Dodaj do ulubionych

Internet FiberHome od firmy Globit

04.04.16, 18:17
Mam pytanie odnośnie oferty tej firmy globit.pl/internet/ czy ktoś z Was korzysta? Niedługo kończy mi się umowa z netia i ta oferta wydaje się bardzo dobra w moim miejscu zamieszkania.
Obserwuj wątek
    • Gość: anty_globit Re: Internet FiberHome od firmy Globit IP: *.kielce.vectranet.pl 04.04.16, 21:29
      Stanowczo odradzam, moi znajomi wszyscy jak jeden mąż mają dość tej firmy i się z niej wynoszą.
      • lukaszx Re: Internet FiberHome od firmy Globit 05.04.16, 22:22
        To klops bo tylko oni ciągną światłowód i oferują coś szybszego niż 5 mbit/s w moim miejscu zamieszkania :(
    • lukaszx Re: Internet FiberHome od firmy Globit 05.04.16, 22:25
      Może znajomi mają radiówki i dlatego tak narzekają? Sam na radiówkę nigdy bym się nie zgodził...
    • kjasko7 Re: Internet FiberHome od firmy Globit 07.04.16, 15:16
      Mam Internet i telewizję z Globitu i mogę Ci śmiało polecić. Od kiedy przełączyli mnie z Radiówki na światłowód jest super. 50Mbit/s i telewizja za 99 zł. a do tego 3 miesiące gratis.
    • mariuszwit Re: Internet FiberHome od firmy Globit 07.04.16, 15:42
      Gościu anty_globit chyba jesteś opóźniony, żyjesz przeszłością, to nie radiówka Ja mam FiberHome już 3 miesiące i nie było nigdy awarii. Bardzo stabilne łącze jak to na światełku. Moi znajomi też mają od Globitu Internet po światłowodzie i nikt nie narzeka. Ja namawiam wszystkich którzy są w zasięgu ich sieci bo mają naprawdę fajną ofertę. Polecam Globit, Mariusz
      • lukaszx Re: Internet FiberHome od firmy Globit 07.04.16, 16:51
        W takim razie chyba skorzystam bo adsl z orange lub netii to tylko 5mb/s w moim miejscu zamieszkania a nic innego nie ma tylko globit tutaj położył światłowód akurat umowa mi się kończy za 2 mc. Mam nadzieje ze sie nie rozczaruje.
    • eredin6 Re: Internet FiberHome od firmy Globit 08.12.16, 12:37
      znajomy ma i świetnie działa - wkońcu to światłowód. stała prędkość a nie "do" jak u innych dostawców, czekam az mi umowa wygasnie i tez podlaczam.
    • Gość: Lizak Re: Internet FiberHome od firmy Globit IP: *.play-internet.pl 29.08.17, 23:24
      Dobrze działa? A w którym rejonie tak świetnie działa po światłowodzie ? W Mojczy dramat ! Przerwy w dostawie od kilku do kilkudziesięciu minut serwis ? Tragiczny niby do 20:00 a i tak nikt nie odbiera złapać klienta podpisać umowę i koniec tyle dbania o klienta
      • Gość: Monika Re: Internet FiberHome od firmy Globit IP: 81.219.208.* 07.10.17, 12:37
        Ja i moi znajomi mamy w Mójczy Internet po światłowodzie od ponad roku i mogę tylko pochwalić. Firma Globit dostarcza super szybki Internet i fajną telewizję. Polecam
        • stellar14 Re: Internet FiberHome od firmy Globit 21.01.18, 23:24
          A ja mam w Bilczy i nie jest idealnie. Są okresy że idzie ładnie, a są lagi, przerwy, i zacięcia i to prawie codziennie. Nie na taką usługę się umawailiśmy.
          • Gość: kjasko Re: Internet FiberHome od firmy Globit IP: 81.219.208.* 05.05.18, 12:13
            Może po prostu zgłoś problem a technik podjedzie i sprawdzi na miejscu. Może jest jakieś urządzenie nie kompatybilne . Jest wiele przyczyn które mogą powodować problemy i nie koniecznie po-stronie dostawcy
            • Gość: gr Re: Internet FiberHome od firmy Globit IP: *.static.chello.pl 31.07.18, 15:17
              Ale generalnie w światłowodzie nie powinno być problemów ani niekompatybilnych urządzeń, skoro to podłączają.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka