dociek 14.02.03, 01:42 www.smiliegenerator.de/s6/smilies-948.png Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rena_gd Re: TYLKO DLA PAŃ 14.02.03, 02:02 Podziękowania.... rena doćkowi się kłania...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
lodbrok Re: TYLKO DLA PAŃ 14.02.03, 08:51 Dociek nie poznaję cię:-)). Ale tak trzymaj. Pozdrówka. Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: TYLKO DLA PAŃ 14.02.03, 09:40 lodbrok napisał: > Dociek nie poznaję cię:-)). Ale tak trzymaj. Pozdrówka. Ach ta ciekawość ciekawość... hmmm TYLKO DLA PAŃ;)).... chyba, że o czymś nie wiem panie Lodbrok;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: TYLKO DLA PAŃ IP: 62.233.194.* 14.02.03, 10:58 " Rżnij Walenty, rżnij od ucha, gęśle smyckiem przy tym całuj" - syćkim Paniom i Panienkom - i nie załuj!!! Dzięki, ale gdzie ten Walenty? Kto teroz w dzisiejsych casach nosi to imie, he? Odpowiedz Link Zgłoś
lodbrok Re: TYLKO DLA PAŃ 14.02.03, 14:35 Ciekawość to pierwszy stopień do poznania! Na pewno Reno są rzeczy których nie wiesz, ale sprowokować się nie dam!:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: TYLKO DLA PAŃ 15.02.03, 15:04 lodbrok napisał: > Ciekawość to pierwszy stopień do poznania! Na pewno Reno są rzeczy których nie wiesz, ale sprowokować się nie dam!:-)) No i co mi przyszło... ja tu jakieś delikatne żarciki, a od prowokatorek mnie wyzywają... ech... co za życie, co za życie;))) A tak naprawdę to jest niewiele rzeczy, które wiem... ;(( Odpowiedz Link Zgłoś
lodbrok Re: TYLKO DLA PAŃ 15.02.03, 23:15 no wiesz co Rena! Jeszcze nigdy na forum nikogo nie zwyzywałem, więc jakbym mógł to zrobić tak sympatycznej osobie jak ty:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: TYLKO DLA PAŃ 16.02.03, 12:05 lodbrok napisał: > no wiesz co Rena! Jeszcze nigdy na forum nikogo nie zwyzywałem, więc jakbym > mógł to zrobić tak sympatycznej osobie jak ty:-)) Tak mi mów.. tak mi dobrze;))) Pozdrawiam niezwyzywana rena;))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: TYLKO DLA PAŃ 14.02.03, 17:07 I ja dziekuje. Zjadam mandarynki na Walentynki:) Odpowiedz Link Zgłoś