Gość: . IP: *.dip.t-dialin.net 15.02.03, 02:54 . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucy_z Re: www.lwow.com.pl 20.02.03, 12:15 Stronkę tę znam. Od czasu do czasu tu wchodzę. Śliczna!!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Casey Re: www.lwow.com.pl IP: *.proxy.aol.com 28.05.03, 04:20 www.e-wiersze.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd poezja... 28.05.03, 13:55 nie mogę się oderwać od czytania... toszzz ja w pracy jestem.. proszę więcej takich linków nie podawać... a poważnie... dziękuję;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Casey Re: poezja... IP: *.proxy.aol.com 30.05.03, 03:53 rena_gd napisała: > nie mogę się oderwać od czytania... toszzz ja w pracy jestem.. proszę więcej > takich linków nie podawać... > a poważnie... dziękuję;)) .....i cos po Bozemu;)) www.Biblia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd zaskoczenie;)) 30.05.03, 13:39 Gość portalu: Casey napisał: > .....i cos po Bozemu;)) > > www.Biblia.pl Najpierw byłam zaskoczona, że nawet w necie można poczytać Biblię... ale teraz stwierdziłam, że to chyba dobrze, że się tu pojawiła... szczególnie ważne to jest dla młodego pokolenia i dla tych którzy dużo czasu spędzają przed komputerem... zajrzałam na tę stronkę, bardzo dobrze zrobiona i będę pewnie często korzystać, ale zdecydowanie nie w godzinach pracy... wieczorowa pora będzie w sam raz;)) znowu dziękuję, niezalogowanemu... hmmm gdyby nie wątek "Casey" nadal bym nie wiedziała, któż pan;)) Pozdrawiam i dzięki;)) Rena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Casey Re: zaskoczenie?.....Czym? IP: *.proxy.aol.com 31.05.03, 01:03 rena_gd napisała: > Najpierw byłam zaskoczona, że nawet w necie można poczytać Biblię... ale teraz > stwierdziłam, że to chyba dobrze, że się tu pojawiła... szczególnie ważne to > jest dla młodego pokolenia i dla tych którzy dużo czasu spędzają przed > komputerem... > zajrzałam na tę stronkę, bardzo dobrze zrobiona i będę pewnie często korzystać, > > ale zdecydowanie nie w godzinach pracy... wieczorowa pora będzie w sam raz;)) > > znowu dziękuję, niezalogowanemu... hmmm gdyby nie wątek "Casey" nadal bym nie > wiedziała, któż pan;)) > > Pozdrawiam i dzięki;)) > Rena Nie dane mi bylo poznac Biblie za mlodu. Katechizm mial byc wystarczajacy. Zas teraz patrzy sie na to wszystko z innego punktu widzenia, zas czyta z ciekawosci co i gdzie jest cos pokrecone;)) Pozdr. Casey. Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd drobne wyjaśnienie powodu mego zaskoczenia;)) 31.05.03, 01:27 Gość portalu: Casey napisał: > Nie dane mi bylo poznac Biblie za mlodu. Katechizm mial byc wystarczajacy. > Zas teraz patrzy sie na to wszystko z innego punktu widzenia, zas czyta z > ciekawosci co i gdzie jest cos pokrecone;)) > Pozdr. Casey. powiem szczerze, że ja nie znam Biblii wcale... nie poznałam ani za młodu ani na starość... może jeszcze zdążę?? I kto by pomyślał, że to będzie możliwe dzięki internetowi;)) a zaskoczona byłam obecnością jej całej treści w necie i twoim podwójnym wcieleniem też;)) pozdrawiam nocnie Rena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Casey Re: Podwojne wcielenie.............. IP: *.proxy.aol.com 01.06.03, 02:06 .....te drugie zwane dusza mam podobno od urodzenia;))) Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Podwojne wcielenie.............. 01.06.03, 20:35 Gość portalu: Casey napisał: > .....te drugie zwane dusza mam podobno od urodzenia;))) podobno?? sprawdzałeś?? czyli dusza to kaz133 czy casey??:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Casey Re: Podwojne wcielenie.............. IP: *.proxy.aol.com 02.06.03, 00:25 rena_gd napisała: > Gość portalu: Casey napisał: > > > .....te drugie zwane dusza mam podobno od urodzenia;))) > > > podobno?? sprawdzałeś?? czyli dusza to kaz133 czy casey??:)) Trudno powiedziec jakie miala imie w innym wcieleniu przed reinkarnacja. I o ile to jest mozliwe jak to niektorzy wierza;))) Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Reinkarnacja... 02.06.03, 11:01 Gość portalu: Casey napisał: > > Trudno powiedziec jakie miala imie w innym wcieleniu przed reinkarnacja. > I o ile to jest mozliwe jak to niektorzy wierza;))) Jeśli wierzysz... to proszę mnie miło traktować... to zaprocentuje w następnym wcieleniu;)) A i ja się będę uśmiechać do pana... i to już w tym wcieleniu;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Casey Re: Reinkarnacja... IP: *.proxy.aol.com 03.06.03, 03:23 rena_gd napisała: > Jeśli wierzysz... to proszę mnie miło traktować... to zaprocentuje w następnym > wcieleniu;)) > A i ja się będę uśmiechać do pana... i to już w tym wcieleniu;)) Nie licze na to co bedze potem;)))))) Wole przyjmowac usmiechy juz teraz;))) www.viewzone.com/abraham2.html Tu znow koluja ze indyjski Brachma i Abracham to jedna i ta sama osoba;)))) i jak tu wierzyc naszym.......;))))) Pozdr. Casey Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Casey Re: Cos dla relaksu......... IP: *.proxy.aol.com 04.06.03, 01:29 www.maylin.net/Fireworks2.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Casey Re: Cos dla relaksu......... IP: *.proxy.aol.com 04.06.03, 01:37 Nie dodalem, ze gdy pokaze sie czarny ekran, nalezy podkrecic glos do oporu i klikac w dowolne miejsce ekranu. Im szybciej tym lepszy efekt;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Cos dla relaksu......... 10.06.03, 15:02 Postrzelałam sobie trochę:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Casey Re: Cos dla relaksu......... IP: *.proxy.aol.com 04.07.03, 06:53 www.maryja.org/tajemnice/proroctwa.html www.maryja.org/historiakosciola.html www.maryja.org/rozpusta.html Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Cos dla relaksu......... 04.07.03, 12:53 Kazik, co Ty po nocach nie sypiasz? Do pracy pójdziesz nieprzytomny;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kaz133 Re: Dzien Niepodleglosci - Urodziny USA 05.07.03, 04:55 lucy_z napisała: > Kazik, co Ty po nocach nie sypiasz? > Do pracy pójdziesz nieprzytomny;))) E tam! U Was noc a u mnie wieczor;))) Poza tym mamy trzy dniowy weekend. Dzien Niepodleglosci. Mozna wiec i w nocy posiedziec;) Jest dopiero 10.55PM, a wiec Belissariusz juz druga godzine z Ewka baluje;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Dzien Niepodleglosci - Urodziny USA 07.07.03, 11:30 kaz133 napisał: > Poza tym mamy trzy dniowy weekend. Dzien Niepodleglosci. > Mozna wiec i w nocy posiedziec;) > Jest dopiero 10.55PM, a wiec Belissariusz juz druga godzine z Ewka baluje;)) A my zazdrościliśmy i czekaliśmy na relancję i... doczekaliśmy się;)) A ty kiedy się spotkasz z nami coooo?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Casey Re: Dzien Niepodleglosci - Urodziny USA IP: *.proxy.aol.com 08.07.03, 01:48 rena_gd napisała: > A my zazdrościliśmy i czekaliśmy na relancję i... doczekaliśmy się;)) > A ty kiedy się spotkasz z nami coooo?? Trudno to okreslic. Zgodnie z postepem matematycznym ostatnia wizyta w kraju byla po 14-tu latach;). Nastepna, kto wie?. Moze na jakas wycieczke kiedys sie zalapie, bo wlasciwie nie mam do kogo;))) Casey Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd wycieczka do Polski;)) 24.07.03, 12:02 Gość portalu: Casey napisał: >> Moze na jakas wycieczke kiedys sie zalapie, bo wlasciwie nie mam do kogo;))) > > Casey ekhmmmm mamy sie czuc obrazeni??;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Casey Re: wycieczka do Polski;)) IP: *.proxy.aol.com 25.07.03, 02:48 rena_gd napisała: > ekhmmmm mamy sie czuc obrazeni??;)) Czemu? - mialem na mysli rodzine;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Casey Re: wycieczka do Polski?-bedzie;))) IP: *.75.78.253.Dial1.Weehawken.Level3.net 02.10.03, 02:50 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Casey Re: Ot, to jest pytanie!!! IP: *.75.66.169.Dial1.Weehawken.Level3.net 12.10.03, 01:20 Wkrotce, niedlugo, kiedys tam??????? Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Ot, to jest odpowiedz!!! 13.10.03, 14:08 Gość portalu: Casey napisał: > Wkrotce, niedlugo, kiedys tam??????? dyplomata:))) boisz sie mnie;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Casey Re: Ja niczego.... IP: *.245.113.162.Dial1.Weehawken1.Level3.net 14.10.03, 03:14 ...........sie nie boje Chocby (....)to dostoje;)))) A wlasciwie to nie mam narazie zadnych planow na przyszlosc;))) A i na urlop tez trzeba sie wpierw zasluzyc. Casey Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd ja tez niczego....;)) 15.10.03, 09:51 Gość portalu: Casey napisał(a): > A wlasciwie to nie mam narazie zadnych planow na przyszlosc;))) > A i na urlop tez trzeba sie wpierw zasluzyc. > > Casey ech... a ja juz myslalam, ze bede miala super pretekst do odwiedzenia rodzinnych stron;)) pozdrowionka i pracuj szybko na ten urlop;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Re:Pozdrowienia z Zamościa IP: *.aster.pl / *.acn.pl 21.10.03, 22:39 Pozdrawiam Was z sąsiedniego miasta Arkad. COś u Was zastój , nie piszecie:-(, nic ciekawego nie dzieje się w Waszym mieście? Byłem tam niedawno ( jakieś kilka dobrycg miesięcy!) i musze powiedzieć , że to miasto zrobiło na mnie bardzo pozytywne wrażenie. Odpowiedz Link Zgłoś