corrina 01.05.06, 17:25 naprawde was wykorzystuja te sklepy ze szmatami,sa drogie ,zle jakosciowo i paskudne o butach nie wspominam bo okropienstwo ,a te sukienki ze lnu to wygladaja jak worek na mnicha co to stoi na krakowskim Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bu2m Re: lublinanki-macie drogie i paskudne ciuchy 01.05.06, 17:42 Już wkrótce będzie RESERVED więc sytuacja ulegnie radykalnej poprawie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: lublinanki-macie drogie i paskudne ciuchy IP: *.futuro.kielce.msk.pl 03.05.06, 10:14 I ten reserved to ma być dobry sklep?! Chyba żertusisz!!! U mnie w Kielcach są chyba 3 te sklepy i praktycznie nie znam osoby która by coś w nik mupiła i nie była rozczarowana! ciuchy są tandetne i wieśniackie... Ja studiuje w Lublinie i z przykrością musze stwierdzić że tu naprawde nie ma fajnych sklepów... Tod tym wzgledem Lublin to dno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daria Re: lublinanki-macie drogie i paskudne ciuchy IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 03.05.06, 10:20 zgadzam sie nie bylo i nie ma ladnych ciuchow w Lublinie a to dla tego, ze sklepy maja glownie wiejskie chamy bez gustu i oni te sklepy zaopatruja. Jedyna rada jest nie kupowac u nich nawet za cene wyjazdu po ciuchy do Warszawy. Jak im bida do dupy zajrzy to beda ze soba zabierali do hurtowni kogos z dobrym gustem. Odpowiedz Link Zgłoś
niktwazny126 Re: lublinanki-macie drogie i paskudne ciuchy 01.05.06, 17:53 I to ci spędza sen z oczu? Nasze ciuchy- nasz problem. No, chyba , że masz pomysł na rozwiązanie tego problemu i jakieś ciekawe propozycje dotyczące tanich, a zarazem atrakcyjnych zakupów, to podziel się nim. Chętnie poczytamy. Odpowiedz Link Zgłoś
bruner4 Re: lublinanki-macie drogie i paskudne ciuchy 02.05.06, 01:09 A skąd Ty jesteś corrino? Zdradz naszym lubliniankom sekret tanich i dobrych ciuchów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: lublinanki-macie drogie i paskudne ciuchy IP: *.it-net.pl 02.05.06, 10:54 Tak, wszystkie lublinianki będą ci bardzo wdzięczne. A ty zasłyniesz w świecie (albo na forum), jak uda ci się zamienić nasze łachmany na stosowne odzienie. Odpowiedz Link Zgłoś
corrina Re: lublinanki-macie drogie i paskudne ciuchy 02.05.06, 14:33 to byly tylko moje spostrzezenia z lublina,ze tak z was zdzieraja w sklepach,to nie wina lublinianek i nie ma o co sie obrazac,przeciez nie bede pisac ze wspaniale ,jak to paskudztwo i drogie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hurra Re: lublinanki-macie drogie i paskudne ciuchy IP: *.ismedia.pl / *.ismedia.pl 02.05.06, 20:30 A gdzie to niby jest tanie nie-paskudztwo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lublynianin Re: lublinanki-macie drogie i paskudne ciuchy IP: *.ismedia.pl / *.ismedia.pl 02.05.06, 20:52 W Warsiawie, no nie, corinno? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża małpa Re: lublinanki-macie drogie i paskudne ciuchy IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 02.05.06, 20:54 A to, że zdzieraj to nie nowina. W Warszawce kupuje lesze jakościowo ciuchy za tańsze pieniądze. butiki lubelskich kupców omijam szerokim łukiem. A i tak najlepsze ciuchy mam ze szmateksów - przynajmniej wiem, że nie wydam fortuny na badziewie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Simon corrina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.06, 10:27 Nie czepiaj się lublinianek.Dziewczyny w Lublinie są naprawdę ładne.A przyjezdne tołatwo odróżnić. A że ktoś kupuje drogie ciuchy (czasami przepłacając),to już każdego indywudualna sprawa.Jeśli ktoś ma taki kaprys i stać go na to,to sobie z własnymi pieniędzmi możerobić co mu się podoba.Nawet oddać na cele kościelne. I nie mówcie więcej,że Lublin to zaścianek i najbiedniejszy region. Najważniejsze,że lublinianie mają swoje ambicje i swój honor.A post corriny trąci nieco zaczepką i złośliwością. (obcokrajowiec z obowiązku) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corrina Re: lublinanki-macie drogie i paskudne ciuchy IP: *.81-70-69.mc.videotron.ca 04.05.06, 00:44 w warszawie sklepow nie widzialam tak ze nie wiem jakie sa,pisze tylko o lublinie gdyz tylko tam bylam,ale wy jestescie obrazalscy,to bylo stwirdzenie faktu a tu na mnie sfora sie rzucila.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: lublinanki-macie drogie i paskudne ciuchy IP: *.it-net.pl 04.05.06, 07:39 To skąd czerpiesz wzorce ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: lublinanki-macie drogie i paskudne ciuchy IP: 87.246.214.* 05.05.06, 17:26 Popieram corinnę. Drogie ciuchy i okropne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corrina Re: lublinanki-macie drogie i paskudne ciuchy IP: *.ssss.gouv.qc.ca 05.05.06, 20:16 pisalam tu o ciuchach dla leciwej pani co nie chce wygladac jak swoja babcia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka corrina IP: 87.207.246.* 05.05.06, 22:40 przyznaję ci zupełną rację po kilkutygodniowych poszukiwaniach czegoś na grzbiet. Kasy mało, figura bardzo mocno odbiegająca od rozm.36, wiek matczyny. Na ubrania, które tu są w sprzedaży szkoda mi wydać tyle, ile za nie wołają (a wołają dużo, zresztą takie ich prawo). Tylko że ja liczę i liczę, i wychodzi mi,że jadąc do W-wy zapłace za bilet ok. 80 - 100 zł, i tyle pewnie zaoszczędzę na: bluzce, żakliecie i spódnicy, ew. spodnaich. A jeśli chciałabym wziąć ze sobą dzieci, to bardziej opłaca mi się zrobić zakupy w galerii centrum nawet przed wyprzedażą. Swoja dorgą, kiedy jestem w Gdańsku to stwierdzam,że w Lublinie ubierają się łładniej... Odpowiedz Link Zgłoś