leniak 12.09.06, 13:44 jest sonda na temat wyborów na prezydenta razem z moim oddano 999 głosów prowadzi Dariusz Sienkiewicz ale jest też 45 zwolenników Pruszkowskiego zapraszam do głosowania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leniak Re: Gazetowa sonda 12.09.06, 13:53 o ile dobrze identyfikuję Dariusza Sienkiewicza to jest on kandydatem Samoobrony i mieszkańcem Olszanki - fajne i ładne miejsce tuż koło Krzczonowa (robią tam fantastyczny wprost wyrób alkoholowy domowej produkcji, to tak na marginesie), niestety poza tym niewiele mi o nim wiadomo... Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Gazetowa sonda 12.09.06, 13:59 Samoobrona? Poważnie?!! ;) Oni już potrafią ten tego na necie? Szybko się uczą chłopaki. Pan "vice" jest tego przykładem. Myślałem, że Pan Dariusz jest aktualnie przypisany do któregoś z odłamów, odłamków czy też pokoleń po UD/KLD. Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Gazetowa sonda 12.09.06, 13:54 leniak napisał: > jest sonda na temat wyborów na prezydenta > razem z moim oddano 999 głosów > prowadzi Dariusz Sienkiewicz > ale jest też 45 zwolenników Pruszkowskiego > zapraszam do głosowania > Ciekawe, że dosłownie dwa-trzy dni temu czołowe miejsce na liście, z duża przewaga nad innymi zajmowała Sierakowska, a Sienkiewicz zaliczał się do outsiderów. Liberały zbiorowo rzucili się do klikania? Odpowiedz Link Zgłoś
leniak Re: Gazetowa sonda 12.09.06, 13:57 hmm skoro liberały to musi być chyba inny Sienkiewicz, mam widać spore braki... Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Gazetowa sonda 12.09.06, 14:00 Ustalmy, bo tak sobie strzeliłem... i sie pogubiłem. Napisał "Trylogię"? Odpowiedz Link Zgłoś
leniak Re: Gazetowa sonda 12.09.06, 14:03 no chyba o tego od trylogii chodzi bo za nic nie mogę znaleźć kto to... niby taki popularny a jakaś tajemnica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Gazetowa sonda IP: *.vlan60.dengo.lubman.net.pl 12.09.06, 14:37 dziwna ta sąda, poza tym na przykladzie tego calego Sienkiewicza choc za cholere nie wiem kto to jest, jak mozna dostac w ciagu 10sek az 20 glosów na ta sama osobe, nic dziwnego ze ma teraz ponad 460! - czyzby jakis przekret!!!?? Te wszystkie sondaze sa do dupy niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
leniak Re: Gazetowa sonda 12.09.06, 14:41 Z moich poszukiwań wynika że PO to Adam Wasilewski ex prorektor Politechniki Lubelskiej tu link z bliższym info serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,68586,3561644.html LPR to co jasne Andrzej Mańka przedstawiać chyba nie trzeba... nie mnie jest w Wikipedii: pl.wikipedia.org/wiki/Andrzej_Ma%C5%84ka Marian Kowalski to liberałowie czyli UPR - otwarty człowiek można znaleźć w sieci jego numer telefonu! ale strony nie ma Izabella Sierakowska to jak podejrzewałem cetrolew czyli SDRP/SLD/PD jest na Wikipedi: pl.wikipedia.org/wiki/Izabella_Sierakowska zatem Dariusz Sienkiewicz to zapewne Samoobrona coś w rodzaju linku jest tu : www.darsien.com/ składu dopełnie Andrzej Pruszkowski czyli PiS znalazł miejsce w Wikipedii: pl.wikipedia.org/wiki/Andrzej_Pruszkowski kandydat "nikt mi nie odpowiada" nie ma strony w sieci... Odpowiedz Link Zgłoś
leniak Re: Gazetowa sonda 12.09.06, 14:49 a propos tajemniczego Dariusza S. w google jest kopia jego strony tej w budowie i tam jest kilka informacji... tu jest link: 216.239.59.104/search?q=cache:g- AzsvbZPPsJ:www.darsien.com/prawybory.htm+Dariusz+sienkiewicz+o+mnie&hl=pl&gl=pl& ct=clnk&cd=1 Odpowiedz Link Zgłoś
leniak Re: Gazetowa sonda 12.09.06, 14:53 same problemy z tym Sienkiewiczem tu jest dobry link: 216.239.59.104/search? q=cache:bgmmiUGTgbAJ:www.darsien.com/omnie.htm+Dariusz+sienkiewicz+olszanka&hl=p l&gl=pl&ct=clnk&cd=2 tylko że się nie mieści w całości wrr.. Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Gazetowa sonda 12.09.06, 16:19 Czyli jako człowiek znikąd, możnaby domniemywać, że z Samobrony albo także z Pisu. A skoro wiadomo, że PiS to tragedia dla Lublina - Pruszkowski po raz n- ty, czyli pozostaje to pierwsze. ;p Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Gazetowa sonda 12.09.06, 16:20 Tylko skąd taka popularność?.... Dziedzic Wodza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Gazetowa sonda IP: *.vlan60.dengo.lubman.net.pl 12.09.06, 18:19 oj pewnie sam sobie glosy wpisuje, i wie jak to zrobic na jednym komputerze... Odpowiedz Link Zgłoś
4gwiazdki Re: Gazetowa sonda 12.09.06, 19:49 Sonda GW: Ździcho w pełni popiera kandydata Pruszkowskiego na prezydenta Lublina.A z sondażu GW wynika: Sondaż Na kogo głosowałbyś w wyborach prezydenta Lublina? 41% nikt mi nie odpowiada (157) 33% Izabella Sierakowska (127) 11% Adam Wasilewski (43) 8% Andrzej Pruszkowski (32) 3% Andrzej Mańka (11) 2% Marian Kowalski (7) 1% Dariusz Sienkiewicz (4) Liczba oddanych głosów: 381 Odpowiedz Link Zgłoś
4gwiazdki Re: Gazetowa sonda 12.09.06, 20:12 Sonda dzisiejsza: miasta.gazeta.pl/lublin/0,0.htmlSondaż Na kogo głosowałbyś w wyborach prezydenta Lublina? 46% Dariusz Sienkiewicz (505) 22% nikt mi nie odpowiada (239) 21% Izabella Sierakowska (224) 5% Adam Wasilewski (51) 4% Andrzej Pruszkowski (46) 1% Andrzej Mańka (14) 1% Marian Kowalski (10) Liczba oddanych głosów: 1089 Odpowiedz Link Zgłoś
leniak Re: Gazetowa sonda 12.09.06, 22:37 z tego wynika że szansę mają trzej pierwsi kandydaci... podoba mi się ten co nie odpowiada bo w końcu władzę wybierać mamy a ta jest ostatnio od tego żeby władać a nie żeby odpowiadać PiS też nie odpowiada ale włada... Odpowiedz Link Zgłoś
leniak Re: Gazetowa sonda 13.09.06, 13:18 cytat z Dziennika o majętności kandydatów: "W Lublinie największe oszczędności (150 tys. zł) ma Andrzej Wasilewski z Platformy Obywatelskiej. - Ale niedługo już ich nie będzie. Wydam je na mieszkanie dla syna - mówi Wasilewski, który sam ma pół bliźniaka. Ale w najbardziej komfortowych warunkach mieszka Izabella Sierakowska (SdPl). Jej dom wart jest 850 tys. zł. - Wszystko dlatego, że mam bardzo bogatego męża - mówi była posłanka. Niedawno przeszła na wcześniejszą emeryturę -2800 zł brutto miesięcznie. Z mężem odłożyła 70 tys. zł. Z oszczędnościami krucho jest za to u obecnego prezydenta Lublina, Andrzeja Pruszkowskiego. Może liczyć co najwyżej na debet w banku. Chociaż to on miał w ubiegłym roku najwyższy dochód spośród wszystkich kandydatów na prezydentów miast Lubelszczyzny - ponad 143 tys. złotych. W jednej trzeciej jest współwłaścicielem domu wartego ok. 400 tys. zł. Najgorzej w tym zestawieniu wypada kandydat Unii Polityki Realnej, który chce walczyć o fotel prezydenta Lublina - Marian Kowalski. Mieszka na 35 metrach kwadratowych, jeździ sześcioletnim fiatem seicento i odłożył zaledwie 1 tys. zł. - Proszę się nie martwić. Lodówkę mam pełną - mówi kandydat. Pracował na własną rękę. Najpierw prowadził sklep motoryzacyjny, później siłownię. - Nie pracowałem na urzędowych stanowiskach, płaciłem regularnie składki na ZUS i podatki, to mam tyle, ile mam. Ale nic nikomu nie jestem winien." Odpowiedz Link Zgłoś
4gwiazdki Re: Gazetowa sonda 13.09.06, 20:54 Autoreklama za pieniądze podatników rozpoczęta.nasz ukochany prezydent jak może tak sobie robi reklamę.A to zorganizuje dożynki (na które osobiście zaprasza),to znowu organizuje dla VIPów balety z jednoczesnym poszukiwaniem jelenia do postawienia wódki.Teraz znowu chce sobie zaskarbić łaski oo.Dominikanów (oberbiskupa już ma błogosławientwo).A jak działa Pruszkowski?: Ponad 300 tysięcy dla Dominikanów Lublin Samorząd województwa przekaże 320 tysięcy złotych na remont bazyliki Ojców Dominikanów w Lublinie. Dziś na terenie klasztoru przy ul. Złotej umowę w tej sprawie podpiszą marszałek Edward Wojtas i prezydent Lublina Andrzej Pruszkowski Pieniądze Dominikanie otrzymają w trzech ratach. Zakonnicy chcą przeznaczyć je na rewaloryzację skrzydła wschodniego, w którym znajduje się między innymi najstarszy gotycki refektarz, tzw. sala Unii. Dzięki dotacjom do tej pory udało się wzmocnić skarpę oraz wyremontować część piwnic. CZyli priorytetowe sprawy to dotacje na lubelskie kościoły,a reszta co zostanie......Co gorsza,że reszta nie zostanie.Wzysko zostaje zmarnowane,zaprzepaszczone,przepłacone,zniszczone.... Odpowiedz Link Zgłoś
leniak Re: Gazetowa sonda 14.09.06, 00:58 stąd zapewne nikłe poparcie dla obecnej władzy w necie... a kto wie może nie tylko w necie Odpowiedz Link Zgłoś