Gość: MAGDA IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 25.02.03, 08:39 DZIWNE, BARDZO DZIWNE. JA DALEJ UFAM "LUBELLI" I BĘDĘ KUPOWAŁA ICH SMACZNE WYROBY. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lojalny konsument Re: Płatki do wymiany IP: *.mbms.com.pl / 192.168.5.* 25.02.03, 09:52 Zastanawiam się czy "oburzony konsument" ze Szczecina pracuje dla konkurencji ??? To niemożliwe, aby tak szczelnie zamknięta kapsułka otworzyła się sama, chyba, że "pomógł" jej w tym ktoś z zewnątrz !!! Jedynym zarzutem do tej pomysłowej akcji promocyjnej może być fakt, iż kapsułki otwierają się zbyt ciężko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda.L Re: Płatki do wymiany IP: *.mieszkanie.lublin.pl 25.02.03, 11:14 Produkty Lubelli sa oki, a pan konsument ze Szczecina powinien bardziej zwracac uwage na to co sypie swojemu dziecku do miski, pewnie sypal platki a rownoczesnie ogladal jakas ciekawa gazetke. Ja tez mam dziecko i jezeli jestem swiadoma ze w dnauym opakowaniu moze byc jakas zabawaka, to po prostu sprawdazm opakowanie po jego otworzeniu. Sprawa wydaje mi sie jasna, szkoda ze przez nieuwaznego tatuska Lubella ma klopoty. Odpowiedz Link Zgłoś
telek_ Szkodliwe płatki do niczego 25.02.03, 11:41 Napiszmy sobie szczerze: skoro producent nie dba o konsumenta to niech robi to Sanepid! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lubelak Re: Płatki do wymiany IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 25.02.03, 11:43 Uwazam pomysl Lubelli za bardzo udany, a zajac raczej trzeba by sie niefrasobliwym tatuskiem ze Szczecina!Jak mozna nie zauwazyc zabawki (!), wcale nie mikroskopijnej w podawanym dziecku posilku! Ale ojciec... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ojciec z Warszawy Re: Płatki do wymiany IP: *.mieszkanie.lublin.pl 25.02.03, 14:26 Pomysl Lubelli z umieszczanymi zabawkami w opakowaniach z platkami jest bardzo fajny , sami mamy juz w domu kilka figurek mlekołakow. Moim zdaniem sanepid powinien zglosic do odpowiedniej instytucji niefrasobliwego tatuska. Sam jestem ojcem i nie wiem jak mozna nie zauwazyc w platkach zabawki ktora nie ma takich wymiarow zeby mozna bylo jej nie zauwazyc... nie wiem a moze ten tatusiek zbiera na nowy samochodzik albo pracuje dla konkurencji, no bo Jej zawsze szkoda ze ktos moglby miec lepiej. Do chrzanu z takimi tatuskami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Do Okulisty IP: *.mieszkanie.lublin.pl 25.02.03, 15:24 Ja to bym tego tatusia do okulisty wysłała. A zanim sie ma dzieci to trzeba pomysleć czy się nadajemy na rodziców, jak można nie zauwazyc zabawki w talerzu dziecka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re:Wycofano ze sprzedaży,,, IP: *.it-net.pl 25.02.03, 19:19 ...i słusznie! Mam mieszane uczucia, kiedy łączy się żywność z zabawkami z tworzywa sztucznego, większość tworzyw sztucznych nie nadaje się do przechowywania żywności i kontakt z nią także nie jest wskazany. Proponuję przestudiować chemię tworzyw sztucznych. Osobiście nigdy nie stosuję naczyń z tworzyw do przechowywania, do przyrządzania posiłków, poprostu u mnie w kuchni nie istnieją . Chemia to chemia, a producentom nie dowierzam, czy wyroby z nich spełniają określone normy dopuszczające je do przechowywania w nich żywności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re:Wycofano ze sprzedaży,,, IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 26.02.03, 15:11 Troszkę błędów się wkradło do artykułu nie Geralny tylko Główny Inspektor Sanitarny, a pani Witusik to kierownik odziału żyności i żywienia proszę o zwrócenie uwagi na takie błędy. A co do płatków to chyba rodzic był nieopowiedzialny zabawki wcale nie są takie małe i sa innego koloru niż płatki. Więcej rozsądku kochani rodzice. Odpowiedz Link Zgłoś