jkz27 03.08.06, 21:01 Witam Poszukuję dobrego ginekologa, ktory by poprowadził moją ciążę i chciałabym sie dowiedzieć co sądzicie ginekologach z sanitasu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lublinianka Re: sanitas-ginekolodzy IP: 80.51.33.* 11.08.06, 11:02 Byłam u pana Kota. Mało komunikatywny, trzeba informacje wyciągać, badanie mało przyjemne. Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: sanitas-ginekolodzy IP: *.nat.renicom.pl 11.08.06, 22:56 A ja odniosłam inne wrażenie... Badanie zazwyczaj jest mało przyjemne, nie tylko u tego lekarza... Ale wg mnie komunikatywny i konkretny. Może trafiłaś na gorszy dzień. Ja byłam kilka razy i zawsze jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga27 Re: sanitas-ginekolodzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.06, 15:07 Ja także byłam u dr Kota już kilka razy (ciąża) i za każdym razem był bardzo miły. Cierpliwie odpowiada na wszystkie moje wątpliwości. Póki co będę nadal do niego chodziła. Ponadto sanitas ma światny sprzęt do USG. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: camaaa Re: sanitas-ginekolodzy IP: *.centertel.pl 12.09.06, 16:40 ja zapisałam sie do dr orzelskiej, czy ktoś moze udzielic mi informacji na jej temat? proszę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malinka Re: sanitas-ginekolodzy IP: 62.233.130.* 12.09.06, 22:18 Czy na pewno do PANI? Bo wydaje mi sie, że jeśli ginekolog, to raczej PAN dr Orzelski. Jesli chodzi o PANA, to spoko- jest OK :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: camaaa Re: sanitas-ginekolodzy IP: *.centertel.pl 13.09.06, 14:23 tak to jest pani doktor muszyńska-orzelska, czy ktos by mógł udzielic mi info na jej temat...bardzo proszę.... Odpowiedz Link Zgłoś