Gość: Lublinianin IP: *.freeway.pl / 172.16.1.* 17.03.03, 07:50 Rozkopmy wszystkie ulice i zamknijmy pół Lublina!! Ja rozummiem, że potrzebne są remonty, ale nie wszystko na raz. I czy na pewno centrum jest najważniejsze?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Senex-14 Re: Królewska zamknięta IP: *.umcs.lublin.pl 17.03.03, 10:17 Niestety - taka jest uroda środków "pomocowych", że trzeba je wykorzystywac na łeb, na szyję. Najpierw 3 lata biurokracji (mówimy o PHARE - 2 0 0 0!), a potem niecały rok na realizację. Odpowiedz Link Zgłoś
ziedrzec Re: Królewska zamknięta 17.03.03, 10:52 Nareszcie Stare Miasto dostało szansę na renowację - zrobić raz a dobrze - po cóż ślimaczyć się przez lata, skoro remont można zrobić przez lato? Nie rozumiem tych utyskiwań - chwilowo bedzie co prawda kłopot z komunikacją, ale od tego chyba swiat się nie zawali? Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Królewska zamknięta 17.03.03, 11:16 Wreszcie coś się ruszyło!!!!! Ja rozumiem, że najpierw ulice a później kamienice??? Może ktos wie kiedy za kamienice Starego Miasta się wezmą??? Coś tam się robi pojedyńczo wprawdzie, ale mnie by się tak marzyło, żeby nastąpiła renowacja kamienic kompleksowa, ach...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elvis Re: Królewska zamknięta IP: 62.233.189.* 17.03.03, 20:25 Myśle że zamkniecie ul.Królewskiej jest niepotrzebne gdyż spowoduje zamieszanie choćby w sprawie komunikacji.Ulica ta powinna być otwarta ,można by jedynie wprowadzić jeden pas ruchu,a wolne miejsce wukorzystać do zbudowania parkingu albo do powiększenia deptaku. Odpowiedz Link Zgłoś