basiac2 04.11.06, 17:10 Kiedy będzie otwarte lodowisko na Globusie? czy w internecie gdzieś są godziny wejść? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xsenia Re: Lodowisko Globus IP: *.lublin.mm.pl 05.11.06, 19:33 podaje tel na Globus MOSIR tel 528 01 01 kasa lodowiska sama jestem ciekawa czy juz otwarte Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian Re: Lodowisko Globus IP: *.chello.pl 07.11.06, 19:16 otwarcie lodowiska jest 11 listopada!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Lodowisko Globus IP: *.lublin.mm.pl 08.11.06, 03:25 A do mnie dotarly wiesci, ze juz lodowiska od tego roku nie bedzie! Wiec... bardzo pocieszajace jest to co piszecie. Odpowiedz Link Zgłoś
yoolia7 Re: Lodowisko Globus 08.11.06, 09:34 podobno bedzie lodowisko pod leclerkiem na Turystycznej, to samo co w tamtym roku na pl. Litewskim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aGuSiaK Re: Lodowisko Globus IP: *.resetnet.pl 08.11.06, 16:36 Naprawdę lodowisko będzie otwarte od 11 listopada?! Próbowałam sie czegoś dowiedziec, ale jakos ludzie z mosiru nie byli w stanie powiedzieć kiedy otworzą kryte lodowisko...Skąd wiecie, że bedzie od 11?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: Lodowisko Globus IP: *.lublin.mm.pl 08.11.06, 21:23 też jestem zainteresowany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieryba Re: Lodowisko Globus IP: *.zemborzyce.sdi.tpnet.pl 09.11.06, 16:49 obstawiam w ciemno ,że się nie uda.Jak slyszę Mosir Lublin,wiem że to nieudaczna agenda pruszona.Wyjątkiem jest pozyskiwanie kasy-o tutaj obstawiam odwrotnie -rekordowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aGuSiaK Re: Lodowisko Globus IP: *.resetnet.pl 09.11.06, 17:04 Okey...ale czy ktokolwiek coś wie na o terminie otwarcia lodowiska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiedzący Re: Lodowisko Globus IP: *.wios.lublin.pl 10.11.06, 07:26 www.mosir.lublin.pl/hala_globus/ www.kurier.lublin.pl/index.php?name=News&catid=&topic=1368&allstories=1 dla wszystkich ciekawskich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aGuSiaK Re: Lodowisko Globus IP: *.resetnet.pl 10.11.06, 08:48 Eee...ja nie widze żadnych informacji których szukam...na stronie Globusa juz byłam pare razy...:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aGuSiaK Re: Lodowisko Globus IP: *.resetnet.pl 10.11.06, 17:20 Dla wszystkich zainteresowanych-dzwoniłam rano na Globus i sie pytałam od kiedy lodowisko będzie czynny :) W tym tygodniu niestety jeszcze nie, ale juz na za tydzień (piątek/sobota) można szykować łyżwy :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xsenia Re: Lodowisko Globus IP: *.lublin.mm.pl 11.11.06, 10:55 Ciekawe ile bilet wstepu bedzie kosztował? na wiekszoszci plywalni bilety podrożały, na Globusie tez co roku podnoszą ceny w zeszlym sezonie jak mnie pamiec nie myli to bylo 6,5zl a teraz pewnie wywinduja na 7zl Ciekawa ta polityka sportu i rekreacji w naszym kraju , gdzie uprawianie jakiejkolwiek dyscypliny na krytym obiekcie sportowym jest zajeciem cokolwieczek kosztownym ,ba niedługo ekskluzywnym nie ma zniżek dla dzieci ,a to juz zupełnie chore... ale co tam jeszcze zostaje ślizganie sie po Zalewie Zemborzyckim jak mróz ściśnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilo Lodowisko Leclerc???!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 14:06 Dostałem dziś reklamówkę Leclerca z zaproszeniem do zakupów i reklamą sztucznego lodowiska na parkingu marketu przy Turystycznej. Ani słowa o tym że to lodowisko miejskie za które zapłacono 740 tysięcy złotych z naszej kieszeni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xsenia Re: Lodowisko Leclerc???!!!! IP: *.lublin.mm.pl 11.11.06, 16:52 nie no miejsce usytuowania jest genialne kolo parkignu w oparach bezyny a z Leclerca od tej przeszklonej części bedzie taras widokowy z dziesiątkami gapiów co by dla poprawy humoru ogladać jak innym wychodzą wygibasy i piruety na lodzie radzę , przez wyjsciem na lód kolo Leclerca ,przed tak liczna publikę potrenowac najpierw na osiedlowych slizgawkach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiki Re: Lodowisko Globus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.06, 17:22 LODOWISKO JEST OTWARTE!!! A to cennik: 150min. od pon-pt 6zł. Szczegóły na www.mosir.lublin.pl/hala_globus/pliki/lodowisko.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Lodowisko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 17:30 Onegdaj, w zamierzchłych czasach końca XX wieku lodowiska były niemal przy każdej szkole. W mojej podstawówce chłopaki ze starszych klas, gdy zaczynały się mrozy, pod kierunkiem nauczyciela wf polewali wodą boisko szkolne. Nie rozumiem dlaczego teraz to jest niemożliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały 99 lodowisk przyszkolnych! Ile jest szkół w Lbnie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 21:33 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=62&w=32807278&a=33668808 To były zamierzchłe czasy ale pod wieloma względami normalniejsze niż dziś! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: 99 lodowisk przyszkolnych! Ile jest szkół w L IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 11.11.06, 22:10 Nie ma lodowisk przy szkołach m.in.dlatego , że szkoły muszą płacić za wodę którą megalitrami trzeba wylać a nie zawsze mają na to pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: 99 lodowisk przyszkolnych! Ile jest szkół w L IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 13.11.06, 01:20 No to chyba będę w szkole lobbować za lodowiskiem. Ciekawe co z tego wyjdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aGuSiaK Re: 99 lodowisk przyszkolnych! Ile jest szkół w L IP: *.resetnet.pl 16.11.06, 09:29 Czy ktoś zna godziny wejść na Globus w sobote? Prosiłabym o szybką odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stach Re: 99 lodowisk przyszkolnych! Ile jest szkół w L IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.06, 07:51 Dobrze, że nie w hali. Odpowiedz Link Zgłoś