xris 11.01.03, 15:57 witam! gdzie w necie znajdę stronę, na której byłoby AKTUALNE kalendarium wydarzeń kulturalnych. Najlepiej coś więcej niż program kin i teatrów. Ew. czy znacie jakiś lokalny informator kulturalny w wersji drukowanej? xris Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pepperoni78 Re: kultura w Lublinie 11.01.03, 20:01 koziolek.pl/ www2.gazeta.pl/cjg/0,31926,868787.html www.fraper.lublin.pl/ Więcej grzechów nie pamiętam etc. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża małpa Re: kultura w Lublinie IP: 4.2.* / *.lublin.mm.pl 11.01.03, 22:06 Ups! Z Fraperem cos sie porobiło:-*( Dodam jeszcze www.ck.lublin.pl - czasmi sa tam fajne filmy dokumentalne. A jak sie robi , żeby adres był aktywny? Lucy już mi tłumaczyła ale zapomniałam:-( Odpowiedz Link Zgłoś
xris Re: kultura w Lublinie 11.01.03, 23:56 pepperoni78 napisał: > koziolek.pl/ Koziolek wita mnie dzisiaj (12 stycznia) "świątecznie" newsem z 14 grudnia :-( > www2.gazeta.pl/cjg/0,31926,868787.html nieco mało tych wydarzeń w Lublinie.... > www.fraper.lublin.pl/ Tylko o Teatrze NN. Link do www.kultura.lublin.pl/ (jako: Lubelski Serwis Kulturalny Fraper ) to niestety link do shackowanej od wielu dni strony. Moje maile do admina pozostały oczywiście bez odpowiedzi. welcome to lublin ;-( xris > Więcej grzechów nie pamiętam etc. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża małpa Re: kultura w Lublinie IP: 4.2.* / *.lublin.mm.pl 12.01.03, 11:27 No cóż... wstyd!!!! Trzeba szukac na własną rękę. Dość pomocne ale też nie o wszystkim jest papierowy dodatek do piątkowej Gazety " Co jest grane". A swoją droga w Lublinie też niewiele sie dzieje, co mobilizuje do organizowania sobie jubelków samemu:-) Odpowiedz Link Zgłoś
xris Re: kultura w Lublinie 12.01.03, 13:06 Gość portalu: ryża małpa napisał(a): > Trzeba szukac na własną rękę. Dość pomocne ale też nie o wszystkim jest > papierowy dodatek do piątkowej Gazety " Co jest grane". o, o tym nie pomyślałem. thx. > A swoją droga w > Lublinie też niewiele sie dzieje, co mobilizuje do organizowania sobie > jubelków samemu:-) hmm.. trochę trudno mi zorganizować samemu w małym - bądź co bądź - mieszkaniu wystawę albo przedstawienie teatralne. pozdrawiam xris Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża małpa Re: kultura w Lublinie IP: proxy / *.lublin.mm.pl 12.01.03, 16:04 Przedstawienia to nam tu urządza na forum taki jeden z canady....zapraszamy serdecznie . Albo Dociek i Stach też sobie urządzili przedstawienie z okazji wątku o kolumnie św. Michała....Przedstawień u nas dostatek. Odpowiedz Link Zgłoś