Gość: MLODA IP: *.telkab.pl 25.02.03, 17:34 CZY KTOS MI POMOZE? SZUKAM INF O KLUBIE PIŁKI NOŻNEJ W KTÓRYM GRAJĄ KOLESIE Z POLICJI Z LUBLINA . JESLI COS WIECIE DAJCIE ZNAĆ!!!!!! JEST MI TO STRASZNIE POTRZEBNE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mlody Re: HELP!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.03, 17:41 Hm, swego czasu jakas dziewczyna poszukiwala jakiegos bodaj ksiegarza, czy kelnera juz nie pamietam, a teraz poszukiwania pilkarzy.....hehehe o tempora o mores. pozdr. Mlody Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MLODA Re: HELP!!!!!!!!! IP: *.telkab.pl 25.02.03, 17:48 TAKIEJ DUPCI TEŻ BYS SZUKAŁ:)TO CO WIESZ COŚ CZY TYLKO SZUKASZ SOBIE RODZINY??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: HELP!!!!!!!!! IP: *.it-net.pl 25.02.03, 19:01 Gość portalu: MLODA napisał(a): > CZY KTOS MI POMOZE? SZUKAM INF O KLUBIE PIŁKI NOŻNEJ W KTÓRYM GRAJĄ KOLESIE Z > POLICJI Z LUBLINA . JESLI COS WIECIE DAJCIE ZNAĆ!!!!!! JEST MI TO STRASZNIE > POTRZEBNE Koleś z policji i taki niewdzięczny? Nie zostawił nawet adresu? Biedna, ty biedna, oj biedna! Będziemy szukać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MLODA Re: HELP!!!!!!!!! IP: *.telkab.pl 25.02.03, 19:23 DZIEKI!!! BYLE SZYBKO, BO DZIECKO NIE BEDZIE MIALO CO JESC :') A POWAZNIE TO PILNE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mlody Re: HELP!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.03, 20:08 Hm, no tak pilne pilne.... pozdr. Mlody Odpowiedz Link Zgłoś
lodbrok Re: HELP!!!!!!!!! 25.02.03, 21:56 Myślę że chodzi ci o ligę TKKF bo własnie w tej lidze grają drużyny zakładowe. Nie wiem czy Policjanci mają aktualnie swoją drużynę (a mieli na pewno), ale polecam wizytę w hali sportowej Politechniki Lubelskiej bo tam toczą się w sobotę i w niedzielę mecze tej ligi. Tam na pewno się dowiesz u organizatora (p. Zbigniew Furman organizował zawsze te rozgrywki)czy Policja ma swoją drużynę. Pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MLODA Re: HELP!!!!!!!!! IP: *.telkab.pl 26.02.03, 16:46 widze, ze sa jeszcze fajni goscie na tym swiecie :') dzieki, za pomoc. pokrece sie jeszcze w tym temacie, chetnie jednak bede oczekiwac na kolejne posty. thx jeszcze raz i pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MLODA Re: HELP!!!!!!!!! IP: *.telkab.pl 26.02.03, 16:48 Gość portalu: Mlody napisał(a): > Hm, no tak pilne pilne.... > pozdr. Mlody qui penis aqua turbant?... pzdr... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mlody Re: HELP!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.03, 17:07 Hheeh znalem jedna Mloda co mi tak mowila, hhehehe. pozdrawiam sedecznie. Mlody Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mloda Re: HELP!!!!!!!!! IP: *.telkab.pl 26.02.03, 17:14 obawiwam sie ze nie masz zielonego pojęcia co ci napisałam Pozdrawiwam :) Odpowiedz Link Zgłoś
hm` Re: HELP!!!!!!!!! 26.02.03, 17:17 Hn, skoro mowilem, ze pewna "niewiasta" mowila juz tak do mnie, to daje to chyba asumpt do konstatacji, ze wiem co napisalas. ;]] pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: HELP!!!!!!!!! IP: *.telkab.pl 26.02.03, 18:16 hm` napisał(a): > Hn, skoro mowilem, ze pewna "niewiasta" mowila juz tak do mnie, to daje to > chyba asumpt do konstatacji, ze wiem co napisalas. ;]] > pozdr. hm` o! to widze, ze konwersacja sie rozwija, ciekawe, ciekawe B) to mowisz, ze tylko "zeglarskie" powiedzonka do Ciebie przemawiaja, skoro pewna... dziewczyna musiala do Ciebie przemowic w ten sposob, he he. a cozes jej takiego powiedzial, jesli mozna wiedziec? :B Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm` Re: HELP!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.03, 18:42 Hheheeh, ironicznie niewiasta mowila, ironicznie.... ;]]] Ot tak sie droczyla swego czasu. ;] pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: HELP!!!!!!!!! IP: *.telkab.pl / 10.0.4.* 27.02.03, 18:21 ojej, nasze spoleczenstwo schodzi na psy... to juz tylko w ten sposob mozna sobie porzadnie poflirtowac?... poor boys... heh. wpolczucia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm` Re: HELP!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.03, 19:42 Hehheeh no coz, ona to byla misporozumienie, czyli nieporozumienie. ;]]] pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: HELP!!!!!!!!! IP: *.telkab.pl 28.02.03, 17:07 no cóz skoro tak mówisz... najwidoczniej miała jakieś powody pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mloda Re: HELP!!!!!!!!! IP: *.telkab.pl 28.02.03, 17:21 hej czy ktoś pamięta jeszcze o co się pytałam na samym początku tej miłej konwersacji????? może ktoś z Was coś wie jednak o tej drużynie ???? jak dotąd nic mi się nie udało znależć.Help!!!!!! bardzo mi na tym zależy pozdrawiam ;{ Odpowiedz Link Zgłoś
lodbrok Re: HELP!!!!!!!!! 01.03.03, 11:36 Przecież ci napisałem co możesz zrobić. Możesz wziąć jeszcze piątkowe wydanie kuriera lub gazety, tam czasem jest podawany terminarz meczy na weekend. Ale najlepiej się przejść i zapytać osobiście na hali.Pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: HELP!!!!!!!!! 01.03.03, 11:44 Trzeba było poszukać w sieci policji;)\ Poszukałam, oto ona. Teraz albo tam napisz, albo zadzwoń i dostaniesz odpowiedź. www.policja.lublin.pl/message.php?id=37 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mloda Re: HELP!!!!!!!!! IP: *.telkab.pl / 10.0.4.* 03.03.03, 17:36 dzięki za inf ale ja juz dawno temu byłam na tej stronie i tam nie ma zadnych konkretów a poza tym to nie chce sie za bardzo ujawniać i wzbudzać zainteresowanie i dlatego szukam inf wśród osób postronnych liczac ze ktos coś może wiedzieć.I jest jeszcze jeden problem-ja nie mieszkam w Lublinie wiec nie mogę isc osobiście i się pytać.Jakbyście cos wiedzieli dajcie znać!!! pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm` Re: HELP!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.03, 23:22 Kto szuka nie bladzi... powodzenia. pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
lodbrok Re: HELP!!!!!!!!! 05.03.03, 08:16 Na dowód tego że miałem rację, załączam artykulik: HALOWA PIŁKA NOŻNA. VII Mistrzostwa Lublina Zakładów Pracy. Piłkarze WBC nie będą się już liczyć w walce o tytuł mistrza Lublina. Bezpośrednie spotkanie Auto Lux Opla i w Lubzelu zadecyduje, która z drużyn zostanie mistrzem Lublina na rok 2003. Bankowcy przegrali 1:2 z Ipsoiure i odpadli z walki o tytuł mistrza. Liderem jest nadal Auto Lux Opel (27 punktów w 9 meczach), który wyprzedza Lubzel (24 pkt/8). Trzy ostatnie pozycje zajmują: Makro, Strażak i Policja. Ligę niżej pięć drużyn ma szansę na awans: Ducat II Service, Bobi Red, Świat Alkoholi, SPSK 4 i Solidarność. O utrzymanie walczą: Lpec, KMP Lublin, Plexi Art., Teltech i Polfa. III liga gra w turnieju pocieszenia, w finale którego zmierzą się MPWiK z Komplastem, a o III miejsce wystąpi ABC Herbapol z Dabo. Do II ligi awansowały już Aldik i Dabo. Wyniki ostatnich spotkań: Import-Export Pietras - MPWiK 0:3, Teltech - Rafaello 6:4, Dabo - Gazownia 4:3, Świat Alkoholi - KMP Lublin 7:0, Makro - Policja 5:2, TUS - WBC 0:3, Aldik - Komplast 1:3, Lubzel - Strażak 6:2, TUS - Ducat I Service 0:3, Komplast - Ryjek 9:2, ABC Herbapol - Ruch 3:2, MPWiK - Dabo 8:4, ABC Herbapol - Komplast 1:5, Solidarność - Polfa 11:1, Teltech - SPSK 4 0:2, Ipsoiure - WBC 2:1, Lpec - Bobi Red 3:5, Policja - Ipsoiure 2:8, TUS - Dziennik Wschodni 2:6, Świat Alkoholi - Plexi Art. 6:1. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mloda Re: HELP!!!!!!!!! IP: *.telkab.pl / 10.0.4.* 05.03.03, 16:56 a link?? w końcu ja szukam pewnego goscia a nie wyników - bo to mi nic nie daje Odpowiedz Link Zgłoś