Dodaj do ulubionych

PRIMA APRILIS...

IP: *.it-net.pl 01.04.03, 00:18
" Leci cas, mija rok za rockiem,
Przechodzi wiesna, lato, jesień, zima

I na odwyrtke
Co dzień rano rucom okiem

Na holne cuda wselenijakie...
Głowa mi posiwiała, gościec w kości dre

Gryzom mnie kłopoty niebylejakie
Ale jesce długo i długo na Tatry patrzeć chcem...choć umrem...

(A.Pach: Bez okno)

Przecytołek dzisiok klepsydre: 01.04.2003 r pomarła Ciupazka
Pokój jyj dusy!
Pytomy piyknie, coby o 20-ej wirtualnie wypić kielusecek za jyj grzysnom
duse, bo to było jyj ostatniy zycynie. Uproso sie Forumowiców o
nieskładanie kondolencji.

Obserwuj wątek
    • lodbrok Re: PRIMA APRILIS... 01.04.03, 07:16
      Oj Ciupazko ale sobie dramatyczne żarty stroisz. To raczej wisielczy humor niż
      primaaprilisowy:-)))
      • ziedrzec Re: PRIMA APRILIS... 01.04.03, 07:31
        Mój kolega z liceum za taki żart o mało ze szkoły nie wyleciał :-)
        • Gość: Folkatka Re: PRIMA APRILIS... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.03, 12:45

Ziedrzce drogi, czy Ty przypadkiem do plastyka nie chodziłes??
          • ziedrzec Re: PRIMA APRILIS... 01.04.03, 13:24
            nie, Folkatko, ale to oznacza, że moj kolega nie był oryginalny w wsoim pomysle
            albo kto inny z niego wziął przykład :-)
            • Gość: Dusa Ciupazki... Re: PRIMA APRILIS... IP: *.it-net.pl 01.04.03, 20:53

... Zawiodła sie sromotnie moja dusa na wos, nikt za jyj spokój nie wychylił
              nawet garnca piwa? Tyle lat służyła ona Lublinowi i Ścianie Wschodniej i taka
              zapłata? I to w dniu jubileuszu, nie byle jakiego? Nic to jutro wręczą jej
              list gratulacyjny, ciekawe , jak nas tam potraktują... Niestety dusa sie nie
              raduje, mo zgagę, pieskie zycie, a i zdychos jak pies pod płotem. Dobrze, zek
              pomarła , ba haj! ALE WOS OSTRZEGOM, ŻE PO TYJ DRUGIYJ STRONIE JEST
              NIECIEKAWIE, JESCE GORZYJ, nawet wypić ni mozno... za wase zdrowie!
              • Gość: Ronja Re: PRIMA APRILIS... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.03, 20:54
                To wracaj, Ciupażko, w te pędy. Co się tam będziesz szlajała o suchym gardle:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka