aron2004 25.04.06, 12:15 dziś sobie jechałem tą ulicą i widzę że zaczynają coś robić. Krawężniki już są nowe. Czy jeszcze jakiś lewak wyjedzie z tekstem że Pan Prezydent nic nie zrobił dla tego miasta? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bu2m Re: Remont ul. Jana Pawła II 25.04.06, 13:52 www.rzeczpospolita.pl/teksty/wydanie_060316/ekonomia_a_21-1.F.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Re: Remont ul. Jana Pawła II IP: *.pl / *.enterpol.pl 25.04.06, 15:36 czyli twierdzisz, że te wszystkie remonty finansowane są bez środków unijnych? Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: Remont ul. Jana Pawła II 25.04.06, 20:54 Skoro jechałeś tą ulicą to chyba widziałeś tablice ... nie pozostawiają złudzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
savyer Re: Remont ul. Jana Pawła II 25.04.06, 17:06 bo nic nie zrobił. Teraz jest przebudowa ulicy, bo zbliżają się wybory i podsumowanie kadencji. Będzie się chwalił, jak pięknie wyremontował Lublin w ostatniej chwili...Pruszon na księżyc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman a dokąd to aronku sobie jechałeś aaa? IP: *.lublin.mm.pl 25.04.06, 17:47 tak się zastanawiam:głupiś, o drogę pytasz czy masz od wierszówki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bravissimo! Re: Remont ul. Jana Pawła II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 18:03 Krawężniki nowe założył, a mógł stare zostawić .....allleluja, chwalmy Pruszona!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kadafi Re: Remont ul. Jana Pawła II IP: *.dashnet.lublin.pl 25.04.06, 20:33 aron2004 napisał: > dziś sobie jechałem tą ulicą i widzę że zaczynają coś robić. Krawężniki już > są nowe. Czy jeszcze jakiś lewak wyjedzie z tekstem że Pan Prezydent nic nie > zrobił dla tego miasta? moze odpowiesz na pytanie od ilu lat z ust wspaniałej ekipy ratuszowej corocznie słyszę o "remoncie" al. Andersa? Bo ja stawiam na 3 i więcej, a na rondzie koło Championa po kolejnej zimie mozna sie zabic jadąc rowerem, jakosc taka jak na Ukrainie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m13 Re: Remont ul. Jana Pawła II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 10:55 wielka okazja po takim remoncie dokonac zmiany w nazwie ulicy im.pruszona dla potomnych.... Odpowiedz Link Zgłoś