Dodaj do ulubionych

Poszukiwany morderca Huberta

28.06.06, 11:50
Jezu, Bizon co ci na glowe upadlo???????
Nie moge pojac!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: anita Dureń, idiota, morderca, .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 16:51
      Taki młody sk.......... dożywocie!!!!
      Przed Hubertem całe życie, zawsze roześmiany, uczynny, miły i co??? Przez
      takiego imbecyla zmarł!
      Zgroza....
      • Gość: Post-it Re: Dureń, idiota, morderca .... IP: 132.170.51.* 28.06.06, 19:15
        A gdzie jest fotografia tego bandyty???
        • Gość: _ Re: Dureń, idiota, morderca .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 21:18
          Zdjęcie mordercy jest na głównej stronie dzisiejszego "Kuriera lubelskiego"
    • Gość: Windhoek Znam go IP: *.wieniawa.sdi.tpnet.pl 28.06.06, 21:42
      A ja go znałem- to brat mojej koleżanki z podstawówki.Ona jest na saksach w Uk,
      więc pewnie tam prysnął!
    • stachenka PSUJA 28.06.06, 22:03
      ... i wszystko jasne. Skłonności po mamie.
    • Gość: Bron Re: Poszukiwany morderca Huberta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 23:09
      nastkaa77 napisała:
      > Jezu, Bizon co ci na glowe upadlo???????
      > Nie moge pojac!!!!

Zdaje się, że paru innych rzeczy też nie możesz pojąć. Niestety, obecny system
      polityczno - ekonomiczny produkuje ludzi słabo pojmujących, za to bandytów w
      dużej ilości.
    • Gość: Ghost Re: Poszukiwany morderca Huberta IP: *.orange.pl 29.06.06, 23:10
      Społeczeństwu i tak jest ciężko przeżyć w obecnych realiach - dożywocie dle
      tego gościa to kolejne obciążenie. Bedziemy wszyscy utrzymywać mordercę przez
      następnych kilkadziesiąt lat? Jest kilka innych celów, na które można byłoby
      przeznaczyć pieniądze.
      • pastoraio Re: Poszukiwany morderca Huberta 02.07.06, 09:53
        wszystkich do najcięższych robót wysłać
        • fly_or_die Re: Poszukiwany morderca Huberta 02.07.06, 11:30
          coraz czesciej utwierdzam sie w przekonaniu ze w polsce powinna byc przywrocona
          kara smierci !!
    • Gość: :( Re: Poszukiwany morderca Huberta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 12:44
      bizon chlopie co ty narobiles !!!!!!! :((((( gralismy razem w pilke w szkole :(((((((( zmarnowales sobie zycie przez glupote, blad ktorego juz nigdy nie cofniesz :((((((
      • kakao2006 Taki chojrak z niego, a teraz się ukrywa?! 02.07.06, 17:52
        Zmarnował sobie życie? Ale żyje... A co ma powiedzieć chłopak którego pozbawił
        tego przywileju??!
        • Gość: dorota Re: Taki chojrak z niego, a teraz się ukrywa?! IP: 62.233.130.* 02.07.06, 20:03
          A niech sie ukrywa do konca zycia nawet.
          Takie zycie jest chyba gorsze od wymierzonej kary najdluzszego wiezienia.
          Niech siedzi jak mysz pod miotla,niech sie boi w kazdej minucie szmeru pod
          balkonem,rozmow pod drzwiami,przypadkowego spojrzenia obcej osoby.
          Niech juz za kare nigdy nie usiadzie z piwem na deptaku,niech zapomni co to
          weekend nad jeziorem,lubelskie puby i dyskoteki,co to normalne zycie mlodego
          czlowieka.
          Niech sie ukrywa i wiecznie boi,ze wpadnie.
          Nie mam wspolczucia dla mordercow,nie wierze w wiezienne resocjalizacje.
          Kropka.
          • Gość: maxi Re: Taki chojrak z niego, a teraz się ukrywa?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 20:20
            zakładasz, że on myśli głową... a on myśli nożem - i jest dalej niebezpieczny...
            • Gość: dorota Re: Taki chojrak z niego, a teraz się ukrywa?! IP: 62.233.130.* 02.07.06, 20:51
              Mam nadzieje,ze jesli nawet nocami przemyka gdzies pod murami,to bez noza.
              Jesli prawda jest, ze tak jak pisza jego znajomi,byl normalnym chlopakiem,to
              bedzie mial nauczke i wstret do noza do smierci.
              Inna rzecz to jak dlugo mozna ukrywac morderce bez wzbudzania podejrzen ?
              On i jego pomocnicy wpadna predzej niz pozniej,jednak wolalabym aby pozniej.
              • fly_or_die Re: Taki chojrak z niego, a teraz się ukrywa?! 02.07.06, 21:25
                smierc za smierc !!!
    • Gość: nico Re: Poszukiwany morderca Huberta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 16:26
      Wiemy,że ponoć uciekł do Anglii, więc za nim wystawią List Gończy, odpowiednia
      nagroda dla informatora i zaraz się znajdzie BIZON.
      • Gość: . Re: Poszukiwany morderca Huberta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 15:57
        smierc za smierc

to nie, jak ktos pisal' glupi blad', to nie on sobie zmarnowal zycie...
        bizon to ZWIERZE

zabil cudownego faceta. i dlatego czeka go kara. blad to mozna zrobic, jak sie
        za duzo wypije i sprowokuje bojke. NIE jak sie morduje kogos NOZEM, z
        premedztacja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zaczynam wierzyc w kare smierci.

jesli takie tempe bydle, takie zero moze po prostu pozbawic zycia kogos naprawde
        waqrtosciowego, a na koncu uciec, wstydzmy sie za nasz system prawny....
        • Gość: DAGMARA Re: Poszukiwany morderca Huberta IP: *.szwajcarska.pl 14.01.07, 11:11
          a JEB...AĆ CIE frajerze!!!

ŻYŁ ŻYJE i ŻYĆ BĘDZIE!

BIDI 3MAJ SIE! NIE DAJ SIE!

Jesteśmy z TOBĄ !
          Zobaczysz uda CI sie .. Dasz radę Słońce!

...
          SERDUCHO MI PĘKA...
          - i to nawet nie wiesz JAK BARDZO (...)

Wolałabym juz sama przez to przechodzić zamiast CIEBIE i
          gdybym tylko mogła od razu zamienilabym sie z TOBĄ na miejsca !
          ... Jeśli będzie CI źle i smutno albo poczujesz się samotny to pomyśl o tym, że mimo że daleko...
          - to ZAWSZE jest ktoś komu strasznie CIEBIE brak ,
          ktoś kto cały czas myśli i pamięta o TOBIE i
          Całym-Calusieńkim sercem jest z TOBĄ !

Szczerze wierzę że będzie dobrze! Bo będzie napewno !!
          Chociaz i tak mimo wszystko nie potrafię i nigdy nie będę w stanie, pogodzić się z tym że akurat CIEBIE musiało to wszystko spotkać!!
          Nie zasłużyłeś na to i nie powinno sie to stać...!
          Nie daj z siebie zrobić kogoś kim nie jesteś i kogo chcą z CIEBIE zrobić , Nie daj się zmienić i nie zatrać w sobie tych wartosci ktorymi sie kierowałeś w życiu...
          Pozostań takim człowiekiem jakim byłes - o dobrym serduszku !!
          (...) Dziękuję za wszystkie rozmowy... -wbrew pozorom każda z nich- tak naprawdę- trafiała do mnie i dużo dla mnie znaczyła... docenialam każde TWOJE słowo i rade... nie okazywałam tego...bo..bo nie ,bo nie umialam ale wziełam sobie wszystko co mowiles do serca.. Własnie tego było mi wtedy trzeba dlatego THX skarbie raz jeszcze.zwłaszcza teraz ma to duze znaczenie dla mnie..zreszta to chyba nic nowego,zawsze wszystko zyskuje na wartosci i jest doceniane dopiero gdy się to coś/kogoś utraci. Haha o malo się w Tobie nie zakochalam ;-D
          Nie odpowiesz mi na to co pisze..ale w moim serduszku i pamięci będziesz i tak zawsze! Zawsze będę po Twojej stronie pamietaj! I mimo ze jestes zdany na siebie tak naprawde to mimo wszystko nie jestes sam! I tak już zostanie do konca!!! Sa osoby które wierza ze będzie dobrze i są z Tobą calym sercem! 3maj się i nie daj się!! Będzie dobrze zobaczysz! I wszystko się jakoś uloży! -jeszcze się kiedys napijemy..;-) Elo Wariat;-) uważaj i dbaj o siebie!! Będzie dobrze!;-) kocham Was wariaty.
          Dagmara
          • Gość: cytcyt Dagmaro, daleko masz do lekarza? IP: *.ismedia.pl 14.01.07, 19:23
            Postrzępiło cię?
            • Gość: daga Re: Dagmaro, daleko masz do lekarza? IP: *.szwajcarska.pl 30.03.07, 16:41
              postrzepilo i to konkretnie haha a do tego lekarze to mam taki kawal ze poki co sie nie wybieram haha.
    • Gość: qq Re: Poszukiwany morderca Huberta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 22:23
      tu
      www.kurierlubelski.pl/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=28672&mode=thread&order=0&thold=0

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka