Dodaj do ulubionych

www.lwow.com.pl

IP: *.dip.t-dialin.net 15.02.03, 02:54
.
Obserwuj wątek
    • lucy_z Re: www.lwow.com.pl 20.02.03, 12:15
      Stronkę tę znam. Od czasu do czasu tu wchodzę. Śliczna!!!!!:)
    • Gość: Casey Re: www.lwow.com.pl IP: *.proxy.aol.com 28.05.03, 04:20
      www.e-wiersze.prv.pl
      • rena_gd poezja... 28.05.03, 13:55
        nie mogę się oderwać od czytania... toszzz ja w pracy jestem.. proszę więcej
        takich linków nie podawać...
        a poważnie... dziękuję;))
        • Gość: Casey Re: poezja... IP: *.proxy.aol.com 30.05.03, 03:53
          rena_gd napisała:

> nie mogę się oderwać od czytania... toszzz ja w pracy jestem.. proszę więcej
          > takich linków nie podawać...
          > a poważnie... dziękuję;))

.....i cos po Bozemu;))

www.Biblia.pl
          • rena_gd zaskoczenie;)) 30.05.03, 13:39
            Gość portalu: Casey napisał:

> .....i cos po Bozemu;))
            >
            > www.Biblia.pl

Najpierw byłam zaskoczona, że nawet w necie można poczytać Biblię... ale teraz
            stwierdziłam, że to chyba dobrze, że się tu pojawiła... szczególnie ważne to
            jest dla młodego pokolenia i dla tych którzy dużo czasu spędzają przed
            komputerem...
            zajrzałam na tę stronkę, bardzo dobrze zrobiona i będę pewnie często korzystać,
            ale zdecydowanie nie w godzinach pracy... wieczorowa pora będzie w sam raz;))

znowu dziękuję, niezalogowanemu... hmmm gdyby nie wątek "Casey" nadal bym nie
            wiedziała, któż pan;))

Pozdrawiam i dzięki;))
            Rena
            • Gość: Casey Re: zaskoczenie?.....Czym? IP: *.proxy.aol.com 31.05.03, 01:03
              rena_gd napisała:

> Najpierw byłam zaskoczona, że nawet w necie można poczytać Biblię... ale
              teraz
              > stwierdziłam, że to chyba dobrze, że się tu pojawiła... szczególnie ważne to
              > jest dla młodego pokolenia i dla tych którzy dużo czasu spędzają przed
              > komputerem...
              > zajrzałam na tę stronkę, bardzo dobrze zrobiona i będę pewnie często
              korzystać,
              >
              > ale zdecydowanie nie w godzinach pracy... wieczorowa pora będzie w sam raz;))
              >
              > znowu dziękuję, niezalogowanemu... hmmm gdyby nie wątek "Casey" nadal bym nie
              > wiedziała, któż pan;))
              >
              > Pozdrawiam i dzięki;))
              > Rena

Nie dane mi bylo poznac Biblie za mlodu. Katechizm mial byc wystarczajacy.
              Zas teraz patrzy sie na to wszystko z innego punktu widzenia, zas czyta z
              ciekawosci co i gdzie jest cos pokrecone;))
              Pozdr. Casey.
              • rena_gd drobne wyjaśnienie powodu mego zaskoczenia;)) 31.05.03, 01:27

> Nie dane mi bylo poznac Biblie za mlodu. Katechizm mial byc wystarczajacy.
                > Zas teraz patrzy sie na to wszystko z innego punktu widzenia, zas czyta z
                > ciekawosci co i gdzie jest cos pokrecone;))
                > Pozdr. Casey.

powiem szczerze, że ja nie znam Biblii wcale... nie poznałam ani za młodu ani
                na starość... może jeszcze zdążę?? I kto by pomyślał, że to będzie możliwe
                dzięki internetowi;))

a zaskoczona byłam obecnością jej całej treści w necie i twoim podwójnym
                wcieleniem też;))

pozdrawiam nocnie
                Rena
                • Gość: Casey Re: Podwojne wcielenie.............. IP: *.proxy.aol.com 01.06.03, 02:06
                  .....te drugie zwane dusza mam podobno od urodzenia;)))
                  • rena_gd Re: Podwojne wcielenie.............. 01.06.03, 20:35

> .....te drugie zwane dusza mam podobno od urodzenia;)))

podobno?? sprawdzałeś?? czyli dusza to kaz133 czy casey??:))
                    • Gość: Casey Re: Podwojne wcielenie.............. IP: *.proxy.aol.com 02.06.03, 00:25
                      rena_gd napisała:

> Gość portalu: Casey napisał:
                      >
                      > > .....te drugie zwane dusza mam podobno od urodzenia;)))
                      >
                      >
                      > podobno?? sprawdzałeś?? czyli dusza to kaz133 czy casey??:))

Trudno powiedziec jakie miala imie w innym wcieleniu przed reinkarnacja.
                      I o ile to jest mozliwe jak to niektorzy wierza;)))
                      • rena_gd Reinkarnacja... 02.06.03, 11:01

>
                        > Trudno powiedziec jakie miala imie w innym wcieleniu przed reinkarnacja.
                        > I o ile to jest mozliwe jak to niektorzy wierza;)))

Jeśli wierzysz... to proszę mnie miło traktować... to zaprocentuje w następnym
                        wcieleniu;))
                        A i ja się będę uśmiechać do pana... i to już w tym wcieleniu;))
                        • Gość: Casey Re: Reinkarnacja... IP: *.proxy.aol.com 03.06.03, 03:23
                          rena_gd napisała:

> Jeśli wierzysz... to proszę mnie miło traktować... to zaprocentuje w
                          następnym
                          > wcieleniu;))
                          > A i ja się będę uśmiechać do pana... i to już w tym wcieleniu;))

Nie licze na to co bedze potem;))))))
                          Wole przyjmowac usmiechy juz teraz;)))

www.viewzone.com/abraham2.html
                          Tu znow koluja ze indyjski Brachma i Abracham to jedna i ta sama osoba;))))
                          i jak tu wierzyc naszym.......;)))))
                          Pozdr. Casey
                          • Gość: Casey Re: Cos dla relaksu......... IP: *.proxy.aol.com 04.06.03, 01:29
                            www.maylin.net/Fireworks2.html
                            • Gość: Casey Re: Cos dla relaksu......... IP: *.proxy.aol.com 04.06.03, 01:37
                              Nie dodalem, ze gdy pokaze sie czarny ekran, nalezy podkrecic glos do oporu i
                              klikac w dowolne miejsce ekranu. Im szybciej tym lepszy efekt;))))
                              • lucy_z Re: Cos dla relaksu......... 10.06.03, 15:02
                                Postrzelałam sobie trochę:))
                                • Gość: Casey Re: Cos dla relaksu......... IP: *.proxy.aol.com 04.07.03, 06:53
                                  www.maryja.org/tajemnice/proroctwa.html
                                  www.maryja.org/historiakosciola.html
                                  www.maryja.org/rozpusta.html
                                  • lucy_z Re: Cos dla relaksu......... 04.07.03, 12:53
                                    Kazik, co Ty po nocach nie sypiasz?
                                    Do pracy pójdziesz nieprzytomny;)))
                                    • kaz133 Re: Dzien Niepodleglosci - Urodziny USA 05.07.03, 04:55
                                      lucy_z napisała:

> Kazik, co Ty po nocach nie sypiasz?
                                      > Do pracy pójdziesz nieprzytomny;)))

E tam!
                                      U Was noc a u mnie wieczor;)))
                                      Poza tym mamy trzy dniowy weekend. Dzien Niepodleglosci.
                                      Mozna wiec i w nocy posiedziec;)
                                      Jest dopiero 10.55PM, a wiec Belissariusz juz druga godzine z Ewka baluje;))
                                      • rena_gd Re: Dzien Niepodleglosci - Urodziny USA 07.07.03, 11:30
                                        kaz133 napisał:

> Poza tym mamy trzy dniowy weekend. Dzien Niepodleglosci.
                                        > Mozna wiec i w nocy posiedziec;)
                                        > Jest dopiero 10.55PM, a wiec Belissariusz juz druga godzine z Ewka baluje;))

A my zazdrościliśmy i czekaliśmy na relancję i... doczekaliśmy się;))
                                        A ty kiedy się spotkasz z nami coooo??
                                        • Gość: Casey Re: Dzien Niepodleglosci - Urodziny USA IP: *.proxy.aol.com 08.07.03, 01:48
                                          rena_gd napisała:

> A my zazdrościliśmy i czekaliśmy na relancję i... doczekaliśmy się;))
                                          > A ty kiedy się spotkasz z nami coooo??

Trudno to okreslic.
                                          Zgodnie z postepem matematycznym ostatnia wizyta w kraju byla po 14-tu latach;).
                                          Nastepna, kto wie?. Moze na jakas wycieczke kiedys sie zalapie, bo wlasciwie
                                          nie mam do kogo;)))

Casey
                                          • rena_gd wycieczka do Polski;)) 24.07.03, 12:02

>> Moze na jakas wycieczke kiedys sie zalapie, bo wlasciwie nie mam do kogo;)))
                                            >
                                            > Casey

ekhmmmm mamy sie czuc obrazeni??;))
                                            • Gość: Casey Re: wycieczka do Polski;)) IP: *.proxy.aol.com 25.07.03, 02:48
                                              rena_gd napisała:

> ekhmmmm mamy sie czuc obrazeni??;))

Czemu? - mialem na mysli rodzine;)))
                                              • rena_gd wycieczka do Polski;)) byla?? (n/t) 01.10.03, 13:39
                                                • Gość: Casey Re: wycieczka do Polski?-bedzie;))) IP: *.75.78.253.Dial1.Weehawken.Level3.net 02.10.03, 02:50
                                                  • rena_gd kiedy??? n/t 10.10.03, 13:08
                                                  • Gość: Casey Re: Ot, to jest pytanie!!! IP: *.75.66.169.Dial1.Weehawken.Level3.net 12.10.03, 01:20
                                                    Wkrotce, niedlugo, kiedys tam???????
                                                  • rena_gd Ot, to jest odpowiedz!!! 13.10.03, 14:08

> Wkrotce, niedlugo, kiedys tam???????

dyplomata:))) boisz sie mnie;))
                                                  • Gość: Casey Re: Ja niczego.... IP: *.245.113.162.Dial1.Weehawken1.Level3.net 14.10.03, 03:14
                                                    ...........sie nie boje
                                                    Chocby (....)to dostoje;))))

A wlasciwie to nie mam narazie zadnych planow na przyszlosc;)))
                                                    A i na urlop tez trzeba sie wpierw zasluzyc.

Casey
                                                  • rena_gd ja tez niczego....;)) 15.10.03, 09:51
                                                    Gość portalu: Casey napisał(a):

> A wlasciwie to nie mam narazie zadnych planow na przyszlosc;)))
                                                    > A i na urlop tez trzeba sie wpierw zasluzyc.
                                                    >
                                                    > Casey

ech... a ja juz myslalam, ze bede miala super pretekst do odwiedzenia
                                                    rodzinnych stron;))
                                                    pozdrowionka i pracuj szybko na ten urlop;))
                                                  • Gość: janusz Re:Pozdrowienia z Zamościa IP: *.aster.pl / *.acn.pl 21.10.03, 22:39
                                                    Pozdrawiam Was z sąsiedniego miasta Arkad. COś u Was zastój , nie piszecie:-(,
                                                    nic ciekawego nie dzieje się w Waszym mieście?
                                                    Byłem tam niedawno ( jakieś kilka dobrycg miesięcy!) i musze powiedzieć , że
                                                    to miasto zrobiło na mnie bardzo pozytywne wrażenie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka