07.11.01, 08:39
Postanowilam otworzyc watek dla chcacych cos wyznac, ale nie maja gdzie, a boja
sie tworzyc nowe watki.

Ja mam 3 wyznania
Obserwuj wątek
    • freon Uwielbiam masaz stop 07.11.01, 08:41
      (jako biorca naturalnie)
    • freon Nie moge doczekac sie Gwiazdki 07.11.01, 08:41
    • freon Kiedys kupie sobie Porsche 07.11.01, 08:42
    • alterego Re: Boje sie starosci (no text) 07.11.01, 10:21
      • Gość: Una Re:Żałuję, że kiedyś...a może nie żałuję, nie wiem IP: 62.233.128.* 07.11.01, 11:22
        • ronja Nie wiem, co wybrać: bezmyślne dążenie do... 07.11.01, 12:02
          ...szczęścia czy znajdowanie szczęścia w bezmyślnej radości, którą mam na co
          dzień...
    • Gość: eor Zbyt wiele chcialbym zrozumiec IP: *.swipnet.se 08.11.01, 11:29
      I na tym polega moje ograniczenie. Nie potrafie wyzwolic sie od rozumowego
      pojmowania swiata. Klasyczny problem kantowski.
      • Gość: Paul Re: Zbyt wiele chcialbym zrozumiec IP: 208.130.53.* 08.11.01, 18:30
        Gość portalu: eor napisał(a):

> I na tym polega moje ograniczenie. Nie potrafie wyzwolic sie od rozumowego
        > pojmowania swiata. Klasyczny problem kantowski.
        Moge sie podpisac pod tym wyznaniem. Jakos dzisiaj nie czuje sie na silach
        dzisiaj wchodzic w szczegoly, ale to mnie meczy, czesto przeszkadza, uwiera,
        paralizuje...
        Pozdrawiam
    • Gość: dina To aż boli...........czas..........może za 50 lat. IP: 195.116.167.* 09.11.01, 13:00
    • Gość: eor Jestem o krok... IP: *.swipnet.se 11.11.01, 17:38
      od zakonczenia najbardziej pracowitego tygodnia w moim zyciu. Za jakies dwie
      godziny powinienem skonczyc juz prace. Ale o dziwo nie jest mi nawet lekko na
      duszy. Nijak mi jest. I oto zagadka - czy jak czlowiek pracuje baaardzo duzo,
      to staje obojetny na swiat? Nie cieszylo mnie kiedy wyszlo dzisiaj slonce i nie
      zmartwilo kiedy walil grad. Nie martwi mnie nawet, ze nijak mi bylo.
      • Gość: laser Re: Eor IP: 62.233.128.* 12.11.01, 09:48
        Przecież 11.11.2001. - to niedziela !!!
        • Gość: eor Re: Eor wie, ze niedziela IP: *.swipnet.se 12.11.01, 10:43
          No tak sie zlozylo, laser, ze mimo swieta i mimo niedzieli spadly na mnie
          obowiazki, ktorych ani rusz, przelozyc nie moglem. Ale za to mam wyznanie
          drugie: Z dobrze wykonanej pracy uciesza sie rodacy.
          • Gość: Ronja Re: Eor wie, ze niedziela IP: 212.244.252.* 12.11.01, 13:36
            Altruistę mamy wśród nas!:)
            Pozdrawiamy tych, co pracowali, kiedy mysmy świętowali
            • Gość: eor Re: Eor wie, ze niedziela IP: *.swipnet.se 12.11.01, 13:42
              Jak trza to trza!
              Ktos musi, zeby ktos nie musial!
              Altruizm dla wszystkich! (choc tak naprawde, to dla kariery :))
              • ronja Re: Eor wie, ze niedziela 12.11.01, 13:47
                He, he, jesteśmy więc słodkimi karierowiczami? (gadam jak pani wychowawczyni do
                przedszkolaka albo Gollum z Tolkiena):))
                • Gość: eor Re: Eor wie, ze niedziela IP: *.swipnet.se 12.11.01, 14:21
                  Slodkim, powiadasz.......... Hm, hm.
                  (spolal rumincem soczystym i nie zauwazyl nawet, ze chwile potem karierowiczem
                  w niego rzucono)
                  • ronja Re: Eor wie, ze niedziela 12.11.01, 14:50
                    Ach, nie, nie miej mi niczego z a złe! Rozgłaszaj imię Lublina po świecie!!!
                    • usmiechnietakaska Moje wyznanie... 30.04.02, 13:10
                      Chciałabym wyjechać..... (tylko ja wiem, gdzie)
                      • eor Re: Moje wyznanie... 30.04.02, 13:22
                        usmiechnietakaska napisał(a):

> Chciałabym wyjechać..... (tylko ja wiem, gdzie)

Kaska, siostra Dryfulca????? ;))))))))))
                        • usmiechnietakaska Re: Moje wyznanie... 30.04.02, 13:25
                          Eor, to ja tu dla ciebie cebularze, dobre serce..... A ty mi tak z grubej rury?
                          Zawiodłam się na Tobie..... Wzorem koleżanek chyba się wyprowadze bez mowy
                          pożegnalnej.......
                          A tak na marginesie..... Ja chciałam tylko na parę dni....
                          • eor Re: Moje wyznanie... 30.04.02, 13:27
                            No jesli na pare dni - to absolutnie wskazane:))) Zapraszam tutaj!!! Absolut-
                            nie sie nie bedziesz nudzic:))
                            • usmiechnietakaska Re: Moje wyznanie... 30.04.02, 13:28
                              Poproszę o przesłanie programu;-)
                              • eor Re: Moje wyznanie... 30.04.02, 13:36
                                Bardzo prosze (narazie dzien pierwszy, bo nie wiem na ile dni mam szykowac
                                program)

godz 9.55 - przylot i powitanie na plycie lotniska przez delegacje waznych i
                                fajnych bardzo osob
                                godz 10.05 - wyjazd z lotniska
                                godz 10.15 - wpadniecie w korek
                                godz 12.00 - wypadniecie z korka
                                godz 13.00 - lunch
                                godz 14.00 - zwiedzanie miasta
                                godz 14.15 - koniec zwiedzania miasta, czas wolny
                                godz 19.00 - kolacja,
                                godz 20.30 - czas swa-wolny (klubokawiarnia otwarta jest do 23.00)
                                • usmiechnietakaska Re: Moje wyznanie... 30.04.02, 13:38
                                  dawaj całą ramówkę:-)
                                  • eor Re: Moje wyznanie... 30.04.02, 13:43
                                    niestety chwilowo nie moge - jestem w szoku, bowiem napisalem na razie razem,
                                    czyli jako narazie..... Ze wstydu sie pale!!!!

Moge tylko nadmienic, ze w drugiego dnia planujemy wizyte w miescie innym,
                                    trzeciego na lonie, czwartego gry i zabawy, piatego wizyte w centrum i
                                    spotkanie z fanami, a szostego wizyte w jeszcze innym miescie polaczona z
                                    uczestnictwem. Reszta w trakcie ustalen:))
                                    • usmiechnietakaska Re: Moje wyznanie... 30.04.02, 13:45
                                      Eor, miało być na parę dni, a ty tu widzę cały miesiąc imprez szykujesz....
                                      Przyjechała straż?
                                      Ktoś wogóle wezwał?
                                      • eor Re: Moje wyznanie... 30.04.02, 13:48
                                        Owszem, wezwano straz. Przyjechala, ugasila i na dodatek stwierdzila, ze
                                        zaprasza do odwiedzenia - dzien siodmy wiec - potancowka w remizji:))))
    • Gość: Pola Mam "slomiany zapal" n/t IP: *.extern.kun.nl 01.05.02, 00:45

• eor A ja jestem bardzo "sienny". Dobranoc:)) n/t 01.05.02, 00:50
      • Gość: Pola Ufarbowalam w poniedzialek wlosy na czerwono n/t IP: *.extern.kun.nl 01.05.02, 11:59
        • lucy_z Re: Ufarbowalam w poniedzialek wlosy na czerwono n/t 01.05.02, 14:00
          Gość portalu: Pola napisał(a):

No i co Polu??? Jak się w tym czujesz??? Przyślij fotkę o ocenimy!!!!!!:))))))
          • Gość: Pola Re: Ufarbowalam w poniedzialek wlosy na czerwono n IP: *.extern.kun.nl 01.05.02, 14:19
            Luciu, a masz fotke z poprzenim kolorem? :P Bo tak, to
            przeciez nie porownasz i nie ocenisz :-))))
            Nie ma fotki i nie bedzie! :-))
            • lucy_z Re: Ufarbowalam w poniedzialek wlosy na czerwono n 01.05.02, 14:24

> Luciu, a masz fotke z poprzenim kolorem? :P Bo tak, to
              > przeciez nie porownasz i nie ocenisz :-))))
              > Nie ma fotki i nie bedzie! :-))

Poluniu:)) Nie mam z poprzednim ale powiem jak Ci w tym kolorze ;))
              A jak sama się w tym czujesz???
              • Gość: Pola Re: Ufarbowalam w poniedzialek wlosy na czerwono n IP: *.extern.kun.nl 01.05.02, 14:31
                Luciu, takie "zabiegi" zawsze mi poprawiaja humor, bez
                wzgledu na efekt :))))))))))
                • lucy_z Re: Ufarbowalam w poniedzialek wlosy na czerwono n 01.05.02, 14:35

> Luciu, takie "zabiegi" zawsze mi poprawiaja humor, bez
                  > wzgledu na efekt :))))))))))

A wiesz, że mnie też!!!!! Też ostatnio trochę zmodyfikowałam fryzurę!!!
                  Niektórzy mnie nie poznają. Zastanawiam się czasami dlaczego??? Czy tak dobrze
                  mi, czy źle w niej. A ja się sobie podobam:)))
    • Gość: Paul Ostatnio sni mi sie Freon. Co mam biedny robic?! IP: *.proxy.aol.com 01.05.02, 01:35
      • Gość: Borewicz Re: Ostatnio sni mi sie Freon. Co mam biedny robic?! IP: *.toya.net.pl / 10.0.208.* 02.05.02, 04:07
        Nie umiem plywac!.
        • Gość: Paul Re: Ostatnio sni mi sie Freon. Co mam biedny robic?! IP: *.proxy.aol.com 02.05.02, 05:04
          Gość portalu: Borewicz napisał(a):

> Nie umiem plywac!.
          .....wyciagnijta mnie o rety! 07 zglos sie! Jaja sie skonczyly, zaczely sie
          schody.
          Paul

• usmiechnietakaska Wyznanie. 02.05.02, 09:11
            A ja dzisiaj pracuję!
            • eor Re: Wyznanie. 02.05.02, 09:33

> A ja dzisiaj pracuję!

Ja rowniez. I to calkiem intensywnie. Moje zadanie na dzis - odnalezc i przykuc
              wiosne zeby nigdzie sobie nie poszla, bo wczoraj nie pracowalem i wiosna
              czmychnela gdzies, pogoda sie od razu pogorszyla, zimno, deszczowo sie
              zrobilo.....
              • lucy_z Re: Wyznanie. 02.05.02, 09:38
                eor napisał(a):

bo wczoraj nie pracowalem i wiosna
                > czmychnela gdzies, pogoda sie od razu pogorszyla, zimno, deszczowo sie
                > zrobilo.....

Świętowałeś 1-go maja?????? Bo Cię rzeczywiście wywiało.......
                A coś obiecywałeś!!! Masz usprawiedliwienie jeżeli byłeś na łonie natury!!!:))
                • eor Re: Wyznanie. 02.05.02, 09:41
                  A pewnie, ze swietowalem - oflagowalem sie i poszedlem na wiec:))) Na lonie nie
                  bylem, bo bylo paskudnie wczoraj.
            • lucy_z Re: Wyznanie. 02.05.02, 09:35

> A ja dzisiaj pracuję!

No cóż, masz pecha ;)) W taki upał.....
              Ale masz trzy dni przed sobą, ciągle Ci to powtarzam, do znudzenia, ha, ha:)))
              • lucy_z Re: Wyznanie. 02.05.02, 09:44

Jestem sama i się byczę, tralllala:)))
                Chyba to już wczoraj mówiłam!!!!;)))

U nas dzisiaj upał!!!!!!
                • Gość: lucy_z Re: Wyznanie. IP: *.com / 192.168.0.* 02.05.02, 12:06
                  lucy_z napisał(a):

>
                  > Jestem sama i się byczę, tralllala:)))
                  > Chyba to już wczoraj mówiłam!!!!;)))
                  >
                  > U nas dzisiaj upał!!!!!!

Żebym się nie nudziła to "zadbał" o to mój kociak. Zrzucił dwie olbrzymie
                  paprocie ze stojaków i parę kwiatków z parapetu:((
                  Ma usprawiedliwienie;)
                  Nienawidzi odkurzacza i jednocześnie panicznie się go boi. A on tzn odkurzacz
                  raptownie zawył jej nad uchem:((
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka