Dodaj do ulubionych

Graf-Marina Lublin

30.05.06, 09:46
mam takie pytanie?? czy może ktoś wie coś o jakości lokalu graf-marina nad
zalewem zemborzyckim? oglądałam go w kwestii wesela ale nie jestem pewna.
dajcie znać jezeli coś wiecie.
Obserwuj wątek
    • Gość: agna Re: Graf-Marina Lublin IP: *.resetnet.pl 30.05.06, 12:54
      podaruj sobie wszystko jest anty bhp ! samo mowi przez się.pozdr.
      • Gość: indygo191 Re: Graf-Marina Lublin IP: *.lublin.mm.pl 30.05.06, 13:17
        znaczy jednym słowem syf?? to miałaś na myśli??:)a skąd wiesz??
        • Gość: envi Re: Graf-Marina Lublin IP: *.devs.futuro.pl 30.05.06, 14:15
          a skad ja mialam tam wesele bylo super,obsluga, jedzenie,polecam jak chcesz
          zdjecia ci wysle jak stoly byly zastawione i jakie jedzenie
          zreszta moi znajomi po nas tez tam robili
          • Gość: indygo191 Re: Graf-Marina Lublin IP: *.lublin.mm.pl 30.05.06, 14:26
            wiesz bradzo chętnie bym coś zobaczyła indygo79@poczta.fm, dzięki pozdrawiam.
            • Gość: envi Re: Graf-Marina Lublin IP: *.devs.futuro.pl 30.05.06, 17:00
              poszly ;)
              • Gość: indygo191 Re: Graf-Marina Lublin IP: *.lublin.mm.pl 30.05.06, 19:23
                dzięki za zdjęcia.
                • Gość: indygo191 Re: Graf-Marina Lublin IP: *.lublin.mm.pl 30.05.06, 19:24
                  aha, piękna sukienka!
                  • Gość: envi Re: Graf-Marina Lublin IP: *.devs.futuro.pl 30.05.06, 20:04
                    hehehe dziekuje moze chcesz wzor ;) bo w 34/36 to sie chyba nie zmiescisz ;)
                    teraz wszystko przed toba a sam dzien jest wyjatkowy tylko kosmiczny i malo sie
                    pamieta
                    • Gość: envi Re: Graf-Marina Lublin IP: *.devs.futuro.pl 30.05.06, 20:18
                      wybacz nie spojrzalam na email odpisalalm
                      • Gość: mis Re: Graf-Marina Lublin IP: *.zemborzyce.sdi.tpnet.pl 31.05.06, 08:05
                        mają tam kibel -"Perełka"
    • Gość: agna Re: Graf-Marina Lublin IP: *.resetnet.pl 31.05.06, 18:51
      szwagier moj tam pracuje z zewnatrz wszystko cacy a za drzwiami nawet nie
      wyobrazasz co tam sie dzieje.
      • Gość: indygo191 Re: Graf-Marina Lublin IP: *.lublin.mm.pl 01.06.06, 07:13
        rzeczywiście nie wyobrażam sobie, pewnie jak w kazdej knajpie opowieści dziwnej
        treści:)
    • Gość: zoska Re: Graf-Marina Lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 13:36
      Jestes pewna siebie to sprawdz skad biora kelnerki na wesela. Z lapanki
      wsrod znajomych z kartami zdrowia na slowo honoru (!!!!!!) Obslugiwac wesele
      to nie to co sprzedawac na targowisku!
      • Gość: indygo191 Re: Graf-Marina Lublin IP: *.lublin.mm.pl 02.06.06, 13:52
        nie, to nie o to chodzi, ze jestem pewna siebie.chciałam siedowiedziec czegos o
        lokalu i pojawiaja sie skrajnie rózne oceny i nie wiem z czego to wynika.
        generalnie o jedzeniu w lokalach mówi się, że lepiej nie wiedzieć co robia na
        zapleczu i co nam podają. pytam więc skad to wiecie, bo ktoś powiedział czy
        gdzieś słyszałyście?ciekawi mnie to po prostu, bo mam dobre informacje , miel
        słowa o lokalu od osoby, która miala tam wesele. a co byście poleciły na 120
        osób?
    • Gość: Tomasz Re: Graf-Marina Lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 16:50
      Jutro tam gramy ... to Ci powiem :-) Pozdrawiam www.mayday.com.pl
      • Gość: indygo191 Re: Graf-Marina Lublin IP: *.lublin.mm.pl 03.06.06, 11:27
        oki, mam kilka opinii spoza forum.czekam na Twoją pozdrawiam.
        • Gość: Zibi Re: Graf-Marina Lublin IP: *.pl / *.enterpol.pl 09.06.06, 09:19
          W Graf Marina syf chodzi po ścianach i ćlamie .
          Zobacz zaplecza albo kuchnię to nie zjesz tam nawet paluszków .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka