Dodaj do ulubionych

Bez przepustki nie ma wagarów

25.10.06, 12:15
JA mam już 18 lat i jeśi ochroniarz mnie zatrzyma gdy zechcę wyjść ze szkoły
to podam go do sądu za pozbawienie wolnośći!!!!.Potem może pana,panie
kuratorze.jEST pan z partii jajogłowego że takie bzdury wymyśla?
Obserwuj wątek
    • Gość: katjuszja Bez przepustki nie ma wagarów IP: *.it-net.pl 25.10.06, 16:29
      Ale są też plusy bo identyfikatory maja 3 kolory i przynajmniej wiadomo kto jest
      z ogólniaka, kto z technikum a kto z profilowanegio:) i my jako ogólniak czujemy
      się wywyższenie hehhehe
      • Gość: CO Re: Bez przepustki nie ma wagarów IP: *.ismedia.pl 25.10.06, 20:28
        z ogolniaka ja ci dam ogolniaka!~!! co myslisz ze jestes lepszy od tego z
        profilowanego ?? wyrozniony sie znalazl... dopiero mi wyroznienie... w gale to
        baty dostajecie od profilowanego i jakos sie nie chwalisz hahahha
    • Gość: Justyna Bez przepustki nie ma wagarów IP: *.lublin.enterpol.pl 25.10.06, 16:31
      identyfiaktory i przepsutki nie wiele zmienia. jesli ktos bedzie chcial pojsc
      na lekcje to zaden ochroniarz go przed tym nie powstrzyma. taki uczen albo w
      ogole nie pojdzie do szkoly, albo zamiast na lekcji bedzie siedziec na szkolnym
      korytarzu lub w łazience.
      minusem wprowadzenia identyfikatorow jest tez fakt palenia w szkolnych
      lazienkach. w latach ubieglych nie bylo z tym problemow (no moze z wyjatkiem
      miesiacow zimowych) gdyz kazdy mogl wyjsc zapalic przed szkole, a teraz do
      szkolnej lazienki nie da sie wejsc.

owszem sa napewno jakies plusy tych identyfikatorow ale minusow jest
      zdecydowanie wiecej.
      • Gość: Zdzichu2 Re: Bez przepustki nie ma wagarów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 19:58
        Stachu zgadzam sie z tobą, to jest po prostu głupota wprowadzać takie zmiany, po
        co to komu i na co jak sie nie chce isc na lekcje to i tak sie pójdzie a mając
        18 lat chyba nie trzeba sie putać rodziców czy nauczycieli o to czy mamy
        siedziec w szkole czy nie:D:D:D:D:D:P
        • Gość: elna Re: Bez przepustki nie ma wagarów IP: *.alternatywa.net 25.10.06, 20:11
          no level ostry sie w tej naszej szkole zrobil, w bardachu wali szlugami a
          ochroniarze to chamy i uraja max, a teraz jeszcze te identyfikatory na smyczy,
          rozny kolor dla roznej szkoly, mozna sie poczuc jak jakis pies albo zyd w obozie
      • Gość: czl Re: Bez przepustki nie ma wagarów IP: *.zse.lublin.pl 26.10.06, 11:28
        nie maja czego juz wymyslec to jescze niech chipy nam powszczepiaja
    • Gość: JEzier Bez przepustki nie ma wagarów IP: *.ismedia.pl 25.10.06, 20:18
      hahahah a ja na ochrone nie zaplacilem i nie mam zamiaru loooool z nich a jak
      mi sie nie zechce do szkloly isc to na caly dzien nie pojde hahahhahahaah
      • Gość: łupacz dupy Re: Bez przepustki nie ma wagarów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.06, 20:21
        haha nie ma to jak ochroniarze wchodze do szkoły patrze a tam dziasza lat 60 i
        co ona ma zrobic tym bardziej ze nawet nie moze mnie dotknac
      • Gość: paulus Re: Bez przepustki nie ma wagarów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 20:22
        to mow Jezier kiedy to pojdziemy razem!!
    • Gość: taki ktoś Re: Bez przepustki nie ma wagarów IP: *.it-net.pl 26.10.06, 11:34
      Dzieci, czy aby na pewno jest wam potrzebna edukacja ? Rowy można kopać i bez
      wykształcenia.
    • Gość: my Bez przepustki nie ma wagarów IP: *.zse.lublin.pl 26.10.06, 11:37
      kuratorka nie chce tego komentować bo dokładnie wie że to jest szczyt
      głupoty... poza tym ten "chuligan" nie był z zewnątrz tylko ze szkoły!!!! a z
      tymi identyfikatorami to nawet wstyd po szkole chodzić :/ jak Lechu był
      dyrektorem szkoły to wszystko było ładnie pięknie a teraz Marzenka obudziła sie
      z ręką w nocniku i chce reformować osoby które ostatni rok chodzą do tej
      szkoły... w dupach im się wszystkim poprzewracało... a na wagary i tak będziemy
      chodzić tylko że nie będzie nieobecnych 2 godzin tylko 8!!! a te niby rozmowy z
      pedagog to wały...
      • Gość: Pan pawel Re: Bez przepustki nie ma wagarów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 15:04
        moga wprowadzac te identyfikatory i ochroniarzy ale nie ku.. dla maturzystow!
        chodzilem 2 lata, do extra szkoly a teraz sie majdanek zrobil...
        • Gość: Żółta:) Re: Bez przepustki nie ma wagarów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 18:33
          Ej no k..wa, wcale mi sie ta ochrona nie podoba. Jeszcze zaplacilam za nia
          zgadzam sie z tym ze jak byl Lesio bylo o wiele lepiej. 2 lata super na 15
          minutowej przerwie mozna bylo spokojnie wychodzic pod szkole albo do bramy obok
          i nikomu to nie przeszkadzalo a teraz to palacze okupuja kible i sie tam wejsc
          nawet nie da. Co do indentyfikatorow nic nie mam bo wymyslilam ich nowy sposob
          uzytkowania bedzie to moje nowe miejsce na sciagawki:) A ta ochrona jest do
          bani...a jesli zechce isc na wagary to pojde na caly dzien. A i skoro nie
          wypuszczaja na przewach ze szkoly to niech chociaz lepiej zaopatrza sklepik
          szkolny bo tam nic nie ma.
    • Gość: uczennica Lo Bez przepustki nie ma wagarów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.06, 19:20
      siema wszystkim... chcialabym powiedzieć wam ze zgadzam sie co do waszych opini,
      co to da że nie wypuszcza kogoś ze szkoły, jak moja kumpelka dala ochroniarzowi
      karteczke z napisem " prosze wyposcic mnie na długiej przerwie przed szkołe bo
      musze zajarac" a on schowal karteczke i powiedzial "dobra ale przyjdz jak bedzie
      troche mniej ludzi" ( z ochroniarzem zapoznala sie na początku pażdziernika) i
      wcale nie daje wszystkich karteczek jak to sobie P. Dyrektor myśli, bo
      ochroniarz tez czlowiek i wypuszcza na luzie tylko trzeba zagadac z nim.
      identyfikatory beda ale tylko przez pierwszy miesiac bo to dluzej nie przejdzie
      bo wczesniej czy pozniej ktos zrobi komus glupi kawal i zacznie go dusic, i nic
      nie da ze z tylu sa rzepy. sory ale ja poszlam do tej szkoly bo mialo byc
      bezstresowo i lajcik a teraz sa jakies glupie zarzadzenia, nic to nie da jaki
      problem zrobic taki identyfikator kawalek kartki, podrobiona pieczatka i kogos
      zdjecie czy dyrektorka ma troche wyobrazni no i stycznosci z drukarka i
      komputerem??- wątpie...A toalety- teraz zaczne chodzic do nauczycieli bo nie
      mozna nawet z nich skorzystac, bo jaraja po kolei... a moze zrobia uczniom
      palarnie to by sie podobalo chociaz wszystkim tym co nie pala, a przede
      wszystkim tym co pala.... jakbym wiedziala ze tak bedzie bym poszla do innej
      szkoly... Unia nie ma takich cyrków i jakoś daja sobie w niej rade tak jak i w
      innych renomowanych szkolach a nasza szkola schodzi na psy!!! w tej szkole
      nauczyli nauczyli mnie ze wygrywa wiekszosc , wiec chyba my jako uczniowie mamy
      racje ktos w koncu moglby wziasc to pod uwage pozdro
    • Gość: Kazio Czy szkoła średnia jest obowiązkowa? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.06, 19:26
      Po co zatruwać atmosferę tym, którzy chcą normalnie się uczyć?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka