilku miesięcy. Mam nadzieje że "Dziennik" was pogoni. Wolę kupować gazety od
      Niemców niż od jewrejców.
      • Gość: wyborca lewicy Re: Zarzut czeka na polityka SdPl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.06, 21:56
        Jeśli Pani Sierakowska chce naprawdę wygrać wybory w Lublinie to nazwisko
        Szydłowski powinno zniknąć i już nie być z Panią kojarzone, ani z lewicą.
        • leniak Re: Zarzut czeka na polityka SdPl 22.05.06, 22:58
          wiesz co wyborco lewicy powiem ci tak:
          patrz co narozrabiał ten zły K. Sz.
          mieszkanie
          i w łapę (puki co domniemanie niewinności)
          i pomyśl sobie
          jakież to jest ludzkie popatrz dookoła na zwykłych ludzi co robią?
          i pomyśl nieco...
          co wiesz o K. Sz.?
          co on robi co robił?
          wiesz?
          porównaj tę osobę z luminarzami typu Kurczuk (a kysz!)
          myślisz że wybielam tu przestępcę i zbója?
          twoje prawo!
          Ale przede wszystkim, ja ci tu piszę MYŚL i jeszcze raz MYŚL...
          może coś Ci to da, bo wiesz czytasz ogladasz przyzwyczajasz się do treści aż
          zaczynasz myśleć że to Twoje są treści, a takie naprawdę Twoje się nawet nie
          mają szansy urodzić puki drogi wyborco nie POMYŚLISZ ergo cogito!
      • leniak Re: Zarzut czeka na polityka SdPl 22.05.06, 22:49
        no proszę kolejny troll skrzywdzony przez Andrusiewicza?
        lewicowy antysemita?
        dees?
        ?
        to tym razem mam Apel do dees:
        www.waligorski.art.pl/liryka.php?litera=a&nazwa=796
        i kto wie może nie trzeba będzie gadać ze strażą bo skoro będzie widać dobrze...
        • Gość: marta Re: Zarzut czeka na polityka SdPl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.06, 11:07
          Iza! Daj sobie spokój z Szydłowskim.
        • robertrobert2 Re: Zarzut czeka na polityka SdPl 23.05.06, 11:32
          Wylazło czerwone szydło z czerwonego wora.
          • leniak Re: Zarzut czeka na polityka SdPl 23.05.06, 14:00
            jeśli myślisz robert o mnie to sie mylisz jestem czerwieńszy...
            po prostu bawi mnie skala nieprawości obywatela Sz.
            a szczególnie na tak zwanym tle... co nie zmienia faktu że jeśli narozrabiał to
            zrobił źle i dobrze byłoby gdyby odpokutował, ale wybacz nie jest to zbrodnia -
            a wręcz powiedziałbym nagminny w naszym kraju zwyczaj
            a mnie bawi przede wszystkim skala reklamy prasowej - bawi dlatego że jest
            ewenementem, gdyby tak było że każdemu patrzy się na ręce równie skrupulatnie
            to bym się cieszył a nie był rozbawiony a tak to mam ubaw po pachy
            ale cóż w sumie dobrze że od lewicowego polityka wymaga się więcej skoro od
            innych wszak nie ma sensu, zgodzisz się ze mną?
          • leniak Re: Zarzut czeka na polityka SdPl 23.05.06, 14:03
            ale powiem ci że wkurza mnie również pisanie głupot o Pruszkowskim typu
            szwagier Miłosz czy wina za cały region i czasem daję temu wyraz i co wtedy
            jestem innego koloru?
    • Gość: bardzo nieżyczliwy Re: Zarzut czeka na polityka SdPl IP: *.chello.pl 23.05.06, 20:35
      Ta sprawa to jeszcze nic.
      SPRAWDŻCIE koszerne dziennikarzyny co ma wspólnego Pan Szydłowski z Panem
      Gallantem z WUP - chłopaki kręcą na podstawionych firmach kilka mln zł z
      funduszy unijnych - jest to sterowanie zza biurka przyznanymi dotacjami -
      SPRAWDŻCIE - będzie ciekawie przed wyborami - SLD i SDPl zostanie wstrząśnięte
      aferą...
      • Gość: art Re: Zarzut czeka na polityka SdPl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.06, 17:49
        O ! To ciekawe. To dobra informacja dla Pani Sierakowskiej. To jej pupilkowie.
        • Gość: robroy Re: Zarzut czeka na polityka SdPl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 19:03
          swój swego nie zatakuje

www.szkolnelata.pl/
      • leniak Re: Zarzut czeka na polityka SdPl 25.05.06, 01:17
        gościu bardzo nieżyczliwy, ty jak wiesz o czymś takim to idź w te pędy do
        prokuratury (akurat jest w innych rękach) bo to by znaczyło że kradną nasze
        pieniądze!
        mam jednak dziwne wrażenie że nie pójdziesz...
        i czekam może odezwą się wywołani... bo jak czytaja to chyba powinni nie?
        • leniak Re: Zarzut czeka na polityka SdPl 25.05.06, 01:20
          a skoro już temat funduszy UE to może czas na nowy wątek bo jak już kilka razy
          pisałem sprawa jest arcyciekawa
          • Gość: PBS Re: Zarzut czeka na polityka SdPl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.06, 08:09
            Przestańcie zajmować się "politykiem" z partii, która ma 1 procent poparcia
            spoecznego. Nie bijcie leżącego. Okażcie mu trochę serca, tak jak to robi
            Sierakowska.
            • Gość: anka Re: Zarzut czeka na polityka SdPl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.06, 17:13
              A co na to przewodniczący Borowski i przewielebna Sierakowska. Jeszcze ta para
              Szydłowski-Gallant pokaże prawdziwe oblicze SDPL.
    • Gość: henek:) Re: Zarzut czeka na polityka SdPl IP: *.it-net.pl 27.05.06, 08:34
      polowa postow stara jak swiat ciekawe czego????? a moze numer sie lepiejma
      sprzedawac konkurencja itd.
    • Gość: tumany Re: Zarzut czeka na polityka SdPl IP: *.it-net.pl 27.05.06, 08:37
      kris to jedyny rozsadny ktory moze zagrozic wladzy palacowej i tyle a komunista
      jest od 45 roku hehehehe jak wiekszosc w tym kraju a jak nie to sie dodrukuje
      haha albo tata byl w ss oczywiscie z wlasnej woli!
      • Gość: krawczyk szydelko Re: Zarzut czeka na polityka SdPl IP: *.server.ntli.net 27.05.06, 09:58
        Zejdzie Krzys w nieslawie razem ze swoja partyjka.Mialo byc tak pieknie,lacznie
        z wielkim come backiem do polityki, a tu juz nawet i towarzysze sie wypinaja
        miejscem, gdzie plecy koncza swa szlachetna nazwe.I kto teraz koniom bedzie
        grzywy plesc?Zarnami w nocy zboze mlec?Trafilo szydlo na kamien i padlo.
    • Gość: Zenon Re: Zarzut czeka na polityka SdPl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 11:05
      To żenada. Za 50 zł taki cyrk. Nawet jakby dal, to wszystko jest smieszne. Nagle
      wymiar sprawiedliwosci dziala szybko, a straznicy nagrywaja rozmowy z
      obywatelami. Policyjne panstwo mamy. Zaczynam sie bac. To smierdzi..
      • joannabarska Dziwna sprawa 28.05.06, 12:55
        Smierdzi naprawdę, a sprawa bardzo dziwna. 50 złotych? Przy parlamentarnych
        poborach?
        • Gość: net Re: Dziwna sprawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 09:25
          Jaki wynik rozmowy Borowskiego z Szydłowskim ? Od tego zależy mój stosunek do
          SDPL i Sierakowskiej.
          • Gość: qwerty Re: Dziwna sprawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 12:03
            Borowski zakazał Szydłowskiemu kandydować w wyborach samorządowych.
    • leniak Re: Zarzut czeka na polityka SdPl 31.05.06, 12:25
      kampania samorządowa będzie widać według kurskiego wzorca.
      • sadar1 Re: Zarzut czeka na polityka SdPl 31.05.06, 17:37
        Przestańcie się czepiać Szydłowskiego. Niech każdy spojrzy na siebie i dopiero
        wydaje sądy o innych. Czy nie widzicie, że te zarzuty są szyte grubymi nićmi,
        żeby nie powiedzieć - szyte szydłem !
        • Gość: marta Re: Zarzut czeka na polityka SdPl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 18:58
          Tak, tak Szydłowski jest "kryształowy".
          • leniak Re: Zarzut czeka na polityka SdPl 01.06.06, 00:54
            znaczy myślisz że taki sztywny? a może chrzęści pod stopami jak kryształy lodu?
            a poważnie kryształowy to on pewnie nie jest, kto jest zresztą ale znajmy
            miarę...
            • Gość: m Re: Zarzut czeka na polityka SdPl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 08:34
              a mnie to nie dziwi...wystarczy z nim pogadać chwile żeby nabrać przekonania że
              to przekręt
              • leniak Re: Zarzut czeka na polityka SdPl 01.06.06, 12:07
                gdyby tak ludzików oceniać to jako naród mielibyśmy kiepsko ogólnie bo
                wystarczy z nami chwilę pogadać i widać od razu...
                ale poważnie ja go bronić nie będę bo nie byłem przy zdarzeniu i nie wiem ale
                myślę że od tego żeby wydać wyrok jest sąd (jakiegokolwiek zdania bym nie był o
                sądach wogóle), nie podoba mi sie po prostu robienie czarnego PR a już jak
                widzę z czego się to PR robi to mi łapki opadają... o czym zresztą wyżej pisałem
                czy ten facet kandyduje do czegoś? czy to tylko tak z sympatii?
                ale co tam dla mnie to ostatni post w tym temacie bo to jest nudne po prostu
                tak w koło macieju...
                • Gość: kami Re: Zarzut czeka na polityka SdPl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.06, 16:39
                  A jak inne przekręty tego faceta ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka