Dodaj do ulubionych

WIMAX - Netia ???

17.05.06, 11:01
Cześc właśnie przeprowadziłem się do Waszago miasta.Chcę założyć telefon w
mieszkaniu (bez internetu-narazie).Słyszałem coś o systemie Wimax
(Netii),który jest u Was testowany.Jest może ktoś kto to ma i podzieliłby się
ze mną opinią na ten temat.
Podobno trzeba mieć internet by uruchomić Wimax???
Czy lepiej założyć telefo w TP SA ???
Dzięki za pomoc.
Obserwuj wątek
    • Gość: były abonent Re: WIMAX - Netia ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.06, 15:46
      Zapoznaj się z tym:
      www.multimedia.pl/bbcc5d2a231eda335d1a82059a3cfde1
      PS.Miałem multipak.Z różnych powodów musiałem zrezygnować
      • bu2m Re: WIMAX - Netia ??? 17.05.06, 15:53
        To oferta Mulimedia - telewizji kablowej. Mulipak to telefon, telewizja, internet. To samo oferuje UPC (oni mają lepszy Internet).
        WiMax w Netii jest w fazie testów i mają je tylko wybrani użytkownicy. Jeśli wszystko pójdzie dobrze, WiMax będzie w sprzedaży w drugiej połowie roku.
        • Gość: były abonent Re: WIMAX - Netia ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.06, 15:59
          Z przedstawionych przez Ciebie powodów zaproponowałem właśnie część multipaka.
          A jak wskazuje mój nick-byłem abonentem MM.
          • Gość: Hefalumb Re: WIMAX - Netia ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 00:22
            Jeśli więc jest ktoś to testuje Wimax,to proszę o jakieś informacje.A MM
            dziękuję,próbowałem ich kiedyś w Łodzi-szkoda gadać (no chyba że w Lublinie
            obsługa jest bardziej profesjonalna i grzeczniejsza).
    • Gość: Hefalumb Re: WIMAX - Netia ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 23:10
      Ponawiam
      • bu2m Re: WIMAX - Netia ??? 23.05.06, 10:43
        Może poprostu zadzwoń do Netii: 0 801 802 803
        • Gość: Hefalumb Re: WIMAX - Netia ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 12:46
          Dzwoniłem ale tak jest jak na błękitnej linii.Nikt nic nie wie i wogóle bardzo
          zarobieni są.
          • Gość: Hefalumb Re: WIMAX - Netia ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 19:40
            Podnoszę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka