Gość: freon IP: *.swipnet.se 12.11.01, 10:21 Postanowilam, ze nie bede gorsza. Jak myslicie - czy Maria Curia jest oknem na swiat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eor Re: UMCS is MUCH COOLER! IP: *.swipnet.se 12.11.01, 10:36 Owszem. Ale zapytam Cie freon o co innego - a co Ty porabiasz w tym zimnym kraju, hm? Odpowiedz Link Zgłoś
freon Re: UMCS is MUCH COOLER! 12.11.01, 10:48 A to mnie zlapal! Jak mogla mnie ta Gazeta tak zdradzic. Ale zmartwie Cie, ja tylko chwilowo, z wizyta u przyjaciol na poludniu tego kraju. Na codzien w W- wie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eor Re: UMCS is MUCH COOLER! IP: *.swipnet.se 12.11.01, 10:50 No to zwiedzac trzeba, a nie przed komputerem siedziec Odpowiedz Link Zgłoś
freon Re: UMCS is MUCH COOLER! 12.11.01, 10:53 No wybieramy sie, wybieramy. Ale szaro, tak i buro, az sie nie chce z domu ruszac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eor Re: UMCS is MUCH COOLER! IP: *.swipnet.se 12.11.01, 10:56 Bo trzeba bylo na poczatku lata przyjechac. Wracam do pracy, tylko jeszcze sam zaloze watek o oknie na swiat. Milego zwiedzania, pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laser Re: UMCS is MUCH COOLER! IP: 62.233.128.* 12.11.01, 17:20 Nie powiem,czy UMCS jest oknem na świat,ale moja żona ten uniwerek skończyła i jest teraz idealną żoną i matką - co trzeba więcej ? (:o) Trzymajcie się ciepło,bo mnie wystarczą lubelskie chłody Brrrrrrrr. Odpowiedz Link Zgłoś