Dodaj do ulubionych

kosmetyki La Colline ?

30.09.03, 15:08
Czy któraś z Was używała tych kosmetyków lub o nich słyszała?
Dziękuję i pozdrawiam,
Obserwuj wątek
    • delie Re: kosmetyki La Colline ? 30.09.03, 16:39
      Na prawdę nikt nic nie wie ? Szkoda:-(((
      • Gość: Ola Re: kosmetyki La Colline ? IP: *.wroc.gazeta.pl 08.10.03, 12:38
        Dopiero co weszlo to do Polski, znam pare osob,ktore probowaly probek (krem i
        maska pod oczy, kremy do twarzy, krem wokol ust, krem do rak), i dziala podobno
        widowiskowo, ale to nic dziwnego, zwazywszy na cene (srednio-wyzsza wyzsza
        polka, Guerlain, Sisley) i na to, ze podobnie jak inny Szwajcar - La Prairie -
        opiera sie na jakims kompleksie komorkowym. Mam zamiar kupic cos sobie, jak
        wyprobuje, to napisze (jak nie zapomne) :-))
        • delie Re: kosmetyki La Colline ? 08.10.03, 12:51
          Dzięki za info. Ja nigdy wcześniej o tych kosmetykach nie słyszałam, mogę Ci za
          to powiedzieć jak działają: na oczyszczaniu i nawilżaniu w salonie Guerlain w
          Warszawie mnie nimi "potraktowano" (Guerlain jest chyba ich dystrybutorem w
          Polsce) i dostałam małe próbki kremu pod oczy i do twarzy (używałam
          sporadycznie i może dlatego efektów szczególnych nie zauważyłam). Za to po
          zabiegu w salonie właśnie tymi kosmetykami, twarz wyglądała rzeczywiście na
          super nawilżoną i rozświetloną, chociaż przy nakładaniu tych kosmetyków trochę
          szczypała mnie skóra, ale podobno one właśnie tak działają.
          Pozdrawiam,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka