indygo191 30.05.06, 09:46 mam takie pytanie?? czy może ktoś wie coś o jakości lokalu graf-marina nad zalewem zemborzyckim? oglądałam go w kwestii wesela ale nie jestem pewna. dajcie znać jezeli coś wiecie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agna Re: Graf-Marina Lublin IP: *.resetnet.pl 30.05.06, 12:54 podaruj sobie wszystko jest anty bhp ! samo mowi przez się.pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: indygo191 Re: Graf-Marina Lublin IP: *.lublin.mm.pl 30.05.06, 13:17 znaczy jednym słowem syf?? to miałaś na myśli??:)a skąd wiesz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: envi Re: Graf-Marina Lublin IP: *.devs.futuro.pl 30.05.06, 14:15 a skad ja mialam tam wesele bylo super,obsluga, jedzenie,polecam jak chcesz zdjecia ci wysle jak stoly byly zastawione i jakie jedzenie zreszta moi znajomi po nas tez tam robili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: indygo191 Re: Graf-Marina Lublin IP: *.lublin.mm.pl 30.05.06, 14:26 wiesz bradzo chętnie bym coś zobaczyła indygo79@poczta.fm, dzięki pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: envi Re: Graf-Marina Lublin IP: *.devs.futuro.pl 30.05.06, 17:00 poszly ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: indygo191 Re: Graf-Marina Lublin IP: *.lublin.mm.pl 30.05.06, 19:23 dzięki za zdjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: indygo191 Re: Graf-Marina Lublin IP: *.lublin.mm.pl 30.05.06, 19:24 aha, piękna sukienka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: envi Re: Graf-Marina Lublin IP: *.devs.futuro.pl 30.05.06, 20:04 hehehe dziekuje moze chcesz wzor ;) bo w 34/36 to sie chyba nie zmiescisz ;) teraz wszystko przed toba a sam dzien jest wyjatkowy tylko kosmiczny i malo sie pamieta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: envi Re: Graf-Marina Lublin IP: *.devs.futuro.pl 30.05.06, 20:18 wybacz nie spojrzalam na email odpisalalm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mis Re: Graf-Marina Lublin IP: *.zemborzyce.sdi.tpnet.pl 31.05.06, 08:05 mają tam kibel -"Perełka" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agna Re: Graf-Marina Lublin IP: *.resetnet.pl 31.05.06, 18:51 szwagier moj tam pracuje z zewnatrz wszystko cacy a za drzwiami nawet nie wyobrazasz co tam sie dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: indygo191 Re: Graf-Marina Lublin IP: *.lublin.mm.pl 01.06.06, 07:13 rzeczywiście nie wyobrażam sobie, pewnie jak w kazdej knajpie opowieści dziwnej treści:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoska Re: Graf-Marina Lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 13:36 Jestes pewna siebie to sprawdz skad biora kelnerki na wesela. Z lapanki wsrod znajomych z kartami zdrowia na slowo honoru (!!!!!!) Obslugiwac wesele to nie to co sprzedawac na targowisku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: indygo191 Re: Graf-Marina Lublin IP: *.lublin.mm.pl 02.06.06, 13:52 nie, to nie o to chodzi, ze jestem pewna siebie.chciałam siedowiedziec czegos o lokalu i pojawiaja sie skrajnie rózne oceny i nie wiem z czego to wynika. generalnie o jedzeniu w lokalach mówi się, że lepiej nie wiedzieć co robia na zapleczu i co nam podają. pytam więc skad to wiecie, bo ktoś powiedział czy gdzieś słyszałyście?ciekawi mnie to po prostu, bo mam dobre informacje , miel słowa o lokalu od osoby, która miala tam wesele. a co byście poleciły na 120 osób? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Re: Graf-Marina Lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 16:50 Jutro tam gramy ... to Ci powiem :-) Pozdrawiam www.mayday.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: indygo191 Re: Graf-Marina Lublin IP: *.lublin.mm.pl 03.06.06, 11:27 oki, mam kilka opinii spoza forum.czekam na Twoją pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zibi Re: Graf-Marina Lublin IP: *.pl / *.enterpol.pl 09.06.06, 09:19 W Graf Marina syf chodzi po ścianach i ćlamie . Zobacz zaplecza albo kuchnię to nie zjesz tam nawet paluszków . Odpowiedz Link Zgłoś