nitka991 30.05.06, 13:59 Właśnie zamieszkała we mnie malutka istotka,poszukuje dobrego lekarza w Lublinie.Takiego,który poprowadzi ciążę,zrobi usg,będzie przy porodzie.Będę wdzięczna za wszelkie informacje typu: kto,gdzie,za ile? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: niedawny ojciec Re: Lublin-dobry ginekolog IP: 212.182.47.* 03.06.06, 16:33 podaję dane :dr med.Wojciech Wrona tel.kontaktowy 0601357639 - serdecznie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak tak Re: Lublin-dobry ginekolog IP: *.pl 02.07.06, 21:36 swietny lekarz! Odpowiedz Link Zgłoś
cota Re: Lublin-dobry ginekolog 04.07.06, 08:46 Ja chodzę do Bożeny Michalak, przyjmuje w Luxmedzie, jest ordynatorem traktu porodowego na Jaczewskeigo, super babka z duża wiedzą. Nie ma problemu z niczym. ma dużą wiedzę, jeśli coś mnie martwiło, a ona powiedziała, że będzie tak - to tak było. Czuje się bezpieczna. natomiast jest b. szczegółowa/opikuńcza - daje skierowana na wiele badań, ja robiłam z połowę tego ;), a jak coś jej się nie podoba to od razu kładzie do szpitala. Ma dużo pacjentek, ale pamięta co się działo u Ciebie itd. Wizyta 80 zł, na pewno warta tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weaba dr Jacek Robak IP: *.devs.futuro.pl 01.08.06, 16:52 Polecam doktora Robaka z całego serca. Pracuje w Lux Medzie oraz w szpitalu na Staszica na patologii ciąży. To bardzo zdolny lekarz z wielkim sercem, prowadzi badania ciążowe, doskonale sprawdza sie jako ginekolog. Jeszcze żadna pacjentka się na nim nie zawiodła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmw Re: dr Jacek Robak IP: *.chello.pl 02.08.06, 18:52 Popieram i również bardzo go polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
avea Re: Lublin-dobry ginekolog 01.08.06, 23:30 dr. Jacek Robak. Też polecam, bez najmniejszych zastrzeżeń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenka Re: Lublin-dobry ginekolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.06, 20:33 tez polecam dr Michalak, chodze do niej, jest bardzo sympatyczna, udziela wielu informacji, o wszystkim Ci mowi Odpowiedz Link Zgłoś
beetaxa Re: Lublin-dobry ginekolog 14.08.06, 11:15 dziękuę bardzo za podjecie takiego tematu, Skorzystam z tych opinii i porad teraz, gdy jestem w 7 tygodniu ciąży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdrówka życzę:) Re: Lublin-dobry ginekolog IP: *.pronet.lublin.pl 14.08.06, 23:12 A możecie polecić jakiegoś gina w Lublinie na nie ciążowe wizyty? Od pewnego czasu biegam po lekarzach z bólami w okolicy jajników i żaden nie może zdiagnozować. Stan zapalny odpada, może endometrioza, a może PCOS...nie chcę się leczyć może na to a może na to:/. Dlatego jesli macie namiary na skutecznego w leczeniu lekarza, będę bardzo wdzięczna. Z góry dzięki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malgos Re: Lublin-dobry ginekolog IP: *.it-net.pl 15.08.06, 11:03 Polecam dr Radomyskiego, ktory przyjmuje na Grażyny, nr 7434657. Ma super nowoczesny gabinet i jest swietnym specjalista. Przyjmuje glownie panstwowo. Bylam tylko raz prywatnie bo mu sie limit z Kasy Chorych skonczyl (tyle ma pacjentek :)) Mi tez polecila go kolezanka. Jak masz jeszce jakies pytania to postaram sie odpowiedziec. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdrówka życzę:) Re: Lublin-dobry ginekolog IP: *.pronet.lublin.pl 15.08.06, 18:20 Wielkie dzięki:) Odpowiedz Link Zgłoś
aneczkag1 Re: Lublin-dobry ginekolog 22.08.06, 18:50 ja polecam Jacka TOMASZEWSKIEGO TO GINEKOLOG POLOZNIK I ENDOKRYNOLOG przyjmuje prywatnie w luxmedzie pracuje na Jaczweskiego wizyta w luxmedzie ok 70zl Odpowiedz Link Zgłoś