Dodaj do ulubionych

Remont ul. Jana Pawła II

25.04.06, 12:15
dziś sobie jechałem tą ulicą i widzę że zaczynają coś robić. Krawężniki już
są nowe. Czy jeszcze jakiś lewak wyjedzie z tekstem że Pan Prezydent nic nie
zrobił dla tego miasta?
Obserwuj wątek
    • bu2m Re: Remont ul. Jana Pawła II 25.04.06, 13:52
      www.rzeczpospolita.pl/teksty/wydanie_060316/ekonomia_a_21-1.F.jpg
      • Gość: aron Re: Remont ul. Jana Pawła II IP: *.pl / *.enterpol.pl 25.04.06, 15:36
        czyli twierdzisz, że te wszystkie remonty finansowane są bez środków unijnych?
        • zo_h Re: Remont ul. Jana Pawła II 25.04.06, 20:54
          Skoro jechałeś tą ulicą to chyba widziałeś tablice ... nie pozostawiają złudzeń.
    • savyer Re: Remont ul. Jana Pawła II 25.04.06, 17:06
      bo nic nie zrobił. Teraz jest przebudowa ulicy, bo zbliżają się wybory i
      podsumowanie kadencji. Będzie się chwalił, jak pięknie wyremontował Lublin w
      ostatniej chwili...Pruszon na księżyc!
    • Gość: bosman a dokąd to aronku sobie jechałeś aaa? IP: *.lublin.mm.pl 25.04.06, 17:47
      tak się zastanawiam:głupiś, o drogę pytasz czy masz od wierszówki?
    • Gość: bravissimo! Re: Remont ul. Jana Pawła II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 18:03
      Krawężniki nowe założył, a mógł stare zostawić .....allleluja, chwalmy
      Pruszona!!!!!
    • Gość: Kadafi Re: Remont ul. Jana Pawła II IP: *.dashnet.lublin.pl 25.04.06, 20:33
      aron2004 napisał:

> dziś sobie jechałem tą ulicą i widzę że zaczynają coś robić. Krawężniki już
      > są nowe. Czy jeszcze jakiś lewak wyjedzie z tekstem że Pan Prezydent nic nie
      > zrobił dla tego miasta?

moze odpowiesz na pytanie od ilu lat z ust wspaniałej ekipy ratuszowej
      corocznie słyszę o "remoncie" al. Andersa? Bo ja stawiam na 3 i więcej, a na
      rondzie koło Championa po kolejnej zimie mozna sie zabic jadąc rowerem, jakosc
      taka jak na Ukrainie.
      • Gość: m13 Re: Remont ul. Jana Pawła II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 10:55
        wielka okazja po takim remoncie dokonac zmiany w nazwie ulicy im.pruszona dla
        potomnych....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka