Dodaj do ulubionych

Lublin-dobry ginekolog

30.05.06, 13:59
Właśnie zamieszkała we mnie malutka istotka,poszukuje dobrego lekarza w
Lublinie.Takiego,który poprowadzi ciążę,zrobi usg,będzie przy porodzie.Będę
wdzięczna za wszelkie informacje typu: kto,gdzie,za ile?
Obserwuj wątek
    • Gość: niedawny ojciec Re: Lublin-dobry ginekolog IP: 212.182.47.* 03.06.06, 16:33
      podaję dane :dr med.Wojciech Wrona tel.kontaktowy 0601357639 - serdecznie
      polecam
      • Gość: tak tak Re: Lublin-dobry ginekolog IP: *.pl 02.07.06, 21:36
        swietny lekarz!
        • cota Re: Lublin-dobry ginekolog 04.07.06, 08:46
          Ja chodzę do Bożeny Michalak, przyjmuje w Luxmedzie, jest ordynatorem traktu
          porodowego na Jaczewskeigo, super babka z duża wiedzą. Nie ma problemu z niczym.
          ma dużą wiedzę, jeśli coś mnie martwiło, a ona powiedziała, że będzie tak - to
          tak było. Czuje się bezpieczna. natomiast jest b. szczegółowa/opikuńcza - daje
          skierowana na wiele badań, ja robiłam z połowę tego ;), a jak coś jej się nie
          podoba to od razu kładzie do szpitala. Ma dużo pacjentek, ale pamięta co się
          działo u Ciebie itd. Wizyta 80 zł, na pewno warta tego.
    • Gość: weaba dr Jacek Robak IP: *.devs.futuro.pl 01.08.06, 16:52
      Polecam doktora Robaka z całego serca. Pracuje w Lux Medzie oraz w szpitalu na
      Staszica na patologii ciąży. To bardzo zdolny lekarz z wielkim sercem, prowadzi
      badania ciążowe, doskonale sprawdza sie jako ginekolog. Jeszcze żadna pacjentka
      się na nim nie zawiodła.
      • Gość: mmw Re: dr Jacek Robak IP: *.chello.pl 02.08.06, 18:52
        Popieram i również bardzo go polecam :)
    • avea Re: Lublin-dobry ginekolog 01.08.06, 23:30
      dr. Jacek Robak.
      Też polecam, bez najmniejszych zastrzeżeń.
      • Gość: lenka Re: Lublin-dobry ginekolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.06, 20:33
        tez polecam dr Michalak, chodze do niej, jest bardzo sympatyczna, udziela wielu
        informacji, o wszystkim Ci mowi
    • beetaxa Re: Lublin-dobry ginekolog 14.08.06, 11:15
      dziękuę bardzo za podjecie takiego tematu, Skorzystam z tych opinii i porad
      teraz, gdy jestem w 7 tygodniu ciąży.
      • Gość: zdrówka życzę:) Re: Lublin-dobry ginekolog IP: *.pronet.lublin.pl 14.08.06, 23:12
        A możecie polecić jakiegoś gina w Lublinie na nie ciążowe wizyty? Od pewnego
        czasu biegam po lekarzach z bólami w okolicy jajników i żaden nie może
        zdiagnozować. Stan zapalny odpada, może endometrioza, a może PCOS...nie chcę się
        leczyć może na to a może na to:/. Dlatego jesli macie namiary na skutecznego w
        leczeniu lekarza, będę bardzo wdzięczna.
        Z góry dzięki:)
        • Gość: Malgos Re: Lublin-dobry ginekolog IP: *.it-net.pl 15.08.06, 11:03
          Polecam dr Radomyskiego, ktory przyjmuje na Grażyny, nr 7434657. Ma super
          nowoczesny gabinet i jest swietnym specjalista. Przyjmuje glownie panstwowo.
          Bylam tylko raz prywatnie bo mu sie limit z Kasy Chorych skonczyl (tyle ma
          pacjentek :)) Mi tez polecila go kolezanka. Jak masz jeszce jakies pytania to
          postaram sie odpowiedziec. Pozdro
          • Gość: zdrówka życzę:) Re: Lublin-dobry ginekolog IP: *.pronet.lublin.pl 15.08.06, 18:20
            Wielkie dzięki:)
            • aneczkag1 Re: Lublin-dobry ginekolog 22.08.06, 18:50
              ja polecam Jacka TOMASZEWSKIEGO TO GINEKOLOG POLOZNIK I ENDOKRYNOLOG przyjmuje
              prywatnie w luxmedzie pracuje na Jaczweskiego wizyta w luxmedzie ok 70zl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka